maandag 20 januari 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN - deel 7 - De stier en de rode lap (2)

In deze reeks tracht ik de beweringen van Zecharia Sitchin, dat er zich in ons stelsel nog een hele grote planeet bevindt, te staven en tevens de berichtgevingen over PlanetX/Nibiru te scheiden van echt en onecht, van waar en onwaar, want er drijven nogal wat onzinberichten in de internetzee. Naarmate het fenomeen Nibiru tot meer geïnteresseerden doordringt in hun bewustwording, nemen ook de onzinverhalen toe. Slechts weinigen hebben de moeite genomen de boeken van Sitchin te lezen en met name zijn eerste boek; 'De Twaalfde Planeet' bevat veel informatie betreffende die pla... komeet die een ster blijkt te zijn. Daarom is de kop van dit tweede deel dan ook verandert in 'ster' in plaats van stier.

In deze reeks wil ik ook graag ophelderen dat het begrip GOD, wereldwijd aanvaardt als oppermacht, als Almacht zelfs, als schepper van Hemel en Aarde en zelfs de Schepper en creatief Brein achter het HeelAl en zelfs als de Vader van Zoon Jezus... niet meer is dan de tweede ster van ons zonnestelsel en in galaxy de Melkweg een onbeduidend dwergsterretjes is naast sterretje de Zon... en dat ons zonnestelseltje ook maar middelmatig van grootte is, evenals sterretje de Zon zelf - in vergelijking met andere stelsels en sterren. Helemaal niks mis mee, maar ik wil graag die onderscheidende onbelangrijkheid aantonen, opdat wij beseffen dat we weliswaar in een prachtig systeem wonen, maar dat iets verderop in de Melkweg men geen notie heeft wie wat waar wij zijn...

Ook wil ik deze reeks graag uit de doeken doen dat onze mythologische en bijbelse 'goden' zeer waarschijnlijk amphibische reptielen zijn, geëvoluëerd uit de Sauriërs (Leguanen?) en directe familie zijn van de Varanen, Hagedissen, Salamanders, Padden, Kikkers en Schildpadden... en niet vergeten de Slangen! Daarnaast wil ik tevens een pad betreden en uitleggen dat alleen 'mensen' afstammen van de 'goden', die we vanaf nu dan maar Anunnaki zullen noemen omdat deze naam algemeen het bekendst is en dat er op onze planeet waarschijnlijk reeds 'humanoïden' rondliepen die we kunnen zien als 'aardlingen'. Dit zijn strikt genomen geen mensen, maar daarover later meer! Van deze mensenrassen zijn er enkele die meer aandacht hebben en krijgen van hun scheppers...

en daarvan zijn de Europese blanken de hoofdgroep. Nu we midden in de 'ZwartePietenRellen' zitten misschien niet zo handig daarover te reppen, maar ja die Anunnaki zijn nu eenmaal lichthuidige tot transparant en de witte rossige en roodharige mensen hebben volgens mij het meeste DNA van de Anunnaki en zijn derhalve genetisch gezien het dichts bij hun scheppers... dus dat wit beter is dan zwart kun je rascisme noemen, maar wel gegenereerd door de 'goden' zelf. Voor hen zijn wij een ondersoort, een subras, slavenvee en halfdierlijk. Dus zoals de keurmeester op de kleinvee-keuring de verschillende Konijnen beziet, zo kijken de Anunnaki ook naar ons; de witten goed voor de kerst, de zwarte flaporen geschikt voor pantoffels en handschoenen en de grijze erg in trek als knuffel voor de kinderen.

Maar ik glij af, drijf af en wil nog opmerken dat die witten in Europa ook nog eens een taal spreken die zeer verwant is aan de taal van de Anunnaki... dus de rode draad in deze grootse opzet tot verduidelijking is; wie of wat is GOD?! Wie zijn de Anunnaki en wat is hun relatie tot ons mensen... en waarom zijn de witten zo nadrukkelijk aanwezig op deze planeet, terwijl zij nu nog maar 3% van de totale wereldbevolking uitmaken en waarom werd de mens geschapen; wat is de opzet van schepper en Vader Enki en hoe verhouden onze gebeurtenissen zich tot een groter deel van de spiraal waarin wij ons bevinden en... waarom staan wij momenteel zo in de belangstelling van de 'opgevaren Meesters', het Asthar-Commando en de Federatie van Vrije Volken en Planeten?! Is er hier wat gaande dan?! Ja als een klein Gallisch dorpje dat verzet biedt tegen de Romeinse overmacht hebben zich hier de Anunnaki ingegraven.

Maar terug naar het verhaal... 

De Ster en de Rode Lap

Zoals beschreven; een stier is nagenoeg kleurenblind en zal dan ook een blauwe lap niet kunnen onderscheiden van een groene of rode... ja misschien in grijstinten. Hij wordt in elk geval niet specifiek aangetrokken door de kleur rood. Dat moet een andere en wellicht oudere oorsprong hebben en zodoende kwam ik met het verhaal van de jonge ster Nibiru die 4 miljard jaren ons zonnestelsel naderde. Zijn komst veroorzaakte geweldige veranderingen in ons net stabiele stelsel. Zijn komst deed de aanwezige planeten sidderen en huiveren en allen spoorden hem aan de hooghartige Tiamat een lesje te leren. Tiamat was het doel, zijn eindbestemming en zodoende zien we de razende Stier zich dan ook op de rode lap storten, want Tiamat's korst was rood. De stierster stootte twee hoorns (satellieten) in Tiamat's lichaam en doodde haar. Bij de tweede ontmoeting stortte de Stier zich op het inmiddels hulpeloze lichaam en brak het in tweeën.
De Rode Lap werd Gaia

Tiamat werd gespleten... en de rest is bekend; haar ene helft werd de astroïdengordel en de andere bleef over. Ze trok weer rond, haar overgebleven korst kraakte en scheurde uiteen... en wat Alfred Wegener aantoonde klopt dan ook. De vormen van de huidige continenten passen inderdaad perfect in elkaar en wat je dan krijgt, noemt men het 'oercontinent' Pangea. Dat was het stukje oude korst dat restte en zoals wetenschappelijk onderzoek aantoont; de continentale korst is wel 150 kilometer dik, dichter van structuur en de oceanische korst is slechts 25 kilometer dik en ook nog eens lichter van structuur en daarom kunnen we aannemen dat het verhaal, het 'Enoema Elisj', het zogenaamde scheppingsverhaal van ons zonnestelsel, dan ook op waarheid berust. Dit is opgeschreven door de oude Soemeriërs en door Zecharia Sitchin herontdekt.

Met veel lef propageerde hij dat de 'goden' uit de antieke werelden geen idolen zijn, aanbeden door de mensen, maar wezens van vlees en bloed. Door zijn zienswijze te veranderen ontdekte hij in het 'godenverhaal' de hemelstrijd tussen de planeten en de wording van ons stelsel zoals we het nu kennen... maar daar is wel het een-en-ander aan vooraf gegaan. Nibiru halveert de trotse Tiamat, schept de 'Hemel en de Aarde' en dus ook de astroïdengordel en, niet onbelangrijk; drijft het liefdespaar Venus en Mars uit elkaar. Alles bij elkaar behoorlijke veranderingen in een kort tijdsbestek. Heftige botsingen, veel commotie en opwaaiend stof (zie stoflaag op Mars en in de banen van Jupiter) en een veranderde setting van planeten en... de voorwaarden tot leven, tot evolutie.

Het liefdespaar Venus en Mars

Planeet Mars heeft een doorsnede van 6.794 kilometer en de temperaturen variëren van + 20°C (zomer) tot - 140°C (poolwinter). Mars' stoflaag bestaat uit het mineraal Hematiet en is daardoor roestrood van kleur (ijzer(lll)oxide). Volgens Immanuel Velikovsky (1895-1979) in zijn eerste boek; 'Werelden in Botsing' zou Venus ooit een komeet geweest zijn. Ze zou zich langs een lange eliptische baan bewegen (Velikovsky was toen nog niet op de hoogte van de aanwezigheid en bestaan van Nibiru!) totdat een gebeurtenis haar dwong de baan van een planeet in te nemen. Een conflict tussen Venus en Mars zou de niet onmogelijke oorzaak kunnen zijn, aldus Velikovsky. Hij stelde dat zoiets groots beslist gememoreerd zou zijn... en hij haalt de Ilias aan; 'Een felle strijd was er ontbrand onder de leden van de sfeer' (Empedocles). De Ilias en de Odysse (O die see!...) zijn geschreven door Homerus om-en-nabij 685 voor de jaartelling.

Maar dit verhaal zegt niet specifiek iets over de gebeurtenis zelf. Tweemaal zouden Ares (Mars) en Aphrodite (Venus) elkaar treffen, aldus de Ilias. Velikovsky meende dat Venus en Gaia botsten in de 15e eeuw voor de jaartelling en dat is verdacht dicht bij mijn geschatte laatste voorbijgang van Nibiru. Ik schuif de bijbelse figuur Mozes namelijk naar achteren en situeer hem en de Exodus ergens tussen 1588 en 1555 voor de jaartelling, terwijl theologen en bijbelkenners Mozes situeren ergens tussen 1440 en 1230 voor de jaartelling. Ik moet ook wel omdat het beruchte 'Oera Linda Boek' van de Friezen een water- en moddervloed beschrijven in de Rode Zee in het jaar 1565 voor 'het jaar des Heren'... en een jaar later bleek bij inspectie dat het Zeekanaal tussen de Rode Zee en de Middellandse Zee was dichtgeslibt. Dat Venus en Mars licht schommelen en zwabberen als Nibiru voorbijgaat lijkt me niet ongewoon.

De draaiing van Nibiru om de Zon is van rechts naar links en die van alle andere planeten van links naar rechts. Hierdoor ontstaan gravitatiekrachten en kunnen kleine bolletjes als Mars, Maan en Gaia en zelfs Venus en Mercurius lichtelijk uit hun banen worden getrokken. Zo kan Mars dichterbij komen, evenals de andere buurplaneet; Venus. Nou hebben deze confrontaties niets van doen met de grote 'kosmische' botsing van 4 miljard jaren geleden toen Venus en Mars werden gescheiden. Mars werd naar buiten geduwd en hij bevroor onmiddellijk en Venus werd naar binnen gedrukt en vatte wellicht meteen vlam... want Lucifer, de overgebleven helft van Tiamat kwam letterlijk tussenbeide. Volgens Velikovsky vormen wolken van gasvormige koolstofverbindingen nu de atmosfeer van Venus. Zuurstof en waterdamp zijn afwezig en kooldioxyde en veel zwavelzuur vormen de dampkring.

Venus zou rijk zijn aan petroleumgassen die, zolang Venus heet is, zullen blijven circuleren als hydrocarbonaten in gasvorm... en als er op Venus (onder de dampkring) nog zuurstof aanwezig is, moeten daar petroleumbranden zijn, aldus Velikovsky. Vandaar dat Venus een 'hete tante' is, een gepassioneerde dame die snel sexueel op temperatuur is (Venus, Aphrodite, Bastet en haar delta... del, gevallen vrouw...). Venus heeft een doorsnee van 12.104 kilometer en draait in 243 dagen eenmaal om de Zon. de temperatuur is gemiddeld + 480°C en zelfs hoger dan de temperaturen op Mercurius, die notabene veel dichterbij de Zon draait. Velikovsky vermoedt dat Venus meteen in de hens vloog en dat een groot deel van haar bitumen in de atmosfeer als een fakkel brandde. Ik moet daar bij denken aan het Icarus-verhaal. Van de jonge vermetele jongeman die wilde klimmen en klimmen en toen zijn vleugels verbrandde en neerstortte... en misschien komt dat nog eens aan bod.

Stierster, Stierstelsel en een Rood oog 

De oorspronkelijke rode planeet Tiamat verdween van het toneel. Gaia vertoont nog rode gebergten, rotsformaties en rode woestijnen. Ook zijn delen bedekt met vruchtbare rode aarde en de Stier? De Stier werd de Ster. Het oude Soemerische teken voor AN. is een achtpuntige ster en AN. betekent; A - ster, B - Hemel en C - Kennis. Alledrie de woorden zijn synoniem aan elkaar en zijn tevens onlosmakelijk met elkaar verbonden... want de Stierster Nibiru komt elke 3600 jaren in de Hemel en vandaar (van die ster dus!) komt alle kennis op onze planeet. Meegenomen door de Anunnaki, de astronauten en kolonisten die hun taal, cultuur en kennis meenamen. AN. vinden we terug in het Duitse 'Ahnen' en 'Ahnung'... die beiden met besef, benul en weten verbonden zijn. Dat de ster acht punten heeft komt omdat het een ster betreft met aanvankelijk zeven satellieten (de 'engelen' God's en de Hopi-nephews...) en daarvan zijn er nog maar vier over. Ster + planeten, acht in getal staan voor 'macht', want acht is macht en...

geef 'acht', maar ook dacht, jacht, lacht, macht, nacht, pacht, wacht, en zacht... of verzin ik dat nou maar?! Feit is dat de Stierster de allesbepalende factor is geworden in ons stelsel. Daarnaast kennen we ook het sterrenbeeld Stier. Sterrenbeeld Stier maakt deel uit van de 'dierenriem', ofwel de twaalf sterrentekens waardoor de ecliptica van de baan van de Zon loopt tijdens haar reis door de ruimte. De belangrijkste sterren van Stier zijn; Aldebaran, Alcyone, Electra en Maia. Binnen de contouren van sterrenbeeld Stier bevinden zich twee andere sterrenbeelden (sterrenhoop/cluster) de Plejaden en de Hyaden. Aldebaran is de hoofdster van de Hyaden en wat we noemen een rode reus. Het is een joekel (44 x de Zon in doorsnee), maar wel een lichte gasbel... bol. Hij wordt gezien als het rode oog van de Stier.
Alcyone van de Plejaden (1400 x helderder dan de Zon) heeft een 'tegenster' en dat is Procyone (2 x de helderheid van de Zon). Procyone is de hoofdster van het sterrenbeeld Kleine Hond (Canis Minoris) en beiden zijn zij de 'witte' en de 'zwarte' heks uit de sprookjes... en misschien komt dat nog eens aan bod!

Als afsluiting moet ik ook naar het 'muurspel' Darts kijken. Darts zou een van oorsprong Engelse binnensport zijn voor mannen (cafésport voor bierdrinkende mannen met plakplaatjes op de armen, iets te strakke T-shirts en dikke buiken en pafferige koppen)... en dat blijkt ook vaak zo te zijn, maar desondanks kunnen ze wel wat. Ze kunnen namelijk uiterst geconcentreerd werpen. Darts wordt gespeeld met drie pijltjes (darts) en een bord. Het is een eeuwenoud spel blablabla... en het absolute midden van het bord wordt 'Bullseye' genoemd... en heeft de kleur rood! Is dat nu toevallig of verzin ik dat maar zo?! Nee dat zal vast zijn oorsprong hebben in de sterrenkunde zoals de Stier met zijn Rode lap... en bovendien doet het Dartsbord mij sterk denken aan de Rode Tafel van Koning Arthur. Dat was geen echte koning natuurlijk; ook dat verhaal is sterrenkunde uiteraard; de Ronde Tafel stelt de sterrenhemel voor; de twaalf Knights de twaalf sterrenbeelden en in het midden bevindt zich 'Big Arth', de poolster, maar dat is weer een ander verhaal. Van binnen naar buiten zien we; Bullseye (rood) met een waarde van 50 punten, Single Bull (de groene ring) van 25 punten en verder zijn er de zones Bed (zwart en wit), Triple Ring (3 x de puntwaarde met banen van rood en groen) en opnieuw Bed (zwart en wit) en Double Ring (2 x de puntwaarde met banen van rood en groen). Volgende keer alles over God, Duivel en Satan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten