maandag 20 januari 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN - deel 9 - Krijgt het Hubus Kelubus

Het Beeld van God 

Het mag duidelijk zijn dat mijn beeld van het HeelAl, van GOD - schepper van Hemel en Aarde, van Adam en Eva behoorlijk anders is dan gemiddeld. Mijn aangehaalde voorbeelden spreken voor zich lijkt me; GUD of GOD is Nibiru en Nibiru is één van de vele namen van de tweede ster van ons zonnestelsel. Dit is een bruine of rode dwergster, zeer waarschijnlijk geboren in de Krabnevel in de Orion-Nevel, de 'kraamkamer van jonge sterren', in het Orion-sterrenstelsel. Deze gloeiende kool is een lichtzwakke ster en eromheen draaien nog vier planeten. Drie planeten gingen verloren in de strijd met de planeet Tiamat, 4 miljard jaren geleden.

We kunnen nu ook stellen, althans ik doe dat, dat deze tweede ster van ons zonnestelsel in de geheugens is gegrift van de mensen en dat zijn bestaan getoond wordt in verschillende folkoristische uitingen. Bij alle volken, in alle culturen. Je kunt er niet omheen; de stierster vinden we overal terug; verbeeldt met hoorns op de helmen van krijgers, als vechtspel in de arena, in de mythologie van oude volken en in de aanbidding van de heilige Oerossen bij de Friezen. Kortom; overal liggen de voorbeelden voor het oprapen. De Stier is nadrukkelijk aanwezig in onze samenleving en uiteraard ook in de volksverhalen, sprookjes en vertellingen.
Nibiru is een ster waaromheen vier planeten draaien en in de nabijheid van ons zonnestelsel en in het licht en de warmte van de Zon krijgt hij zelfs de kenmerken van een komeet; hij ontwikkeld een staart. de oude Grieken noemden dat 'comata' (baard) en zodoende heeft onze Kerstman en diens oudere neef Sinterklaas dan ook een witte baard.. euh staart. Zo is de beeldvorming ook ontstaan van de Duivel en van Satan. Twee of één opponent van GOD met twee verschillende namen. Wat zeg ik; met drie namen, want even gemakkelijk wordt ook Lucifer er bij gehaald. Zowel Satan als Duivel als Lucifer dragen nu andere betekenissen dan voorheen.

De Duivel en Satan zijn duidelijk andere benamingen voor GUD/GOD ofwel Nibiru en in de naamduiding valt duidelijk te lezen dat deze namen slaan op uiterlijke kenmerken van Nibiru, op diens gedragingen als hij in de astroïdengordel of Hemel verschijnt. Hij is rood, heeft hoorns en een lange staart; duidelijk de Duivel en duidelijk Satan... terwijl dit figuurlijke (hoorns) en letterlijke (staart) kenmerken zijn. Lucifer is het restant van de 'afgestreken' planeet Tiamat. Wat haar restte werd naar 'aarde' gestoten door de derde Engels God's... en zo kreeg Gaia een nieuwe baan om de Zon. De veroorzaker werd een vast lid van ons stelsel en ging de geschiedenis in als...

Hubus Kelubus 

De moeder van een vriendin van me in Rotterdam, pleegde vaak 'Krijg nou het Hubus Kelubus' te zeggen als er iets onverwachts zich aandiende of zij verrast werd of schrok. De vriendin heeft het altijd onthouden en nooit geweten wat het betekende ook... Moeder zei het en dat was het. Maar het deed mij meteen denken aan Hercólubus, de Latijnse benaming voor Nibiru, de rode dwergster... en toevallig kreeg ik jaren terug een klein boekje kadoo van Herman Hegge met de titel; 'Hercolubus the red planet', van ene V. M. Rabolú. 'Nou dat zag er niet bijster professioneel uit, dus zal wel niks wezen dacht ik nog'... maar de inhoud raakte me wel...

Ook omdat ik natuurlijk al sinds 1986 bekend was met 'De Twaalfde Planeet', het boek van Zecharia Sitchin en met de aanwezigheid van nog een grote planeet in ons eigen zonnestelsel. Geen bijzonderheden wat dat aangaande. Ik was er inmiddels ook al wel tien jaren van overtuigd dat het geen planeet is, maar en ster. Een bruine- of rode dwergster met vier planeten. En zodoende viel de tekst van vriend Rabolú dan ook beter te begrijpen. Kijkend op internet ontdekte ik dat vrijwel iedereen in Zuid- en Midden-Amerika op de hoogte is van de komst van Hercólubus de 'rode planeet' en er legio onderwerpen te vinden zijn over deze 'planeet', terwijl wij hier in het westen van niks weten...

Overigens wil ik nog opmerken dat de zogenaamde 'satanische' handgroet met de wijsvinger en de pink gestrekt en de ring- en middelvinger gebogen, met de duim er tegenaan - natuurlijk slaat op de Stier. De Grote Rode Stier, de tweede ster van ons stelsel. Interessantjes, bobo's, illuminaten en randfiguren die mogen meedoen in het grote spel op dit planeetje, tonen elkaar hun 'stierhand', waarmee zij zeggen 'Hee zie je het! Ik hoor der ook bij! Ik heb mijn ziel ook aan de Duivel/Satan verkocht'... Kijk mij eens; ik mag mee doen! Hoe vind je dat? Nou dat vinden we heel fijn voor jou zielige stumper.

Omdat de tweede ster twee keerpunten heeft; zijn apogeum (ver van de Zon) en zijn perigeum (dichtbij de Zon en wel in de astroïdengordel) en die keerpunten liggen in de richting van de sterrenbeelden Kreeft en Steenbok. In de richting van de beide sterrenstelsels beweegt zich Nibiru zich. Niet geheel toevallig zijn twee belangrijkste parallellen dan ook de Kreeftskeerkring en de steenbokskeerkring genoemd! en is het denkbaar dat ook de Steenbok in de rituelen van de 'interessantjes' voorkomt. Dus de 'stierhand' of de satanische handgroet, kan evengoed staan voor de Steenbok, maar ik hou het toch liever op een verwijzing naar de Grote Rode Stier...
en de gebruikers van dit handgebaar hoeven niet allemaal 'satanisten' te zijn. Overigens een woord met een nare bijsmaak, terwijl het gewoon lieden zijn die kenbaar maken dat zij van de Stier 'weten'. Dat zij 'er bij horen', dat zij wellicht iets betekenen in de machtspiramide op deze planeet en mogelijk zijn er ook bij die zelfs Anunnaki of Nephilim zijn. Amphibische reptielen in mensengedaante. Dat weten die stumpers die hun 'ziel en zaligheid' aan de Duivel hebben verkocht misschien niet eens. Elke rapper, voetballer, acteur of diva toont het 'handje' te pas en te onpas. Het is bijna sneu er niet bij te horen lijkt het wel. Nou ik hoor liever bij een andere club; bij die van mijn Vader en schepper en de mensen met licht.

Hercólubus o Planeta Rojo 

Dat heeft wel consequenties natuurlijk!; geen vette bankrekening, geen wereldwijde doorbraak, aanzien en voorspoed, geen interessantjes in mijn vriendenkring, noch glanzende bolides, eigen geurtjes bij Chanel of klimmen op de sociale ladder, verschijnen op de rode loper en kruipen voor de Duivel. Waarmee ik niet wil zeggen dat de beoogde artiesten, acteurs, schrijvers en sporters geen talent hebben of aanleg voor hun kunsten en schone stemgeluid... wel dat velen een kans geboden wordt. Bovendien acht ik het niet onmogelijk dat velen 'geïnspireerd' worden en over meer talent blijken te beschikken dan aanvankelijk leek. Ook niet onmogelijk is dat de beoogde 'talenten' Anunnaki zijn! en dus Nephilim in mensengedaante.

In 1998 schreef Joaquin Amórtegui Valbuena (V. M. Rabolú, 1926-2000) het boekje; 'Hercólubus o Planeto Rojo', over de ons inmiddels bekende ster Nibiru. Het boekje is inmiddels uitgegeven in 80 landen en in grote lijnen behandelt Rabolú de materie over de rode planeet. Hij waarschuwt de mens voor deze naderende planeet die dood en verderf zal zaaien op onze planeet en wiens voorbijgang beslist niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Hij schat het formaat van deze 'reuzenplaneet' op vier tot vijf maal de diameter van de planeet Jupiter. Dat is onze grootste planeet, met een doorsnede van 142.984 kilometer en als Hercólubus vijf maal die doorsnee heeft is dat over de 700.000 kilometer!
Daarmee zou Hercólubus ofwel Nibiru zeker half zo groot zijn als onze hoofdster de Zon. De Zon heeft een diameter van 1.392.000 kilometer. Wij zien de Zon zo groot als een 2-Euromunt op handlengte en ter vergelijking zou dan Nibiru half zo groot aan de Hemel staan... als de afstand gelijk zou zijn. Wij draaien op een afstand van afgerond 150.000.000 kilometer om de Zon (150 miljoen en dat is tevens de standaard en dat noemen we een AE = 'astronomische eenheid'). Nibiru draait zijn baan/bocht door de astroïdengordel en die bevindt zich op een afstand van gemiddeld zo'n 250.000.000 tot 300.000.000 kilometer bij ons vandaan (tussen de 2,1 AE en 3,3 AE en gemiddeld dan 2,7 AE = 405 miljoen kilometer, min de afstand van ons tot de Zon = 255 miljoen kilometer).

Dus zien wij Nibiru in de Hemel (astroïdengordel) als een kwart tot eenderde van het formaat van de Zon. Daarmee zijn alle verhalen over Nibiru die onze planeet Gaia zou schampen - volledige onzin. Nibiru komt niet eens in onze buurt... en zitten we toevallig aan de andere kant van de Zon, dan kan de maximale afstand tussen Nibiru en Gaia oplopen tot 405 miljoen kilometer en is er geen wolkje aan de lucht zou ik zeggen. Indien Nibiru en Gaia op zijn dichts voorbijgaan dan bedraagt de afstand 265 miljoen kilometer. Dat merken we wel, zoals alle voorgaande keren dat ook deden! Nog maar drie passages terug veroorzaakte Nibiru nog de omkanteling van onze planeet, met de zondvloed tot gevolg!

Hercólubus is zeer waarschijnlijk een tekst of begrip uit een Rooms Katholiek ritueel vers, zoals 'Petra Satior Lydius Magis Nuntium' er ook een zou zijn... en wel een magische tekst ook! Die tekst komt later nog wel eens aan bod als ik Mozes behandel in deze serie. Hercólubus in het Kwando, de door mij (her)ontdekte 'oertaal' en tevens bij-taal van de Anunnaki, ziet er als volgt uit; HE ER SU LU BU US/SE>, met de betekenis; 'heftig-waardevol-verweg-dienstbaar-begraven-huis/seker', ofwel voor Hercólubus, die heftig en hevig kan zijn en zeer beslist ook waardevol, ligt heel ver weg (in het suiden), is dienstbaar aan het huis... Dat kan slaan op ons zonnestelsel, maar ook...

op zijn verborgen huis - aan het einde van de baan, van zijn baan, zijn apogeum (ver van de Zon). De HEER heeft verweg, in het suiden, zijn huis begraven... of een huis gegraven... of zich in het huis gegraven en dat kan slaan op zijn komst van 4 miljard jaren terug en dat hij zich boorde in Tiamat en ons stelsel tot zijn huis maakte. Omgekeerd is het; ES/SU UB UL US RE E H(A)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten