dinsdag 18 februari 2014

Auschwitz: 'Slechts' 300.000 doden.

Zondag, 27 maart 2011

Hoeveel duidelijker moet het nou nog worden, als je deze bioscoopfilm bekijkt, uitgezonden uit München?

Men mag zeggen wat men wil over Jeroen de Kreek en zijn website "Het Zuur", die onder vuur ligt door aanklachten van de criminele organisaties als het CIDI en het MDI, maar aan de feiten, die hij brengt, is niet te ontkomen. Jeroen de Kreek is natuurlijk niet voor niets advocaat.

Het Zionistische bedrog wordt steeds duidelijker. Werd al eerder het aantal slachtoffers bij Auschwitz gewijzigd van 4 miljoen naar 1,5 miljoen, nu blijkt uit de bovenstaande Youtube video, dat er in totaal 300.000 mensen van verschillende nationaliteiten zijn omgekomen in het Auschwitz concentratiekamp. Dus wederom 1,2 miljoen minder dat men getracht heeft de neutrale lezer wijs te maken en zelfs dit aantal van 300.000 is te hoog geschat, zie het latere artikel met een specificatie van de exacte aantallen. Ik geef hieronder even de exacte tekst, zoals die op de site HetZuur is weergegeven:

Iedereen is geleerd dat bij en tijdens de Holocaust zes miljoen Joden zijn vermoord waarvan vier miljoen vergast in Auschwitz. Dat blijkt niet waar te zijn. Diverse misdadigers van het concentratiekamp zijn bij de‘Auschwitz trail‘ in Krakow van 1947 veroordeeld tot de doodstraf wegens de moord op driehonderdduizend mensen en andere misdaden vooral tegen vrouwen. Bovenstaande video komt van de geallieerde nieuwsbron‘Welt im Film‘ (No. 137) uitgezonden op 08 januari 1948. Het is een neutraal nieuwsbericht van de geallieerden over de feiten. ‘Welt im Film’ was een bioscoopjournaal dat werd geproduceerd na de Tweede Wereldoorlog door de Amerikaanse en Britse bezettingsmacht in de intacte München Bavaria Studios. Bovenstaande video van de Amerikanen en Britten bewijst dat de massavergassingen van miljoenen mensen in Auschwitz niet heeft plaatsgevonden, althans de video doet vermoeden dat de vertellingen over miljoenen vergaste Joden in Auschwitz op onwaarheid berust. Er zijn vanuit joodse kringen als krampachtige pogingen ondernomen om de Youtube video verwijderd te krijgen. Want met de waarheid hebben Zionistische joden niks op.



Tijdens het tweede Auschwitz proces in Duitsland in van 1963 tot 1965, twintig jaar na de feiten, zijn nog eens een groot aantal Nazi’s veroordeeld voor hun bijdrage aan Auschwitz. Daarbij zou het gaan om drie miljoen joodse en evenzoveel andere slachtoffers zoals politieke gevangenen, Sinti, zigeuners en homoseksuelen die in de gaskamers van Auschwitz zouden zijn vergast. Dit terwijl de officieel ‘counsil’ van Auschwitz op de eigen Auschwitzwebsite stelt dat Auschwitz een totaal van een komma drie miljoen slachtoffers kent. Waarvan een miljoen joden. Dat het aantal slachtoffers vermeld bij en tijdens het tweede Auschwitz proces niet deugt, kan en mag als onloochenbaar worden verondersteld. De hysterie over het aantal joodse slachtoffers zoals dat in de jaren zestig van vorige eeuw ontstond is gebaseerd op onwaarheden. Probleem is evenwel dat die hysterie tot op heden voor waar wordt aangenomen. Overigens wordt ook niemand verteld dat de Zionisten hoofdschuldige zijn aan de Holocaust. De grondlegger van het Zionisme en de Staat Israel, Theodore Herzl, zag zichzelf in 1896 als de grootste anti-semiet op aarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten