dinsdag 18 februari 2014

De Holocaust Hoax Deel 3 - Duitsland verloor W.O. II door brandstoftekort

Dinsdag, 23 april 2013

Picture
USA verkenningsfoto gedurende W.O. II
AART LIBERTY

Op het gevaar af, dat feiten zich bemoeien met een goede hoax, verloor Duitsland de 2e wereldoorlog, omdat zij in grote mate werden geconfronteerd met een tekort aan brandstof. Dit is zowel historisch gezien als uit militair oogpunt, een zekerheid. Met een zo dringende behoefte aan deze vitale hulpbron, waarom zouden ze opzettelijk brandstof sturen naar vermeende genocide crematoria, dan in plaats daarvan hun tanks te voeden, alsmede jeeps, treinen (om joden aan te voeren voor de gaskamers) en voor hun gevechtsvliegtuigen. Een dergelijke stap zou verspilling betekenen, temeer daar Duitsland daadwerkelijk probeerde W.O. II te winnen.

In aanvulling daarop, waarom hebben de Holocaust believers de menigte niet verteld, dat gedurende de oorlog USA verkenningsvliegtuigen duizenden foto's hebben gemaakt van het Duitse landschap? Want niet enkele foto's laat lange rijen met brandstof trucks zien op weg naar de veronderstelde crematoria (inclusief die in Polen). Het moet duidelijk zijn, dat voor het afmaken van 6 miljoen mensen, er letterlijk duizenden tankwagens nodig zijn om voldoende brandstof aan te voeren voor de ovens. Er bestaat nog geen snippertje bewijs, dat tankwagens werden gebruikt voor dit doel. Met een klein beetje gezond verstand, kan een ieder begrijpen, dat als zelfs een oom beweert in een concentratiekamp te hebben gezeten en zegt dat hij dagelijks lichamen uit de gaskamers moest harken, dat hij liegt dat ie barst. Wel is het mogelijk, dat als gevolg van het overlijden aan typhus er mensen naar de crematoria moesten worden overgebracht. Want aan het einde van de oorlog heerste er alom honger in Europa.

Vreemd genoeg, USA spionage vliegtuigen hebben geen enkele foto gemaakt van enorme uitlaatgassen, die het gevolg zouden zijn van ovens, die bij het opereren op een 24 uur basis zouden ontstaan om 6 miljoen mensen om te brengen. Stel je de omvang voor van een operatie, die nodig is om 6 miljoen mensen te cremeren en er is nog geen rookpluimpje waar te nemen. Maar het wordt nog erger, want de Duitsers staan bekend om hun grote mate van nauwgezetheid. De Duitsers hielden alles exact bij, maar in de in beslag genomen documentatie over W.O. II kan niets worden gevonden over tien duizenden trucks, die brandstof zouden moeten leveren aan de bedoelde crematoria. Opnieuw logica maakt duidelijk dat de Duitsers de gewenste brandstof nodig had voor veel belangrijkere zaken, namelijk de oorlogsstrijd.

Dan is er nog het vervelende, kleine probleem, dat er steenkool gebruikt zou kunnen zijn, om de joden te cremeren. Maar honderdduizenden ton steenkool was al nodig om synthetische gasolie te produceren. In simpele woorden, de Duitsers konden al niet genoeg gasolie produceren om hun oorlogsmachine aan de gang te houden, nog even los van het alleen maar koken van joden. Het gebrek aan brandstof is dan ook de belangrijkste reden, waarom Duitsland de oorlog verloor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten