maandag 10 februari 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN deel 17 - Reptielen uit de 5e dimensie (3)

Godin van de Nacht 

Ik schreef de vorige keer: 'Dat zijn de aliens die algemeen bekend zijn... en diep ingeprent zijn in ons hele wezen. Alle mensen kennen deze 'wezens' en ontvoerden herkennen hen ook vaak. Ze zijn ons bekend en zijn de 'spoken' onder het bed, achter het gordijn en in de kast... en de uitkomst was dat iedereen, zonder uitzondering, een spookje had getekend als een soort vaag wit wezen, met grote zwarte ogen, geen mond en ook geen benen en voeten, dus meer zwevend... het is een herinnering aan de Anunnaki, de nachtelijk bezoekers die aan ons bed staan... en die we zo goed kennen uit onze vorige incarnaties en die in onze cellen zitten omdat het onze verwanten zijn, wij hen kennen zo lang we leven. 

In het boek; 'Oorsprong van de Graalkoningen', van sir Lawrence Gardner is wat betreft onduidelijkheid betreffende de figuur Lillith. Zij zou een nicht zijn van Inanna/Ishtar (de godin met de reptielenpoten). Ik denk dat zij één en de zelfde figuur is. Lawrence zengt dat de Israëlieten haar haatten en door hen werd afgeschilderd als een 'baby-dievegge' en zelfs vampier! Deze aantijgingen zijn voor mij duidelijk verwijzingen naar de moderne UFO-logie, de ontmoetingen en ontvoeringen van baby's en kinderen en vanzelfsprekend volwassenen. Want zit je eenmaal in een 'breeding-programma' (lees fokprogramma...) van de Anunnaki, dan ben je dat een leven lang, tot en met het eind van je vruchtbaarheid. 

Kinderroof en visitatie zijn onlosmakelijk verbonden met de nachtelijke bezoekers, die als sinds mensenheugenis mensen gebruiken voor hun experimenten. Ook John Rimmer meent dat overgeleverde volksvertellingen en sprookjes van vele landen een gemeenschappelijke oorsprong hebben en ontvoeringen door vreemde en onaardse wezens vaak de aanleiding waren voor die vertellingen. In zijn boek; 'Buitenaardse ontvoeringen', staan meerdere ontmoetingen beschreven tussen mensen en onaardsen, voornamelijk in de Keltische landen. Ontvoeringen en verdwijningen zijn van alle tijden en komen overal voor. In de steden van het Europa van de 19e eeuw staken nogal eens geruchten de kop op... 

over ontvoeringen voor de 'blanke slavinnenhandel' in het Oriëntale Oosten. Onschuldige meisjes en vrouwen, schrijft John Rimmer, werden op klaarlichte dag van de straat geplukt en weggevoerd en hen wachtte een vernederend leven in de prostitutie ergens in het Midden-Oosten. In 1969 nog, gingen er nog praatjes over ontvoeringen door de Franse stad Orléans. Hier bleek achteraf niemand als vermist te zijn opgegeven. Toch is de collectieve herinnering aan 'ontvoeringen' vrij hardnekkig. Het is dus niet ondenkbaar dat het vraagstuk van die kindontvoeringen en zelfs verdwijningen in het verleden en heden in nauw verband staan met de nachtelijke UFO-bezoekers. Sommige 'slachtoffers' van de nachtelijke... 

ontvoerders (Anunnaki?!), 'uitverkorenen' volgens de ontvoerders zelf, die bereidt waren een hypnosesessie te ondergaan, vertelden dat ze van hun bed gelicht werden, door meestal drie kleine wezens... Donker, gedrongen en gehuld in een cape met kapouchon... en dat doet me denken aan de kleine Pukku en de Mukki, de zwartelfen van de Anunnaki. Deze wezens duiken steevast op in de UFO-logie, in de verhalen over ontvoeringen en zij zijn de helper van Astarte (ook Ast en Astoret ofwel Inanna/Ishtar en Lillith en Isis). Walter Papst schrijft er over en ook Withley Strieber heeft ze aan zijn bed gezien... tijdens de nachtelijke bezoeken van zijn ontvoerders. 

Magie tot op het DNA 

In de 'Ginza', het heilige boek van Perzië, wordt Lillith genoemd als de echtgenote van Mazda d'Hayye, koning van het licht en de gnosis. Zij was de koningin van de onderwereld... en kennelijk actief, getuige het volgende verhaal. Op 19 februari 2006 bezocht ik het symposium; 'Magie tot op het DNA', in Laren (NH) en sprak onder andere Herbert van Erkelen, waarvan ik hieronder verslag doe, weliswaar deels ingekort: 

'We zitten nog midden in het verhaal dat Herbert van Erkelen afsteekt. Het is wat technisch en ook vrij ontoegankelijk voor degenen die niets of nauwelijks iets afweten van natuurkunde. Herbert tracht een brug te slaan van de Kwantum-fysica naar de dromenuitleg- en verklaringen waarmee Jung zich bezighield. En daarmee betreden we onbekende sferen en werelden, die alleen door eigen ervaring gezien en opgetekend kunnen worden. Albert Einstein (1879-1955) kan niet veel met de stellingen van de Kwantum-fysica omdat deze volgens hem niet compleet zijn. John Stewart Bell komt voorbij evenals Wolfgang Pauli en Carl Gustav Jung (1875-1961).

Jung ontwikkelde zich van psychiater tot specialist in de analythische psychologie en deed ook aan droomuitleg. Herbert vertelde van Wolfgang Pauli. Deze zag tijdens zijn dromen of uittredingen een archetypisch wezen, waarover de Bazelse schilder Peter Birkhauser een schilderij maakte (zie afbeelding). Dit wezen doet mij denken aan een Hobbit (kabolter/Alien). Het wezen spreekt met Pauli en maakt hem duidelijk dat Pauli tussen 'hem' en het licht staat. Het wezen dwingt Pauli tot een andere perceptie, waarin de mens niet centraal staat, maar onderdeel is van een groter geheel en dat er andere werkelijkheden zijn. Van de dichter/schrijver Goethe is bekend dat hij...

een keer zijn werkkamer betrad en daar zichzelf achter zijn bureau zag zitten. Hij sommeerde zijn 'dubbel/doppel' zich te verwijderen die dat al mopperend deed. Goethe meende dat elk mens niet alleen een doppel heeft, maar bestaat uit vele archetypen. Je zou kunnen zeggen dat de ziel belichaming nodig heeft in deze materie-wereld en elk leven zijn ervaringen en persoonlijkheid opslaat op zijn 'harde' schijf van de ziel. Elk leven voegt er zich weer een persoon en een ervaring bij. Het is niet ondenkbaar dat bij mensen die lijden aan het zogenaamde 'meervoudig persoonlijkheids syndroom', door een traumatische ervaring ontstaan, je persoonlijkheden uit vorige levens zich kunnen manifesteren.

Erg getraumatiseerde mensen worden dan overgenomen door sterkere persoonlijkheden die in henzelf aanwezig zijn omdat de persoonlijkheid in dit leven niet in staat is de omstandigheden en de werkelijkheid het hoofd te bieden... het zou een verklaring kunnen zijn! Dromen, uittredingen en ook het doorkomen van andere persoonlijkheids-typen verbinden ons met aspecten van hoedanigheden, sferen en werelden en/of dimensies die behoren tot de ongeziene werkelijkheid. In 1988 kwamen brieven van de fysicus Wolfgang Pauli (1900-1958) tevoorschijn. Deze wierpen een nieuw licht op het verschijnsel synchroniteit, het door Jung geformuleerde principe van zinvol toeval.
Pauli werd in zijn dromen achtervolgd door alchemistische geesten der materie zoals Mercurius (Toth), en Wodan (Ptah)… maar hij had ook een ontmoeting met ‘The Queen of the Night’, ofwel de godin Ishtar. Daarmee zijn we meteen aanbeland bij de Anunnaki-guds, die zoals ik al vermoedde een stempel drukken op deze dag. Jung en Pauli onderhielden contact en deelden hun inzichten. Herbert van Erkelen vertelde zijn gehoor dat hij enkele kopieen van Pauli’s brieven stuurde naar John Stewart Bell (1928-1990), die enkele weken later overleed aan een hartstilstand. Was Bell’s denken 'gecrasht' vanwege de ervaringen die Pauli had opgeschreven? Pasten deze niet in het denkraam van deze wetenschapper'? 

Duidelijk is dat 'the Queen of the Night' Inanna/Ishtar betreft; de Anunnaki-vrouw die betrokken is bij de schepping van de mens, bij de latere 'genetische' experimenten en momenteel bij 'breeding-programma's', met als doel Hybriden te maken, als tussenvorm tussen Anunnaki en de mens... maar ik loop wel vooruit op mijn artikelenreeks, want de mens is nog niet eens geschapen. In de door mannen gedomineerde wereld van de Hebreeën, werd Lillith een demon genoemd... en zij was de eerste echte 'femme fatale'. Zij was wonderschoon en een verleidster waardoor alle mannen moesten oppassen. In de 1e eeuw na de jaartelling waarschuwde een zekere Rabbi Hanina...

de mannen niet alleen thuis te slapen, om te voorkomen dat Lillith hen te pakken zou krijgen. Het Vaticaan in Rome, zetel van de Heilige Roomse kerk, waarschuwde haar gelovigen voor deze demon. Zij was een nachtelijke 'succuba', die sexueel gebruik maakte van mannen terwijl ze sliepen. Duidelijker kan het niet! Inanna/Ishtar is betrokken bij 'breeding-programma's van de Anunnaki. De Roomse Kerk maakt onderscheidt tussen vrouwelijke en mannelijke verkrachters. De vrouwelijke zijn de 'succubi' (zij die zuigen, ofwel sperma onttrekken aan jongens en mannen) en de mannelijke zijn de 'incubi' (zij die meisjes en vrouwen penetreren en bevruchten).

Er is waarschijnlijk geen onderscheidt tussen mannelijke- en vrouwelijke verkrachters; zij zijn deel van het team van Inanna en zowel onttrekking van sperma alsook penetratie en bevruchting worden met technische middelen uitgevoerd... op kunstmatige wijze dus... zonder fysiek contact, hoewel er 'ontvoerden' zijn, meestal mannen, die beweren dat zij werden bereden door een zeer aantrekkelijke vrouw... die hen tot extase bracht. Het is denkbaar dat deze mannen door gedachtenkracht in 'bekoring' zijn gebracht en bereden werden door kleine tengere Anunnakivrouwen en niet door goddelijke blonde en roodharige vampen... ja vampieren dat dan weer wel!

Ik ben nu sinds 1986 met die Anunnaki bezig en ik ervaar een groeiend verlangen naar kleine, tengere, oude grijsharige, vitale en pikgerichte geile vrouwen, terwijl ik als gezonde jongeman vervoerd kon raken door stevige sportieve blonde meiden. Kennelijk is 'omgaan' met de Anunnaki besmettelijk, want; 'wie met pek omgaat, wordt er mee besmet'... of 'Hij die appelen vaart, eet appelen', zal ik maar zeggen. Uit een droom valt op te maken dat ik wel wat heb met die Inanna. In elk geval dezelfde totemdier; de Bosuil en niet ondenkbaar is dat ik zelf een Anunnaki ben, hoewel iemand die het kan bevestigen, dat ontkende. Toch voelde ik me tal van levens aangetrokken tot 'oudere' vrouwen...
De Kosmische Hiërarchie... 

De Kosmische Hiërarchie is een boekwerk dat ontvangen werd door Heer Averil (Saï Baba), Heer Metraton (aartsengel?!) en Heer Sananda (Jezus/Enki) en gechanneld door Karen Danrich, een Amerikaanse... en nogmaals; ik heb helemaal niks met gechannelde berichten (ruimtezwets), alleen als ik het kan gebruiken. Ik kreeg dit boekwerk jaren terug van Laura en mocht het gratis en voor niets hebben en doorlezen. Het gaat over het aanstaande (zitten we nu middenin...) Ascentieproces, het bereiken van het Christus-bewustzijn, nieuwe inwijdingen in Egypte, nieuwe Hiërarchieën, het bereiken van de 5e dimensie en de terugkeer van God en Godin Verenigd en het bereiken van Vrijheid...

Klinkt mooi allemaal maar ik kan er geen chocola van maken. Dat heb ik wel meer. Ligt vast en zeker aan mij... ik ben niet afgestemd op dergelijke berichten. Kan er niks mee en namen als Metraton, Averil, Wappa van Pluto en dergelijke namen, doen me in de lach schieten... Uit het boek het volgende;

'Veel mediums hebben informatie doorgegeven waarin vermeld wordt dat de 5e dimensie een staat ven perfectie is. Wij hebben nieuws! Ruimte-oorlogen zijn reëel en de bestaansvormen in de 5e dimensie hebben gedurende eeuwigheden van tijd met elkaar gestreden. Dit is waardoor talrijke zwarte gaten (die jullie geleerden de afgelopen eeuw hebben ontdekt... en waarvan men de oorzaak tracht te achterhalen) zijn ontstaan. Ieder zwart gat is het gevolg van een vernietigde planeet of ster. De oorlogen moeten evenwel tot een einde komen en een nieuwe gevoel van samenwerking en medewerking moet een realiteit worden, zowel binnen de intergalactische ervaring als op Gaia. Nogmaals, wij helen allen tegelijk.

Behalve verering te trancenderen leert de Christusbewuste persoon dat alle uitdrukkingen van waarheid geldig zijn en hij/zij leert anderen niet te veroordelen voor wat betreft hun individuele beleving van de werkelijkheid. Waarheid is als een gefacetteerde diamant. Binnen de menselijke ervaring bezit ieder mens een facet van de waarheid. Alle mensen tesamen creëeren een collectieve waarheid die alle individuele waarheden op de planeet omvat. Geen enkele waarheid is superieur aan een andere en alle waarheden zijn nodig om het collectieve geheel te maken. Als de ingewijde de waarheid, ervaring en zelfexpressie van alle anderen weet, leert de ingewijde ook zijn eigen waarheid en doel van zijn ziel op Gaia te eren'. 

Klinkt mooi allemaal, maar dit is niet wat ik zoek... Iets verderop in het boek;

'Wat de menselijke genetische code betreft nog te volgende: alle problemen op Gaia zijn een gevolg van de vervorming van onze genetische code. Het is nutteloos de zielen binnen de menselijke ervaring te beoordelen. Ten gevolge van de beperkte genetische code zijn zij slechts in staat om op een beperkte manier met elkaar om te gaan, ongeacht hoe briljant een Meester 'achter' de incarnatie ook kan zijn. Wanneer de genetische beperking is opgeheven zal de menselijke ervaring terugkeren naar de staat zoals die altijd voorbestemd was te zijn, namelijk één van vrede, vreugde, liefde en mildheid voor alles'. 
Ook mooi maar dat zoek ik ook niet!

'Overeenkomstig de Universele Optekeningen is er een interdimensionale scheur tussen ons 3e-dimensie-universum en een aangrenzend 5e-dimensie-universum. De oorzaak van de scheur was één van de vele nucleaire oorlogen die andere beschavingen binnen het 5e dimensie-bestaan hadden gevoerd. De scheur veroorzaakte dat wezens van de aangrenzende 5e dimensie ons 3D-tijdsbewustzijn werden binnengezogen. Mensen zijn multidimensionaal. Deze wezens die niet alleen naar Gaia kwamen, maar naar iedere planeet binnen dit 3D-tijdsbewustzijn, vermengden zich met menselijke lichamen, hetgeen veel problemen veroorzaakte'. 

Hier haak ik even af, want de samenstellers dan wel bron suggereert dat de mens al bestond toen de Anunnaki, want daar hebben we het over!, naar hier kwamen En dat is niet zo! Eerst verschenen de astronauten, die vanuit de Hemel naar 'aarde' vielen en pas later in het traject werd de mens geschapen naar hun beeld. Dat de Anunnaki zeer oorlogszuchtig waren, blijkt uit het gegeven dat zij zeer wrede expansie-oorlogen voerden, daarbij niet terugdeinzend een planeet te offeren en een beschaving 'uit te wissen'. Er werden niet zomaar 'beschavingen' uit de 5e dimensie weggezogen; neen! het waren de veroorzakers zelf; de Anunnaki, die door de scheuren in de membramen tussen de dimensies een vluchtweg vonden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten