dinsdag 18 februari 2014

CU-Kamerlid Joel Voordewind heeft ze niet helemaal op een rijtje!

Donderdag, 15 september 2011.

Picture
Is Joel Voordewind opnieuw de loopjongen voor het CIDI?

Ruim 66 jaar na de 2e wereldoorlog komt Joel Voordewind met een geniaal idee, hem ingefluisterd door het CIDI. We gaan mensen, die de Holocaust ontkennen opzadelen met een boete of stoppen de zondaar in de gevangenis.  En daarvoor heeft deze voorman van de Christen Unie, zelf oorlogsmisdadiger, terrorist en genocidaal moordenaar van de Christen Unie een wetsvoorstel ingediend. Ja, u leest het goed en deze man zit ook nog in de 2e Kamer. De strekking van het wetsvoorstel houdt in, dat wie ontkent dat de Holocaust heeft plaatsgevonden met als doel slachtoffers en nabestaanden te kwetsen, wacht wat Voordewind betreft een gevangenisstraf van maximaal één jaar of een boete van ten hoogste 7.600 euro. Blijkbaar heeft deze zoveelste onbenul in de 2e Kamer nimmer het idee gehad te definiëren wat nou wel precies onder Holocaust ontkenning wordt verstaan en waarom wetenschappers de onjuistheid van het getal van 6 miljoen aan de orde hebben gesteld. Dat komt omdat Israël tot op de dag van vandaag nimmer met een gedetailleerde lijst van omgekomen joden is gekomen, sterker nog het holocaust museum Yad Vashem, anno 2011 nog niet verder is gekomen dan een 3,2 miljoen slachtoffers, nog even buiten beschouwing gelaten of zij enige controle verrichten op de juistheid van de geregistreerde omgekomen joden.

Het publiceren van waarheden over de Holocaust wordt duidelijk niet in dank afgenomen in Zionistische kringen, die er niet voor terugdeinzen een razzia op last van de propaganda-nazi van het Centrum Informatie Deportatie Israel (CIDI), te houden. Dat met deze razzia de Joden tot in het diepst van hun ziel worden beledigd, ontgaat dit hulpje van Satan natuurlijk, want al eerder schreven wij, dat de het politieke Zionisme de vijand is van zowel Palestijnen als van joden. Het waarom is uitvoerig te lezen op voornoemde link, maar Voordewind heeft daar blijkbaar geen kennis van genomen. Er is geen enkel bewijs, dat er 6 miljoen industrieel vergaste Joden zijn omgekomen omdat simpelweg de techniek tussen 1940 en 1945 niet zover gevorderd was en de vernietiging niet specifiek tegen joden was gericht, maar tegen alle ondermensen, die niet achter het Duitse regiem stonden. En om uitsluitend de Duitsers de schuld te geven is ook onjuist, de hoofdschuldigen waren de Zionisten en de Amerikanen. Het totaal aantal joden, dat gedurende de Holocaust is omgekomen wordt o.a. in het onderzoek van Sanning geschat op maximaal 600.000.

Ook Voordewind begrijpt niets van het jodendom, maar roepetoetert uitsluitend datgene, dat hem door het CIDI wordt ingefluisterd. Joden horen in de diaspora te verblijven en zijn van nature geweldloos en volgen de Joodse wet. Joden, die wat anders beweren zijn verkleedde Nazi’s of komen uit het Rusland, die ten tijde van Stalin en Lenin achteloos een slordige 60 miljoen onschuldige Russische Christenen ombrachten. Lees hierover het op 14 september jl. geplaatste artikel onder det ze Stop Zionisme tab., waarin Solzhenitsyn de daden van de joden in Rusland omschrijft. Waaraan kan worden toegevoegd, dat de joden zich onbetwist de massa moordenaars van de 20e eeuw mogen noemen. En oh, ze zijn toch zo zielig, volgens Voordewind. Maar of er een Kamermeerderheid voor te vinden is, is nog maar de vraag. Terecht vragen partijen zich hardop af, waarom de huidige wet, die haat zaaien en discriminatie strafbaar stelt, niet voldoet. Daarnaast roepen de VVD en ook de PVV, dat de vrijheid van meningsuiting belangrijk is en vooral Wilders kan daarover meepraten.

En dan komt vervolgens Voordewind met het bekende gewauwel, dat het aan de kaak stellen van de omvang van de Holocaust zo belastend is voor overlevenden en nabestaanden. Je zou ook kunnen stellen, dat het belastend is voor diegenen, die met degelijk onderbouwd bewijs aantonen, dat er nimmer 6 miljoen joden in W.O. II zijn omgekomen, laat staan vergast en die constant worden verguisd. Vervolgens stelt Voordewind, dat als iemand via massamedia twijfels uit over de omvang van de Holocaust en “met het oogmerk de Holocaust krenkend te ontkennen”, hij dan een probleem heeft. Dan gaat hij vervolgens in de fout door in het verlengde van de Holocaust te beginnen over de Armeense kwestie, waaruit blijkt, dat Voordewind zijn huiswerk niet goed heeft gedaan.
De genocide van de Armeniërs werd in feite gepland door joden en uitgevoerd door zgn. “young turks”, wat in feite Zionistische crypto joden waren. Christopher Jon Bjerknes heeft daar een duidelijke PDF van niet minder dan 575 pagina’s over uitgebracht, welke gratis kan worden gedownload op deze link:
http://www.jewishracism.com/JewishGenocide.htm

Om af te sluiten ben ik het met Voordewind eens, dat er een preventieve werking uit moet gaan van een verbod. Het zou mooi zijn als mensen zich twee keer bedenken, voordat ze iets zeggen. En dat laatste is vooral op Voordewind zelf van toepassing. Bovendien zou het verstandig zijn als hij zich niet laat gebruiken als woordvoerder van het CIDI, daar is Nederland niet bij gebaat.

TOEVOEGING

Wat wil de CU met dit wetsvoorstel bereiken? De partij wil dat artikel 137C van het Wetboek van Strafrecht wordt uitgebreid met de strafbaarstelling van genocide-ontkenning. Artikel 137C van het Wetboek van Strafrecht behelst de strafbaarstelling van groepsbelediging. Juist dat delict werd Kamerlid Geert Wilders ten laste gelegd. Daarvan werd Wilders vrijgesproken. Ook werd hij vrijgesproken van aanzetten tot haat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten