maandag 20 januari 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN - deel 13 - Wie of wat zijn ze!?

Vanuit Eridu op verkenning... 

De Anunnaki bouwden het basiskamp op en koppelden de modules aan elkaar. In het moeras stond nu een groots uitgezet kamp. Rustend op poten en voorzien van een dek met daaraan aanlegplaatsen voor de lichte vaartuigen en een helicopterplatvorm. Van hier uit zouden de manschappen de eerste verkenningen doen en stap-voor-stap de planeet in kaart brengen. Steeds verder van het kamp en dan waarschijnlijk gebruik makend van kleine observatieposten. Dichtbij werden dijken aangelegd en delen moeras drooggemaakt. Er werden visvijvers aangelegd en zo ging alles zijn gangetje. Daarover is weinig informatie maar met enige fantasie is dat zelf wel in te vullen. Na een jaar werd meer materiaal afgedropt en wellicht ook meer manschappen. De Anunnaki (AN UN NA KI> - hemel-eenheid-gevormd-ki) zijn voldoende getraind en opgeleidt voor hun missie en toch zullen zij aanpassingsproblemen hebben gehad.

Denk maar aan de rotatiesnelheid van onze planeet ten opzichte van hun eigen planeet, de snelle rondgang om de centrale ster de Zon, zwaartekracht, luchtdruk, vochtigheid en zuurstofgehalte... en zoals ik de vorige keer al aangaf, zijn de Anunnaki wellicht aangepast aan de omstandigheden en dan doel ik op meer dan training en opleiding voor hun taken. Dan denk ik aan genetische aanpassing... en dat er zelfs verschillende Anunnaki kunnen zijn. Zecharia Sitchin heeft het in zijn boeken over de 'lagere' Anunnaki die kennelijk arbeiders zijn en duidelijk verschillen van de leidinggevende Anunnaki. Zecharia Sitchin gaat er van uit dat de Anunnaki een humanoïde vorm hebben... en hij schrijft dan ook; 'In alle afbeeldingen van goden en mensen blijkt deze fysieke gelijkheid meer dan duidelijk'... (pagina 239) en hij vervolgt met:

'De God der oude Hebreeën kon van aangezicht tot aangezicht gezien worden, er kon met hem geworsteld worden, hij had een hoofd en voeten, handen en vingers en een middel. De bijbelse god en zijn boden (engelen) geleken op en handelden als mensen - omdat de mens geschapen waren zodat zij geleken op en handelden als goden'...

Sitchin laat doorschemeren dat hij aan blonde goden denkt (Nordic-type). Dit is wel een rammelende conclusie moet ik zeggen. Elders in zijn boek schrijft hij dat hij de omkering maakt; dat als wij naar het beeld van God geschapen zijn, omgekeerd God op ons lijkt. Daar ben ik het niet mee eens, want er is een duidelijk onderscheid. Sitchin schrijft; 'En Elohim zeide: 'Laat ons een mens maken naar ons beeld, naar onze gelijkenis'. Er staat niet 'evenbeeld', wel 'beeld' en dat is een nogal belangrijk verschil, want we kunnen fysiek afwijken van het lichaam van God.

Verschillende Uiterlijkheden 

Als wij naar het beeld van God geschapen zijn, dan dragen we het hoofd op de romp en niet op de rug en... hangen onze armen zijwaarts van de torso, ondersteunen de benen het lichaam en zitten aan de voorkant van ons hoofd, dat draait als een geschutskoepel op een Leopardtank, de zintuigen die noodzakelijk zijn om goed te functioneren. Er staat niets over lengte, huidskleur en vorm. Of ons hoofd in de zelfde verhouding is als het hoofd van de Anunnaki ten opzichte van hun lichaam. Daarover straks meer... even iets anders (dat ook betrekking heeft op de vorm en voorkomen overigens...). We weten dat de Anunnaki de 'goden van hemel en aarde' zijn en dat alle volken van het oude Nabije Oosten overtuigd waren dat deze goden zowel van de aarde konden opstijgen naar de hemelen, als het aardse luchtruim konden doorkruisen.
Dit vermogen werd door de oude kunstenaars vaak aangeduid door de goden af te beelden met vleugels. Het waren geen natuurlijke vleugels maar werden meer decoratief aangebracht. Er is heel veel onduidelijkheid over onze herkomst, wat of wie de goden zijn of wat nu toch het fenomeen GOD is (zie eerdere afleveringen). Zo heeft de mensheid zich altijd al laten bedotten. Religies zijn bedacht en ons opgedrongen om GOD's macht groots te presenteren en de mens klein en nederig te houden. Kerken zijn zelfs vaak gebouwd op krachtplaatsen en soms met sterke zware energie zodat je vanzelf op de knieën gaat... in aanbidding voor de machtige GOD. Der is niks mis mee om een ster te aanbidden, maar dat kun je ook in je achtertuin doen en wil je het meer glans geven, wordt dan lid van een Volkssterrenwacht.

Dan kun je der ook nog samen over kletsen. Dus engeltjes met vleugeltjes op hun rug, verwijs ik dan ook naar het rijk der fabelen. De 'engelen' zijn allereerst de vier overgebleven begeleiders van tweede ster GUD... en die kregen vanzelf vleugels in de fantasie van de mens omdat ze met GOD vlogen en die heeft vleugels. In een kleinere uitvoering en op andere schaal zijn God's Engelen ook altijd voorzien van vleugels, want het zijn toch bovenmenselijke wezens. Ja dat is ook zo maar het verschijnen van afgezanten van God ging nooit gepaard met ruischende- of klapwiekende vleugels. Die vleugels verwijzen slechts in symbolische zin naar hun vliegtoestellen en mogelijkheid door de lucht te vliegen. Ik zocht nog even de juiste tekst op in de bijbel betreffende de gelijkenis tussen mens en God en vond het in Genesis.

2:26 En God zeide: Laat Ons mensen maken, naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en dat zij heerschappij hebben over de vissen der zee, over het gevogelte des hemels, en over het vee, en over de gehele aarde, en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt. 2:27 En God schiep den mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hen; man en vrouw schiep Hij ze. 

Vanaf hier scheiden mijn gedachten

Hier kom ik op een splitsing in mijn verhaal... dat tot doel heeft Zecharia Sitchin's beweringen te belichten, informatie te verschaffen over de 12 pla...komeet die een ster blijkt te zijn! en over de Anunnaki en de zeer aanstaande komst van deze tweede ster van ons stelsel. Ook wil ik in deze serie de relatie zichtbaar maken tussen de mensheid en de Anunnaki-kliek, uit de doeken doen dat wij Nederlanders uit Soemerië komen, de oudste taal spreken en dat deze taal van de 'goden' komt... meegenomen van hun wereld. Ook wil ik graag de bloedlijn vanaf Noach tot heden belichten en laten zien dat er wel degelijk aanleiding is tot rassendiscriminatie, althans dat dat niet uit de lucht komt vallen, maar alles en dan ook alles te maken heeft met de anunnaki en hun voorkeuren voor bepaalde mensensoorten, want... het gezegde 'Alle mensen zijn gelijk', klopt natuurlijk niet.

Een Eskimo lijkt totaal niet op een Zoeloe en een strakke blonde Zweed ook niet op een pafferige gezwollen Sumo-worstelaar uit Japan... en een doorsnee Spanjaard niet op een gemiddelde Noordhollander en een Maya niet op een Hongkonger. Er zijn verschillen in huidskleur, in lengte, in bouw, haarkleur, kleur van de ogen en niet te vergeten taal en spraak. Taal is evenals voedsel van invloed op het wezen dat die taal spreekt of dit-of-dat voedsel eet maar dat komt later aan bod als we bij mijn taalontdekking Kwando aankomen. Alle mensen zijn niet gelijk, maarrr... hebben wel recht op de zelfde basisbehoeften en noodzakelijkheden om een acceptabel leven te kunnen leiden.

Ieder kind behoort goede voeding te krijgen. Ieder kind hoort fatsoenlijk gekleed te gaan, onderwijs te genieten en de mogelijkheid te hebben tot spelen... en elke bewoner van deze planeet hoort een basisinkomen te hebben, een huis en geen hut. Wij hebben recht op onderwijs, sport, spel, ontspanning en recreatie tussen het werken door. We hebben recht op gezond eten en drinken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar 'alle mensen zijn niet gelijk' en dat wil ik wel duidelijk hebben, anders kan ik verderop in het verhaal niet dieper ingaan op de mensenrassen en krijgen we het zelfde gedoe als met de 'zwartepietenrellen' tot in de Verenigde Naties toe. Naast het gegeven dat de Anunnaki, onze mythologische en bijbelse 'goden' van een planeet rond Nibiru komen, acht ik het ook mogelijk dat de Anunnaki uit de 5e dimensie komen...

De Sauriërs komen... 

en niet eens van Nibiru, maar van elders ver weg uit de Melkweg. Zij hebben bezit genomen van ons stelsel en ook van de reizende ster en zijn vier planeten. Ik zal in dit verdere verhaal nog een keer voor zo'n splitsing staan en twee wegen gaan bewandelen... maar dat merk je vanzelf. Midden jaren '90 kwam ik Jan van Toorn (Licht Network) uit Eindhoven op het spoor. Ik belde hem eens en we spraken over zijn nieuwsbrief (Spirit in Avonturenland) waarvan ik er eentje via via had gekregen. Hoe het precies is verlopen weet ik niet meer, maar het gesprek kwam uiteraard ook op de Anunnaki en Sitchin's Twaalfde Planeet en Jan vertaalde onder andere gechannelde berichten. Nou heb ik niet zo veel met gechannelde boodschappen (ruimteklets...) behalve als ze me goed uitkomen en ik de informatie kan gebruiken.

De berichten die Jan channelde kwamen van 'Cosmic Awareness Communications' en gingen hoofdzakelijk over de nadering van Marduk/Nibiru en de terugkeer van de Anunnaki. We hebben meerdere telefoongesprekken gevoerd en zodoende stuurde hij me volgende nummers van zijn nieuwsbrief 'Spirit in Avonturenland' en zelfs eenmaal vergezeld met een kopie van het voorblad van de Amerikaanse nieuwsbrief 'Awareness Communications' (1992/4, uitgave NO. 396), met daarop een pentekening in zwart-wit van de Anunnaki. Vreeswekkende reptielen die staand en gehurkt in wandkasten gezet waren... in bevroren toestand vertelde Jan er bij. Ze komen uit de verre buitenruimte en ontdooien als ze in ons stelsel komen. Een aantal reptielen hielden kennelijk de wacht en waren bewapend met 'hellebaarden'.

De tekst bij de tekening luidt; 'The coming of 'Nemesis' the dark star and the 40 million reptoid army with their plan to invade en conquer the earth'... Ik keek nog eens naar de onaantrekkelijke reptielen, een rilling gleed over mijn rug en ik werd er stil van. Wel potverd... Ik was sinds herfst 1986 met Sitchin's eerste boek bezig, dacht het te snappen, was herstellende van een overspannen periode en werd bewust, wakker en weer spiritueel en nu vertelde die Jan van Toorn dat er een lading tot de tanden bewapende reptielen deze kant op kwam... die blijkens zijn telefoonvertellingen graag in mensenbloed baden. Lekkere jongens die reptoids. Ik werd gedwongen een eerdere aanname; dat de Anunnaki wel eens amphibisch konden zijn - weer te omarmen. Het zouden zeer zeker ook geëvoluëerde Sauriërs kunnen zijn.

De Nephilim/Nefilim en Elohim uit de bijbel zouden dus reptielen zijn. Hoewel ik dat vermoeden had, werd Sitchin's beschrijving 'dat wij naar de goden zijn geschapen en andersom dan de goden ook op ons lijken'... door mij aangenomen. Dus ontstonden nieuwe krachtige 'denkpulsen' in mijn hoofd die gesorteerd en ingepast moesten worden in mijn toch al redelijk complete verhaal. Ik was toen nog steeds bezig met Sitchin's gedachtengoed en ik nam alles gretig op wat me paste en het verhaal completeerde. In de Awereness-nieuwsbrief las ik dat Nemesis vermoedelijk met een snelheid van 6.000 miles per uur op ons zonnestelsel afstormt en hij zo groot zou zijn als de planeet Neptunus tot een vierde van de diameter van de planeet Jupiter en verder nog wat over de komst van de planeet (zou in 1997 al komen...).

Duistere Werelden 

De eerste bemande vlucht naar planeet Ki werd overigens pas uitgevoerd nadat de wetenschappers van hun wereld onze planeet hadden aangepast. De planeet baadde in het licht en de warmte van de Zon. Te veel van het goede, want de Anunnaki kunnen zo veel licht niet verdragen en zodoende werpen onbemande shuttles zeer waarschijnlijk zaden en sporen af en eventueel ook chemische stoffen die het weer en klimaat op Ki moeten veranderen... en zo groeit in duizenden jaren een zeer dichte atmosfeer die de planeet omhult als een dichte jas. Er wordt zo veel water onttrokken aan het 'weersysteem', dat de zeespiegel 200 meter lager komt te liggen en heel veel water in de poolkappen wordt opgeslagen. De planeet ontvangt licht en warmte van de Zon, maar door de dichte atmosfeer worden beide verdeeld...
en zo ontstaat onder het wolkendek een zône, als een band om de planeet heen waar een gelijkelijk klimaat heerst. Subtropisch wellicht en dichter bij de poolkappen gematigd en meteen gevolgd door arctisch klimaat. Ook het licht wordt door de dichte wolkenlaag verspreidt en zo is het aan de nachtkant an de planeet niet donker... zelfs enigzins licht. Het aanbrengen van de wolkenlaag maakt mogelijk dat de Anunnaki, met hun gevoelige ogen, kunnen wonen, werken en leven op onze planeet. Voordeel is één klimaat, vruchtbaar vochtig als in een sauna en nooit geheel donker. Volgens Plato konden de mensen in Atlantis wel drie maal per jaar gewassen en vruchten oogsten... De Anunnaki kwamen, aldus Sitchin, tussen twee ijstijden in... 430.000 jaren terug begint de grote ijslaag te verdwijnen en breekt een milder klimaat aan.
Maar 400.000 jaren geleden breekt een nieuwe ijstijd aan. Dat kan betekenen dat de omvang van de poolkappen in grootte kon verschillen. De warmere zône bleef evenwel in tact. Ik noem die band om de planeet het 'paradijs'. Een tussen twee (para) poolkappen gelegen gebied. Para d'ijs is 'paradijs' en de naam roept vage herinneringen op aan prettige omstandigheden... en we denken stiekem aan witte stranden, turkooisblauwe zee, kobaltblauwe luchten en groene palmen. Niet doen! De mens was een slaaf en werkte voor de Anunnaki. Het was een schimmige wereld. De mens was een volkomen onbewust wezen, had geen benul van de Zon, de Maan, de planeten en de sterren. Was volkomen afgesloten van de hem omringende ruimte.

De Anunnaki en de mensen werkten 24 uren per dag, 6 dagen per week en 12 maanden per jaar... en dat onophoudelijk tot aan de zondvloed. Voor de volledigheid zal ik 'paradijs' duiden via mijn taalsleutel. PA RA DI ISH> betekent; 'passend-stralen-divers-ijs', ofwel in de zône tussen de ijskappen ontstond een divers stralende wereld, passend en geschikt voor de Anunnaki en hun doelstellingen. Minder zee en oceaan, meer bodem voor mijnbouw, gaswinning en olieboring. Omgekeerd wordt het H(A) SI ID AR AB

Een wereld zonder fel zonlicht, een wereld met een aangenaam klimaat, rijke opbrengsten en weelderige oogsten. De Anunnaki-astronauten werden kolonisten en schiepen, toen de omstandigheden voor hen te zwaar werden, de mens naar hun beeld. Ze veranderden het aangezicht van deze planeet en leefden bovengronds in plaats van ondergronds zoals nu het geval is. Ze deelden het jaar in in 360 dagen, met 12 maanden van elk 30 dagen en met 60 weken in een jaar en 5 weken in een maand en 6 dagen in een week. Afgestemd op hun eigen wereld, want terwijl hun ster met planeten voortraasde door de ruimte om alweer een nieuwe baan om de Zon te draaien, verbleven de kolonisten hier in een ritme dat voor hen aanvaardbaar was. Volgende keer; zijn Anunnaki mensachtigen of reptielen... en hun wrede expansie-oorlogen in de 5e dimensie en de vleugelslag van God en zijn ‘engelen’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten