maandag 20 januari 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN - deel 10 - Uluru, Mandela en Uhuru

Even tussendoor omdat het belangrijk is 

Na weken en weken van gedoe over, om, van en met de Oerknal, HeelAl, Melkweg en zonnenstelsel, zonder en mèt de tweede ster Jezus Christ Superstar, onze God en Vader 'die in de Hemelen zijt', Nibiru, PlanetX en de vele namen en kenmerken van deze binaire ster in ons stelsel... zijn we aanbeland aan het moment dat de amphibische reptielen, ons bekend als de Anunnaki, bemande vluchten ondernemen en duidelijk kiezen voor planeet Gaia. Deze planeet zal dienen als een werkplaneet. Doel van de Anunnaki is het exploiteren van deze planeet teneinde waardevolle ertsen en mineralen te delven. Maar alvorens ze deze stap zetten; het uitzenden van een missie, het exploiteren van de grondstoffen en het aanleggen van een basiskamp - moeten zij de omstandigheden op de 'werkplaneet' zodanig aanpassen zodat zij hier voet kunnen zetten om hier te kunnen werken, wonen en leven.

Dat moet helaas wachten tot de volgende aflevering omdat ik vandaag wil inhaken op de actualiteit; de begrafenis van Nelson Mandela... en de rode rots in Australië en wat dat van doen heeft met elkaar. Nelson Mandela wordt geschaard in het rijtje Mahatma Ghandi, Martin Luther King en andere 'groten' zoals Moeder Theresa, John Fritzgerald Kennedy en?! eventueel de winnaars van de 'Nobelprijs voor de Vrede', een volkomen onterechte klassificatie voor personen die overigens eerder de 'oorlog' dan de vrede dienden of nog helemaal niks ten uitvoer brachten (zoals Barrack Obbema). Goed Nelson Rolihlahla Mandela (1918-2013) werd geboren in het dorpje Mvezo in Transkei, in de Oost-Kaap. Hij kreeg de voornaam Rolihlahla, wat in de Xhosu-taal; 'de tak van de boom nemen', zou betekenen en ook 'lastpost'. Dat laatste maakte hij waar voor de Zuid-Afrikaanse machthebbers. Hij stamt uit de Ixhiba-stam, een zijtak van de Themba-stam, de stam van de koningen.

Mandela raakt in 1944 betrokken bij het ANC (Afrikaans Nationaal Congres) tegen het 'Apartheidsregime' van de Zuid-Afrikaanse regering. Hij was leider van de militante tak van het ANC en derhalve een 'terrorist' en in 1963 werd hij opgepakt en kreeg hij een levenslange gevangennisstraf. Edoch in 1990 kwam hij vrije voeten en werd zelfs het ANC gelegaliseerd door de Zuid-Afrikaanse regering... hoewel, naar zeggen, Mandela door de verenigde Staten van Amerika tot 2008 'verdacht' bleef als terrorist. Zijn bijnaam is 'Madiba', een naam in zijn clan voor 'Themba-koningen' en dat geeft wel aan wat zijn status werd na zijn in vrijheidsstelling. In totaal zat hij 27 jaren gevangen, waarvan 18 jaren op Robbeneiland (van 1964 tot 1982).

Hij leefde in een cel van 2,4 x 2,1 meter en moest zich wassen met koud zeewater. Hij was een 'klasse-D' gevangene en zijn persoonlijk nummer was 4 666 4. Van die 18 jaren zijn er 12 bekend door openlijke getuigenissen van een bewaker en een medegevangene... en verder weten we niet zo veel. Het mag duidelijk zijn dat het nummer van Mandela; 46664 draait om 666 ofwel het Beest... en dat Beest opduikt uit de Ruimteoceaan en dat is dus Nibiru. Het monster uit de zee. De 4 ervoor en de 4 erna slaan op veranderingen en omkeringen, ofwel processen die andere tijden inluiden. Dus kan Mandela met dit nummer laten zien dat de omkering plaatsvindt als 666 verschijnt en tevens de veranderingen aanstuurt. Zowel de Slag bij Bloedrivier en de twee Boerenoorlogen alsook 666 komen in latere delen nog aan bod.
Alles is nu te vinden op internet; de positieve berichten, verhalen en getuigenissen, maar ook zijn directe bemoeienis met de komende opstand tegen de blanken en zelfs berichten over contacten met de Illuminati, zijn deelname als 33e graad Vrijmetselaar, pion van Londen enzovoorts... daar ga ik verder niet op in - tis allemaal te vinden. Wel wil ik andere zaken belichten rondom deze illustere veelbesproken figuur, die een zweem van heiligheid draagt in een halo van licht volgens velen, maar mogelijk ook de 'vader' is van een complot tegen de blanken in Zuid-Afrika... en de stroman is/kan zijn die de Illuminaten het rijke Zuid-Afrika in handen speelt als nieuw land in de NOS (Novo Ordo Seclorum) ofwel de Nieuwe Wereld Orde... en zo'n land mag geen zelfstandige onafhankelijke staat zijn die zijn eigen boontjes we kan doppen. Daarom ook ondermijning van binnenuit... dat begon met de 'Boerenoorlogen' tot heden.

In een Tv-uitzending kwamen een voormalig bewaker en een medegevangene aan het woord, die beiden 12 jaren van hun leven optrokken met Nelson Mandela tijdens diens gevangenschap op Robbeneiland. Er gaan veel verhalen rond, maar weinig is na te trekken omdat Mandela vrijwel in afzondering zijn straf uitzat. Dus veel getuigen zullen er niet (meer) zijn of zijn geweest. Een kennis van mij die in 1963 na zijn studie 'Tropische Landbouw', ondergaan aan de Tropische Landbouwschool in Deventer in Zuid-Afrika ging wonen, vertelde mij een vreemd verhaal. Hij woonde en werkte 40 jaren in Zuid-Afrika en kwam in 2003 naar Nederland om zijn ouderlijk huis op te ruimen en schoon te maken, nadat zijn moeder gestorven was. Ik leerde hem kennen als een vriendelijke zachte man. Hij was gescheiden van zijn blanke vrouw en hertrouwd met een swarte vrouw. Zij had al een kind en samen kregen ze er nog twee. In Zuid-Afrika had Bart een eigen spiritueel programma op een Islamitsiche radio-zender...

en hij besteedde aandacht aan effectief tuinieren en verbouwen van heilzame planten en groenten volgens de biologische wijze. Hij gaf ook een eigen blad uit en zo ontving hij ook andere gasten in zijn programma. Daaronder waren ook eens Credo Mutwa en David Icke zelfs enkele keren, regionale persoonlijkheden en anderen... Eénmaal had hij een gast die samen met Nelson Mandela had gestudeerd. Op een normale dag meende hij aan de overkant in een winkelstraat, zo vertelde hij, Nelson te zien. Hij keek en concentreerde zich en ja hoor! Het was Nelson. Hij riep over de straat; 'Hee Nelson hoe is het met je'? De man draaide zich om, keek hem aan en stapte fluks in de grote zwarte auto en reed weg. Later besefte de man en studiegenoot dat hij Nelson nooit op straat had kunnen zien... eenvoudigweg omdat Nelson toen op Robbeneiland had moeten zitten. Vreemd verhaal natuurlijk. De naam van de stad is me ontschoten maar zou Durban of Port Elisabeth kunnen zijn. Nu een overgenomen artikel uit nummer 116 van 'Wat een wereld' van G. van der Laan, aangevuld met mijn bevindingen...

Uhuru - Nag van die Langmesse 

In nummer 105 van januari/februari 2004 schreven we reeds over dit onderwerp. We kregen er nu weer berichten over uit Zuid-Afrika. Het onderwerp is beslist nog steeds actueel en de bedreiging die er vanuit gaat neemt beslist niet af. Waar gaat het dan om? In Zuid-Afrika heerst reeds meer dan tien jaren een zwart bewind, dat beheerst wordt door het ANC en de Communistische Partij. Misschien is het beter te zeggen, het ANC is aan het bewind, maar dit ANC wordt overheerst door de Communisten. Dat komt tot uiting in de houding tegenover de blanken en het christendom. Beide worden door het bewind tegengewerkt en gediscrimineerd.

Op de achtergrond speelt 'Uhuru' of welke andere naam er maar ook voor wordt gebruikt. In 1990 heeft Mandela een bezoek aan Rusland gebracht. Het Kremlin heeft hem toen een volledig uitgewerkt plan gegeven, dat pas na zijn dood in werking zou treden. In de provinsies worden verschillende namen gebruikt voor Uhuru. Een officiële bevestiging van de plannen is niet te krijgen. De meeste blanken in Zuid-Afrika ontkennen dat het plan bestaat, maar volgens onderzoek zijn 9 van de 10 zwarten op de hoogte van de plannen en de uitdrukking 'Wacht tot Mandela sterft', wordt meermalen gebruikt. Het hele plan kan als een gerucht ontstaan zijn, maar het leeft zo sterk onder de zwarten, dat na de dood van Nelson Mandela in werking treedt, maar een kleinigheid kan voldoende zijn om een massale slachtpartij onder de blanken te doen beginnen. Sommigen beginnen reeds ongeduldig te worden. Mandela is oud, heeft prostaatkanker, maar blijft nog in leven. Om voortijdig begin van de slachting onder de blanken te voorkomen, rijden taxi's rond met achterop de boodschap 'Not yet Uhuru'...

Waarom? 

Ieder die het wereldgebeuren volgt, kan zien, dat er momenteel veel verandert. Alles wordt gelijk gemaakt, iedereen drinkt Cola, kent McDonalds en bekijkt op de TV wat er in de wereld gebeurt. Langzaam maar zeker worden landen met elkaar verbonden tot grote eenheden. De wereld is bezig één grote Amerikaans/Engelse staat te worden. Wie niet meedoet in dit eenheidsstreven wordt gekleineerd en belachelijk gemaakt. Volken die niet meewerken staan onder bedreiging van binnenlands geweld om de regering die niet internationaal wil aanpassen te vervangen door een bewind dat meer Amerikaans-democratisch is. Ook godsdienstig moet men zich aanpassen aan de meerderheid. Wie dit niet doet wordt 'fundamentalistisch' genoemd en dat schijnt wel één van de ergste kwalen van deze tijd te zijn. Het fanatieke optreden van Islamitische fundamentalisten werkt het terrorisme en daarmee de voorstanders van de NWO (New World Order) in de kaart.

Zuid-Afrika stond bekend als een land met een gelovige bevolking die trots was op hun volk en afkomst. Nadat de Engelsen in de Anglo-Boerenoorlog (De Eerste Boerenoorlog 1880-1881 en de Tweede Boerenoorlog 1889-1902) bijna een hele generatie Boeren had uitgeroeid, hebben de overgebleven en totaal verarmde Boeren het land weer opgebouwd en tot het sterkste en welvarendste land van Afrika gemaakt. De tijd van de 'Apartheid' was de tijd van grote welvaart. De Westerse wereld, die naar eenheid streefde, was de grote tegenstander. Groot-Brittanië heeft hard gewerkt aan de vernietiging van de Boeren-invloed. De grote man die de 'vernieuwing' moest brengen was Nelson Mandela, die over de gehele wereld vereerd wordt. Het gaat de leiders van de NWO echter niet om de belangen van de bevolking, maar om de vergroting van eigen invloed, macht en rijkdom. De blanke Boeren hadden van Zuid-Afrika een onafhankelijke natie gemaakt met grote welvaart. De NWO maakt elk land kapot en afhankelijk. Zuid-Afrika heeft rijke bodemschatten. Daar is het om begonnen. In andere landen is het de olie of uranium, die de begeerte opwekt, in Zuid-Afrika is het de grote rijkdom aan goud en mineralen.

Sinds 1993 ANC aan de Macht 

Sinds de aanstelling van Nelson Mandela als president van Zuid-Afrika is het ANC aan de macht (lees Communisten) en die hebben het land volledig uitgewoond en opgebruikt zonder ook maar iets in de toekomst te investeren en net zoals het voortvarende Rhodesië (heet nu Zimbabwe) op de blanken werd veroverd en overgenomen door de zwarte bevolking, zal Zuid-Afrika zeer binnenkort ook volledig failliet zijn.

Punten tot overweging: ANC’s LIST OF ACHIEVEMENTS... READS LIKE A FAIRY TALE

• 19 years of ANC rule unemployment has gone up by 60% !
• South Africa is now the rape capital of the world
• After 19 years of ANC rule we have achieved the dubious distinction of being 140th on a world list of 144 countries for our education department.
• We are officially the country where the most hijacks take place
• We are also on the top ten list for the most murders
• In 19 years the rand/dollar has gone from R3.41 to R10.00
• During ANC rule the petrol price has gone from R1.73 to R12.83 per liter
• In 19 years our defense force has gone from being the iron fist of Africa to a laughing stock that can’t defend Disneyland from an invasion of fluffy toys
• On the list of most corrupt governments they have given us a special place right at the top
• In 19 years we have ten times more people in squatter camps and 1000% more illegal immigrants
• In 19 years our roads, railways, military, police, municipal services, old age homes, hospitals and orphanages have literally fallen apart and are worth nothing anymore
• No other country on the planet has more convicted criminals in their parliament than us!
• 25% of all South African school girls are HIV+
• Our school girls had 100 000 abortions last year and those are only the legal ones!

De Glazen Kist voor Mandela

'Ziener' Van Rensburg kreeg tijdens WO I visioenen, die nu pas uitkomen. Hij sprak over een zwarte leider, die zo bekend wordt dat er mensen van overal op de planeet naar zijn begrafenis zullen komen. Zijn lichaam zal in een glazen kist opgebaard worden bij het Uniegebouw in Pretoria. De laatste berichten zijn dat die glazen kist reeds in Engeland is gemaakt en bij een belangrijke begrafenis-ondernemer klaar staat. Wat ziener Van Rensburg verder zag was dat de zwarte leider 7 dagen lang werd opgebaard en daarna in de 'helden-akker' werd bijgezet. Daarna kwam er vuur uit het graf, wat in verband staat met andere visioenen en in verband gebracht wordt met de grote aanval op de blanken.

Op 25 juli 2003 deed één van de leiders van het ANC, Mike Xego, het voorstel, dat Nelson Mandela bij overlijden gebalsemd zou worden en in een glazen kist bij het Uniegebouw in Pretoria geplaatst moest worden. Onderzoek heeft aangewezen dat daar niet voldoende ruimte is om al de mensen die hem nog willen zien, daartoe de gelegenheid te geven, daarom lijkt het Kerkplein een betere plaats. Het departement van Buitenlandse Zaken is reeds geruime tijd bezig met het samenstellen van een gastenlijst van buitenlandse bezoekers die de begrafenis van Mandela zullen bijwonen. Hooggeplaatsten uit de hele wereld zullen met hun gevolg naar Pretoria komen. In totaal kunnen dat meer dan 200.000 personen worden. Verwacht wordt dat het aantal bezoekers uit Zuid-Afrika zelf de anderhalf miljoen zal overtreffen.

Nachtaanval op Johannesburg 

Zoals ziener Van Rensburg beelden kreeg, die duidelijk wijzen op de dood van Nelson Mandela als het begin van een algemene aanval op de blanken, zo kreeg in diezelfde tijd ook Johanna Brandt visioenen van dit gebeuren. Zij zag nauwkeurige beelden van wat er gaat gebeuren en zij vertelde daarover het volgende:

'Eerst komt er een grote staking die heel het land lam legt. Tijdens de staking organiseren de zwarten in het geheim een bijeenkomst in Johannesburg en snijden alle energieverbindingen in en om de stad af. Dan trekken ze de stad binnen en vermoorden alle blanken die ze maar te pakken krijgen. Johanna heeft 'gezien' hoe zwarten blanke babies bij de voetjes grepen en ze met de hoofdjes tegen het dichtstbijzijnde harde voorwerp kapot slaan. Mannen, vrouwen en kinderen, oud en jong worden gedood met geweren, assegaaien, kapmessen en welk ander wapen ze maar in handen kunnen krijgen. Er was overal bloed, op de straten, in de huizen en in de winkels'... 

Toen de dag aanbrak zag zij hoe de zwarte hordes in de richting van Pretoria trokken. Dat was een teken voor de andere zwarten in het land om in hun eigen dorpen de blanken stelselmatig uit moorden. 'De hele planeet zal in een toestand van verwoesting en chaos zijn. Elk land zal geschud worden door oorlog binnen zijn grenzen, door revoluties, stakingen, burgeroorlogen, ziektes, hongersnoden en onbekend ziektes. Dit alles zal gebeuren terwijl de elementen op de planeet woeden;

'De Zon en de Maan zullen hun licht niet geven, sterren zullen uit de hemel vallen, er zullen stormen op het land en op de zee zijn, aardbevingen en vloeden, waarin grote rivieren zullen ontstaan op plaatsen waar het nu nog dor en droog is'... 

Dit komt overeen met wat de bijbel zegt over Gods oordelen over de wereld. Een winkel in noordoost Pretoria heeft de laatste tijd meer dan 38.000 kapmessen (in 2005) aan zwarten verkocht. In de jaren '60 vonden degelijke massale verkopen plaats in Kenia en de Congo. Daarop volgden massamoorden! In Pretoria en Johannesburg rijden veel taxi's, de grootste concentratie ter wereld!... dus kunnen de mensen zich snel naar de blanke wijken verplaatsen.

Niet alleen 'ziener' Van Rensburg en Johanna Brandt zagen deze eindtijdverschijnselen, ook Moeder Shipton deed haar voorspellingen:

also two Comets... or one comet, which returns, come twice. This Comet(s) will bring lots of destruction (is this Comet ISON? maybe not... maybe some another one which coming later... Maybe this Comet she mentioned is a Nibiru...) she's telling that it will return and will create again distraction.

Uittreding 

Johanna Brandt heeft in haar dromen gezien hoe de mensen gered zullen worden die het bloed van het Lam (Jezus) aan de deurposten van hun hart hebben. Zoals Efeze 6:12 ons leert is onze strijd niet tegen bloed en vlees, maar tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. De redding van 'Uhuru' komt niet van wapens, maar door het aangezicht van JHWH te zoeken en op Hem te vertrouwen. Want Hij is ons schild en onze beschermer; mensen falen, maar wie bij Hem schuilen, zullen veilig zijn (Psalm 118 en 124). Er wordt in Zuid-Afrika onder de blanken telkens opgeroepen tot bekering. De Afrikaners waren mensen die geloofden dat het genoeg is op zondag naar de kerk te gaan. Als je dan verder maar niets doet dat te erg is, ben je wel op het goede pad. Maar Jezus maakt duidelijk dat we Hem boven alles moeten liefhebben en onze naaste als onszelf. Het is een persoonlijke en dagelijkse verhouding met de Here Jezus, waaruit bescherming voortvloeit. We laten een oproep in het Afrikaans volgen:

'Die enigste manier waarop hierdie dinge afgeweerd kan word is as ons as 'n volk ons sondes belei, weg draai van al die verkeerde dade wat 'n gruwel voor Sy oë is en ons tot Hom bekeer, soos Ninevé. Anders is Uhuru 'n vaste sekerheid - waarvan ons reeds gewaarsku is. Laat ons hierdie boodskap versprei, en konstant die aangesig van ons Vader vir ons volksgenote soek'. Wat Johanna Brandt zag in haar visioenen doet mij onwillekeurig denken aan de komst van de grote planeet. Onze planeet zal tot stilstand komen, mogelijk ompolen en zodoende zullen Zon en Maan niet zichtbaar zijn. Het weer zal ontkentend worden, vulkanen braken as en puin, de planeet zal beven en de sterren zullen op aarde vallen. Dat betekent dat Mandela, die nu 88 jaren oud is en elk moment kan sterven, in 2012 94 jaren oud zal zijn... Dan zal hij zeker 2036 niet halen en is de aanstaande komst van de 12e pla...komeet dichterbij dan we denken! Uhuru is dus het Afrikaanse sleutelwoord dat alle zwarte inwoners van Zuid-Afrika kennen. Het betreft een tijd waarin tijdens de chaos de blanken stelselmatig vermoord zullen worden... Het valt samen met de dood van Nelson Mandela en zeer waarschijnlijk ook met de komst van de 12e pla...komeet die een ster blijkt te zijn.

De dag na vandaag is maandag 16 december en dat is voor de Boeren een zeer belangrijke dag, want het is dan 175 jaren geleden dat de 'Slag bij Bloedrivier' werd gestreden, door de Boeren (met God's hulp) gewonnen.

'The Zulus then attacked en masse and they killed many, many Voortrekkers in other places all through the ensuing months. But in the month of November the Voortrekker selected a new leader a man called Andries Pretorius, a man of God, a strict Calvinistic man, a man who knew God’s word. He was the new leader and it is in his honour that the city of Pretoria is named. But on the 16th of December 1838 the Voortrekkers found themselves surrounded by thousands of Zulus. The Zulus were going to finish the job they had started and were going to wipe out the last of the white settlers who were coming into the land. There were 460 Voortrekkers and an estimated 15 to 20 thousand Zulus. Even if the Afrikaaner peoples had rifles, muskets, the overwhelming Zulu numbers would have led to their downfall and destruction. What did they do? They prayed together, and they formed their wagons into what they called a laager, or circle. Inside that circle of wagons – and those could easily have been set ablaze and destroyed – for that was all the physical protection they had – were 400 odd Voortrekkers, God’s Israel people – people that honoured God and His Word and knew who they were – men, women and children, plus 900 oxen and 500 horses'. 

En zoals de HEERE God ooit Noach en zijn gezin redde van de vloed, Mozes en het Volk Israël uitleidde uit Egypte, de Friezen tezelfdertijd liet ontsnappen... zo stond hij ditmaal opnieuw de 'kinderen Israëls' bij. Gevangen genomen Zoeloe's zeiden wat zij zagen die avond en nacht en vroege morgen.

'Now this is the interesting bit – you remember this morning when I read to you that when the Germans were interrogated after the White Cavalry incident they recounted what they had seen. Now some of the surviving Zulus were captured and those Zulus were interrogated as to what they had seen. And what did they say when they were put under questioning? They said that they had seen an army of luminous white shinning beings hovering on a cloud above the circles of wagons and they actually appeared to be shooting down at them, at the Zulus. What had these people seen? They had seen the heavenly hosts of God deployed for the deliverance of His people'. 

Uhuru wordt in Kwando UHURU (oehoeroe) en dat is; U.HU.RU als ik het uiteenrafel. U = diepe bron en ook diepe wijsheid, HU = enorm/groot (vinden we nog in het Engels - huge) en RU = opkomen. U.HU.RU is dus 'diepe bron-enorm-opkomen'. Wat komt er dan op uit die diepe bron? Uit de diepe bron komt binnenkort een komeet, een grote komeet zelfs. Sommigen menen dat deze tweede ster van ons stelsel, een zogenaamde bruine- of rode dwerg, wel 700.000 kilometer in doorsnee kan zijn, 5 x de doorsnee van Jupiter, onze grootste planeet. U - betekent niet alleen diepe bron en diepe wijsheid maar ook ver weg. 'Van ver komt de enorme (komeet) op (en verschijnt hij in ons zonnestelsel). Omgekeerd wordt Uhuru UR.U.HU en dat betekent 'berg-diepe bron-enorm, ofwel de komeet als een berg (rotsvast op koers, sterk en machtig) komt ut de diepte en is enorm. De grote berg/planeet komt uit de diepte, van ver weg en duikt op in ons zonnestelsel.
In de oude Sumerische en Babylonische teksten worden planeten vaak aangeduid als 'berg' (UR)... en als ik me niet vergis heet de grote rode steenklomp in de Australische Outback Uluru (Ayers Rock). Deze roodkleurige steen steekt 348 meter boven het landschap uit en het hoogste punt komt tot 868 meter boven zeeniveau. De steen is ongeveer 6 kilometer lang en 2 kilometer breed en bestaat grotendeels uit geoxideerde veldspaten (mariene zandsteen), rijk aan mineraal Veldspaat (arkose). Ook in het woord Uluru zit het woord berg (UR). Uluru wordt in oertaal U.LU.RU ofwel 'diepe bron-ondergeschikt-opkomen' en UR.UL.U wat 'berg-baan-diepe bron' betekent. Deze steen is als een projectiel naar onze planeet geslingerd. Ondergeschikt aan... (de krachten die het deden) maakte hij een boog en beschreef hij een baan aan het firmament. Van de berg kwam hij met een boog vanuit de diepte, vandaar kwam hij opkomen.
Deze zeer oude 'oertaalwoorden' herbergen een verhaal. UHURU en ULURU spreken over een komeet die uit de diepte van ons zonnestelsel komt... Het is de 'Heer der Hemelen', die na 3.600 jaren weer wederkeert. Het is de roodachtige komeetachtige ster die zo'n kracht heeft dat hij onze planeet kan stilzetten, doen omtollen en laten kraken in al zijn voegen, zodat vulkanen gaan barsten, de bodem openbarst en schud en het weer/klimaat onherroepelijk kan veranderen... Na de komst van Uhuru zal een chaos losbreken, die zoals 3600 jaren geleden in Mozes' tijd, wel 40 jaren kan duren... en 40 staat voor 'omkering' en verandering. Wij gaan dus een 'nieuwe' tijd in, maar eerst puin ruimen en dan weer opbouwen... Tevens betekent het het einde van de Kali Yoega, het laatste tijdvak (6480 jaren) van de Maha Yoega van 64.800 jaren. Het eeuwige rad blijft draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten