maandag 27 januari 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN deel 15 - Reptielen uit de 5e dimensie (1)

Uiterlijke kenmerken 

In de vorige afleveringen heb ik voorzichtig enkele profielen geschetst van de Anunnaki. Van hun uiterlijk... en kom ik tot de conclusie dat deze wezens, anders dan Zecharia Sitchin meent en aanneemt, minder menselijk zijn en meer reptielachtig. Sitchin omarmt het idee dat als wij op hen lijken, zij dus op ons lijken. Dat is in grote lijnen ook zo; ons profiel is gelijksoortig, want we dragen ons hoofd bovenop de romp en niet op de rug. We hebben onze benen onder de romp om deze te verplaatsen en de armen opzij van het lichaam, alles onder aansturing van de hersenen in de cockpit bovenop de romp, met de nek als scharnierend onderdeel. 

Ons formaat kan afwijken van de lichamen van de Anunnaki. Ook onze lengte, dikte, gewicht, structuur en kleur van de huid, wel of geen lichaamshaar, vorm van de ogen enzovoorts... De mens is tenslotte een mix tussen de 'Homo Erectus' en/of andere ontwikkelde vorm en de Anunnaki... en werd de 'Homo Sapiens'. Enki en zijn team van medewerkers kozen voor een 'primitief' wezen, maar drukten er wel hun stempel op... zodat de 'mense' te gebruiken was als slaaf. Het nieuwe wezen moest tenslotte opdrachten kunnen aannemen en uitvoeren. Het mocht ook weer niet al te intelligent zijn, want dat zou moreel en ethisch niet verantwoord zijn deze te gebruiken als slaaf.25 1
Spirit in Avonturenland 
In 'Spirit in Avonturenland' (nummer 1) van Jan van Toorn, schrijft hij dat Enlil, een reptielgod is en afkomstig van de Draak-constellatie (sterrenbeeld Draco) en dat hij Adam1 schept. Een biologische robot en ultieme slaaf voor het zware werk in de goudmijnen. Enki, een andere reptielgod, zou van de ster Sirius komen (sterrenbeeld Canis Major - Grote Hond) en die Adam1 zodanig aanpassen door toevoeging van andere 'genen'.
Zodoende zouden wij hier op Gaia een 'moeder-kind-relatie' hebben met de intelligenties van de ster Sirius en zij vice versa met de mensheid, hun 'kinderen'. Hieruit kan ik opmaken dat de Anunnaki verdeeld zijn over grote delen van de spiraal van de Melkweg.

Waar wij ons bevinden en dat zij neergestreken zijn op tal van planeten in het Sirius- en Orion-stelsel, de Pleïaden, Cassiopeia en Arcturus?! En dat is precies wat ik denk; dat zij na hun vlucht uit de 5e dimensie in onze 3D-tijdsbeleving terechtkwamen en honderden zonnestelsels hebben overlopen. Op zoek naar waardevolle bodemschatten onderzochten ze de meest geschikte planeten. Sommige met primitieve werelden, andere zonder enige 'beschaving' en enkele met redelijk ontwikkelde samenlevingen. De reizende ster Nibiru was kennelijk zo'n voor hen geschikte wereld... en deze bracht hen vanzelf naar het centrum van ons zonnestelsel. En sindsdien wonen zij ook hier...

weliswaar met de nodige aanpassingen. Maar dat hadden ze der wel voor over; omdat onze planeet rijk is aan waardevolle delfstoffen. Vanwege haar dichtheid en de zwaarte van de materie. Het blijft ook mogelijk en dat is de tweespalt in mijn denken, dat de Anunnaki van Nibiru komen en de Reptielen uit de 5e dimensie... mogelijk kwamen de Anunnaki reeds hier en werden zij terloops overlopen door de Reptielen. Ik schreef in de vorige aflevering: 'Hier kom ik op een splitsing in mijn verhaal'... schreef ik in de vorige aflevering, dat 'tot doel heeft Zecharia Sitchin's beweringen te belichten, informatie te verschaffen over de 12 pla...komeet die een ster blijkt te zijn! ...

en over de Anunnaki en de zeer aanstaande komst van deze tweede ster van ons stelsel'... En ik zal in het gehele verhaal nog enkele van dergelijke switchen maken om duidelijk te maken dat 'niets is wat het lijkt', zoals een Alien me in Amerika eens duidelijk maakte. De onderstaande tekst heb ik ooit van internet gehaald. Ik heb geen bron (alles wegegdaan, alleen dit deel bewaard), maar dit leek me geschikt voor deze serie. Ik ben het niet met alles eens, eigenlijk grotendeels helemaal niet, maar er zitten elementen in die nuttig zijn te weten, mee te wegen en zelfs aan te nemen. Ik kom er later wel op terug. Hier de tekst:

Nibiru werd bevolkt door verschillende Reptielen-rassen en werd bestuurd door een elitaire aristocratie die bekend is als de Nefilim. Het woord zelf – Nibiru - is een Orion woord dat "het verbinden van de twee stammen" betekent. De Anunnaki waren een complexe kruising van verschillende geslachten. Ze waren een kruising van de Reptielen/Orion-lijn met de Sirius/Pleiaden-mens. De Anunnaki waren een van de meest technologisch geavanceerde buitenaardse rassen op dat moment. De Anunnaki waren een ras van veroveraars met woeste en wellustig gevoelens. Hun bewustzijn was vol bedrog en jaloezie. De Elite-klasse was vaak incestueus en hield bewust hun koninklijke bloedlijn Annunaki in tact. De Anunnaki waren biologische wezens met een extreme trots en arrogantie. Ze waren bezeten van veroveren en controleren. Ze probeerde hun onverzadigbare dorst te lessen door andere wezens te controleren en andere buitenaardse rassen te overheersen. De Anunnaki veroverden vele kwetsbare rassen en ontwikkelden complexe en onderdrukkende systemen die ze alle veroverde werelden oplegden. Ze ontwikkelden veel wrede en verwoestende wapens die zij zonder mededogen op hun slachtoffers uitprobeerden. Ze waren ook zeer bedreven in het gebruiken van MindControl, dat zij ontwikkeld hadden om hun gevangenen te controleren en te manipuleren. 

"Wij zijn de Ellamin. We moeten een triest en verontrustend verhaal vertellen. Wij bewonen een kleine planeet in het Orion systeem; wij noemen haar Ella. Onze planeet is prachtig om te zien. Onze hele planeet, van het oppervlak tot de kern, is gemaakt van compacte ijzerertskristallen. Wij, een ras van wezens, evolueerden uit deze kristallen. We leefden in een vreedzame en harmonieuze samenleving totdat de Annunaki kwamen. Ze wilden ons niet vermoorden of profiteren van ons lichaam, nee, het was veel erger dan dat. Ze wilden onze gedachten. Als Ellamin hadden we ons ontwikkeld tot wezens met grote psychische vermogens - we hadden geweldige telepathische gaven en konden met ons denken manifesteren. We hadden onze vermogens nooit op een negatieve manier gebruikt, totdat de Annunaki onze wereld veroverde. Negativiteit bestaat niet in ons denken. We hadden geen enkel besef dat er wezens in het universum bestaan die zich met het duister verbinden, zoals de Annunaki deden. We hadden nooit gedacht dat ze ons bewustzijn konden binnendringen, wat zij wel deden. We waren nooit eerder op die manier aangevallen. Ik herinner me hoe ze ons denken gevangen namen; ik herinner me metalen staafjes die rechtstreeks in onze breinen werden geplaatst. Zij gebruiken onze psychische vermogens en gebruiken deze om andere buitenaardse rassen schade te berokkenen. Sinds de aanval van de Annunaki zijn wij - het totale Ellamin ras - gevangenen op onze eigen planeet. We zijn nu een onderdeel van een gigantische kristallijnige structuur, die wordt gebruikt om de denkpatronen van allen binnen haar gebied te controleren. Wij fungeren als een psychische batterij voor de Annunaki, ze gebruiken ons als brandstof voor de kunstmatige matrix, die zij plaatsen over andere gevoelige rassen om hen te manipuleren en te controleren".

De Anunnaki waren dominant aanwezig op veel plekken in de Melkweg. Momenteel bezetten ze ook planeet Mars. Ze hadden grote invloed op en de hand in de activering van de Merkaba die de atmosfeer van Mars vernietigde (Merkaba - een synthetisch veld dat een tijdruimte dimensie was en door ruimte, tijd en dimensies kon bewegen; het is een kristallijnig energieveld dat specifieke geometrische vormen integreert die zich rond het lichaam ontvouwen). Omdat ze meer wilden beheersen dan de 3e en 4e dimensie, wilden ze hun ras naar de 5e dimensie transcenderen. Maar wanneer wezens via kunstmatige ingrepen willen ascenderen, veroorzaken ze een kettingreactie in het Universum. Zij laten bepaalde delen van zichzelf achter die niet kunnen ascenderen. Dit zijn de duistere, onwetende, niet geëvolueerde aspecten. Deze aspecten bevatten de karmische patronen van het totale wezen, en het duistere aspect wordt een entiteit met een eigen recht. Het heeft gedachten en intenties en het wordt vaak volledig losgekoppeld van zijn geascendeerd zelf. Anu in zijn onvolledig geascendeerde vorm en zijn familie met hem, waren nu vrij van alle morele overwegingen van hun geascendeerde zelven, slechts het negatieve en duistere bleven achter. Ze waren afgesneden van het licht van de bron, de Universele Dromer.

Ze verplaatsten zich in de Melkweg en werden de gevreesde Annunaki. Zij veroverden en koloniseerden veel systemen en uiteindelijk werden ze verspreid over de sterrenstelsels van Orion, Sirius en de Pleiaden. De genetische technologie van de Anunnaki was zeer geavanceerd; hun wetenschappelijke bekwaamheid was fenomenaal. Ze waren zeer geïnteresseerd in de structuur van het DNA en het ontwerpen en bouwen van kunstmatige levensvormen. Ze waren meester-genetici. Zij verrichtten uitgebreide genetische manipulatie en creëerden een reptielenkruising die ze gebruikten voor de verovering en het controleren van de andere rassen. De Reptielenkruisingen (hybriden) werden door hun meesters, de Annunaki, ingezet om oorlogen te voeren en dienden derhalve als veroveringslegers. Er waren veel verschillende soorten Reptielenkruisingen ontstaan uit deze experimenten. Verschillende soorten, waaronder vogels, reptielen, vissen en planten, werden gebruikt bij hun experimenten. De Annunaki beoefenden ook bestialiteit. Zij creëerden monsterachtige wezens, waarvan sommige legendarisch zijn - sommige waren half dier, half mens, anderen waren half vogel, half vis. Veel van deze schepsels werden vernietigd toen de experimenten fout liepen, maar toch waren er nog enkele overlevenden die als slaaf of dienstknecht het bezit werden van de familie Anu. 

Vlucht uit de 5e Dimensie

Ja! Dat is nogal wat... de schrijver doet voorkomen dat de Anunnaki er niet meer zijn en spreekt van 'waren' in plaats van 'zijn'. Want in tegenstelling tot wat er staat - zijn ze er nog steeds, zijn ze nooit weggeweest van onze planeet en ze wonen niet alleen op Mars en de Maan (in ruimtebases) maar ook nog steeds op onze eigen planeet. Een antwoord, gevonden als een 'gewasformatie' in het Engelse Chilbolton, gezonden naar aanleiding van een plaquette op een ruimte-sonde - toont ons in het antwoord dat de beantwoorders (de Anunnaki?!) duidelijk laten zien waar zij zich bevinden. Afbeeldingen in het graanveld bij de telescoop van Arecibo bij Chilbolton tonen...

25 3



25 2
het gezicht van Adam, het Alienhoofd met de schijf erbij (Enki, met daarin een Friezin met kanten kapje...)... en dat de Aliens een bericht terugstuurden en hun vorm en zonnestelsel tonen?! Nou dat zonnestelsel is het onze, alleen begrijpen de meesten dat niet. Het bericht is van de Anunnaki. Die hebben of het echte bericht onderschept destijds en nu voor de vorm een antwoord gegeven of het bericht is werkelijk afkomstig van een andere soort Aliens. Dat geloof ik overigens niet. Op het kaartje is duidelijk te zien dat zij van een ster komen... met vier planeten, ook op planeet Mars (en/of de Maan) zitten en op onze planeet. Die vier planeten zijn de vier satelieten (nephews/engelen) die om Nibiru cirkelen.
25 4


Omdat de afbeelding anders is dan die wij verstuurden denkt iedereen dat het een ander zonnestelsel betreft. Wij hebben Pluto wel afgebeeld en dat is op het antwoord niet het geval... omdat ze anders in ruimtenood zouden komen en niet alles konden afbeelden en gebruikten ze een andere schaal. Links zien we de Zon, dan Mercurius en Venus. Dan springt er eentje uit en daar zou de mens vandaan komen en dat zien we Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto. In het antwoord zien we de Zon, Mercurius en Venus en dan drie omhoog (Gaia, Mars en Nibiru met zijn vier planeten) en dan Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus... Pluto hebben ze bewust weggelaten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten