dinsdag 18 februari 2014

De grootste leugen van de 20e eeuw ontmaskerd! Voorwoord van het boek van Victor Thorn.

Vrijdag, 28 december 2012

Picture
Auschwitz was gewoon een industriëel werkkamp, rechts op de foto is te zien, dat er velen gewoon naar hun werk gaan.
VICTOR THORN
De Holocaust Hoax

Het boek van de Amerikaan Victor Thorn, waarvan hieraan voorafgaand een introductie staat, ontmaskerd de grootste leugen van de 20e eeuw tot op het bot. Niet alleen wordt alles in duidelijke en begrijpelijke "Jip en Janneke" taal uitgelegd, het boek bewijst ook volledig zijn niet te weerleggen gelijk. Het is onbegrijpelijk, dat men de Zionistische misleiding niet doorziet, want het Rode Kruis presenteerde reeds in 1946 een rapport, dat er"slechts 270.000 tot 300.000 geregistreerde gevangenen van alle nationaliteiten" in de Duitse werkkampen stierven gedurende het gehele verloop van de oorlog. En nogmaals, alles moet bij voortdurend herhaald worden, er was met betrekking tot de werkkampen nimmer sprake van vernietigingskampen, het waarom maakt Victor Thorn in zijn boek meer dan duidelijk. Voor we de 25 hoofdstukken, met een interval van 1 week gaan plaatsen, eerst nog even wat toegevoegde informatie.

Naast de Fransman Faurisson behoort de Engelsman David Irving, die vloeiend Duits en Engels spreekt, tot de toonaangevende historici, die zijn licht over de Holocaust heeft doen schijnen en eigenlijk veel te weinig wordt geciteerd. Irving heeft persoonlijk vele medewerkers van Hitler bezocht en geinterviewd, ook heeft hij de dagboeken van veel weduwen van belangrijke Duitsers gekopiëerd en hij heeft daarnaast een boek geschreven over Hitler en Churchill op basis van originele documenten, in tegenstelling tot andere historici, die vaak elkaar voortdurend citeren. Je gelooft je oren niet als je David Irving de feiten hoort vertellen, omdat veel door toedoen van de Zionistische media verborgen is gehouden. Zo wilde Hitler pertinent geen oorlog met Engeland, het was Churchill, die de oorlog met Duitsland heeft geforceerd.

Voorts is gebleken uit originele documenten, dat Hitler weinig wist van wat er zich in de (werk)kampen afspeelde, omdat hij zich volledig moest concentreren op de oorlogen met het buitenland. Daarnaast deed hij alles, wat in zijn vermogen lag, om zware mishandelingen van Joden een halt toe te roepen. Churchill was altijd dronken en wist precies, wanneer Londen zou worden gebombardeerd, omdat de Duitse codes waren ontcijferd. Hij zat dan ergens op het platteland of 100 mtr. onder de grond in een bunker, terwijl de Londenaren niet werden gewaarschuwd. Ook zijn er duizenden soldaten omgekomen, omdat er vertaalfouten werden gemaakt van het Duits naar het Engels. Vanzelfsprekend is hier niets van terug te vinden in de geschiedenis boeken, omdat alles door (joodse) historici is gekuist en de zwarte Piet aan Hitler is toebedeeld.

In één van de video's van David Irving vertelt hij, dat Zionistische banken in Berlijn, Hitler van grote sommen geld hebben voorzien, dat het plaatje steeds duidelijker maakt. Churchill werd eveneens door de Zionisten betaald om de oorlog te beginnen. Dat sluit ook precies aan bij Hoofdstuk 25 van het boek van Victor Thorn met als kop "Jews had jews killed". Het waren Elite joden en niet de Nazi's of Adolf Hitler, die de dood van hun eigen Joodse mensen gedurende de 2e wereldoorlog op hun geweten hebben en het Hitler in de schoenen hebben geschoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten