dinsdag 18 februari 2014

De Holocaust Hoax Deel 1 - Introductie: Uitstel van ongeloof

Zondag, 3 februari 2013

Picture
Deborah Lipstadt - holocaust promotor
AART LIBERTY

Het is het meest absurde sprookje van de 20e eeuw, ook wel bekend als de Holocaust Hoax. Iedereen, die dit onderwerp met een open vizier benadert, zou serieus de woorden van 1 Corinthiers 13:11 als gids moeten nemen: "Toen ik een kind was, sprak ik als een kind, dacht ik als een kind en redeneerde ik als een kind. Toen ik een man werd, eindigden deze kinderlijke dingen". Zo gaat het eveneens met de Kerstman, de Paashaas en alle andere hersenspinsels, alsmede het verhaal van de zes miljoen joden, die zouden zijn omgebracht in vernietigingskampen van de Nazi's, het is niets meer dan een bedrieglijke list.

In de volgende delen zullen de lezers kennis nemen van de meest fantasierijke verhalen, die men, de joden en sayanim joden, het mensdom getracht heeft wijs te maken en velen trappen er nog in ook. Bij de vertaling van het boek hebben we hier en daar wat toegevoegd of anders vertaald, omdat het boek specifiek uitgaat van Amerikaanse toestanden. Vandaar dat ik recent constateerde, dat 'andersdenkenden' het hadden over de Jewnited States. Maar om de koe bij de horens te vatten, de leugens begaan door Holohoax "historici" zijn zo ongehoord, zwak geconstrueerd en ronduit belachelijk, dat het zelfs als hilarisch kan worden bestempeld, ware het niet zo ernstig. Wie heeft de lasterpraat van de Joodse satiricus Lenny Bruce nodig om daarover te grinniken, wanneer deze sterke verhalen bedoeld zijn voor meer humoristisch komedie materiaal?

Het officiële verhaal overgeleverd aan de voorgaande zes generaties, stelt dat de Nazi's zes miljoen joden hebben omgebracht in concentratiekampen gedurende de 2e wereldoorlog. Natuurlijk kan iets duizend keer zogezegd "bewezen waar" zijn, maar als iets slechts maar 1 keer is weerlegd, kan het nooit meer als waar worden aangemerkt. Terwijl we deze belangrijke waarheid als een koe in gedachten houden, zou welke onpartijdige onderzoeker dan ook, die de wetenschappelijke methode zou gebruiken, tot de ontdekking komen, dat het letterlijk kinderspel is om de flinterdunne holocaust mythe te vernietigen, te ontleden en dood achter te laten.

Door uitsluitend gezond verstand te gebruiken met rede en logica, zou het complete kaartenhuis, dat deze massieve fraude omgeeft, onder het gewicht van zijn eigen leugens afbrokkelen. Alleen door het volslagen opschorten van ongeloof, kan deze absurde misleiding worden geaccepteerd. Natuurlijk bestaan er talrijke dikbetaalde bedriegers en bedriegsters, die verkondigen dat niemand deze papieren tijger, genaamd de Holocaust ter discussie kan stellen, er vragen over de stellen of er een debat over te beginnen. Een van de meest losbandige propagandisten, de boven dit artikel staande Deborah Lipstadt, stelt dat er geen alternatieve versie van het Holocaust spinsel kan zijn, die afwijkt van de officieel goedgekeurde. Echter zou in een open samenleving, die intellectuele discussies en debatten bevorderen, zou het niet passen iemand direct het label "antisemiet" op te plakken als hij dit onderwerp durft aan te kaarten en niet in d pas loopt met de Joodse propaganda machine.

In het Zionistische Orwelliaanse Ministerie van Onwaarheden, herhaalt men slechts de Big Brother mantra van zes miljoen, zes miljoen, zes miljoen of anders zullen ze de onherstelbare gevolgen wel merken. In Europa zijn talloze onderzoekers in de gevangenis geworpen voor het simpele feit, dat ze het aantal Holocaust slachtoffers ter discussie stelden of andere conclusies trokken. Het vreemde daarbij is zelfs, dat Duitsland zich ontpopte als vazalstaat van Israël en uiterst hard optrad tegen "revisionisten". Terwijl deze revisionisten geen enkele misdaad begingen en alleen maar simpele vragen stelden. Voor zo'n schijnbare overtreding werden ze achter de tralies gegooid en soms voor jaren achtereen. Is dat wat we ook in de Verenigde State willen?

Is het Eerste Amendment in de USA nog steeds van toepassing, of moeten we buigen voor een dictatoriale, maniakale ijzeren vuist van intolerantie en onderdrukking? Moet de rest van de samenleving worden gedwongen om ongewild de door een clandestiene groep van scriptschrijvers zorgvuldig ontworpen uitgebreide hoax zonder meer te accepteren, slechts omdat zij dat zeggen?

Met dit boek - en de vele hieraan voorafgaande publicaties - is de kat nu definitief uit zijn spreekwoordelijke zak en is de keizer zonder kleren komen te staan. De Kerstman is een poppenkast voor kinderen en de holocaust is lachwekkend in zijn pure absurditeit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten