dinsdag 18 februari 2014

De Holocaust leugens opnieuw uitgelegd!

Woensdag, 23 mei 2012


Aart Liberty,
23 mei 2012.

Ondanks het feit, dat ik op deze tab. Holocaust Leugens inmiddels een 22 artikelen heb geplaatst, die tot in de finesses uitleg geven over de door het Zionistisch regiem geproduceerde leugens over de Holocaust en de gaskamers, blijkt bij velen het kwartje nog niet te zijn gevallen. Of het is een soort luiheid om kennis te nemen van de werkelijke feiten of ze willen gewoon niet de werkelijkheid onder ogen zien. Dus maken we maar een resumé van de feiten, die al  eerder zijn vermeld in 10 artikelen, waarvan er 6 gaan over de onmogelijkheid van de Holocaust en 4 over de ongeschiktheid voor Zyklon B om mensen te vergassen. Daar was trouwens Zyklon B ook niet voor bedoeld, uitgevonden door een jood, diende Zykon B juist om mensen te redden.

Welnu na het doorspitten van mijn zeer omvangrijke archief over de eerder genoemde onderwerpen, stuitte ik op de bovenstaande Youtube video, die exact uitlegt, waarom er nooit 6 miljoen joden in de 2e wereldoorlog kunnen zijn omgekomen. Om zelfs de zeer luie lezer tegemoet te komen, vermeld ik slechts wat er in Les 1 wordt gezegd, nl. "Old Newspapers don't lie". Zo waren er in 1940 volgens de World Almanac Population: 15.319.359 joden op deze wereld. Diezelfde almanac publiceerde in 1947 opnieuw de cijfers over de joden populatie en komt dan uit op ................. 15.690.000. Je zou toch zeggen, er zijn 6 miljoen joden omgekomen, dan zou het aantal toch ergens rond de 9 miljoen moeten liggen? Maar nee, de joden hebben er zelfs t.o.v. 1940 er nog bijna 300.000 bij geproduceerd. En ook de New York Times komt in 1948 met een joden populatie van ........... 15.600.000. Eigenlijk valt hiermee al de gehele Holocaust in duigen. Maar we gaan nog even verder over de gaskamer mythe.

Richard Lynn, Professor Emeritus aan de Universiteit van Ulster heeft zich suf gelezen aan zes volumes van Churchill over de 2e wereldoorlog, 4.448 pagina's, de Kruistocht van Eisenhower in Europa van 559 pagina's en de memoires van De Gaulle met een omvang van 2054 pagina's, wat het totaal brengt op 7.061 pagina's. Nergens in deze berg van pagina's wordt er melding gemaakt van Nazi gaskamers, genocide op joden of 'zes miljoen' joodse slachtoffers. Zelfs het Rode Kruis stelt in een officieel rapport van 1947, dat er gedurende de oorlog in Europa ca. 300.000 joden zijn omgekomen. Alle rapporten van andere wetenschappers blijven ook steken onder de 1 miljoen. En zelfs Netanyahu (die zijn oorspronkelijke naam Milikovski wellicht heeft toegevoegd aan het aantal Holocaust slachtoffers), heeft zich versproken, toen hij stelde, dat er 5 miljoen joodse overlevenden van de Holocaust wachten op een uitkering, hetgeen impliceert, dat er 1 miljoen zouden zijn omgekomen.

De Britse GCHQ, een gespecialiseerde dienst met 3.000 codespecialisten, kraakte begin 1942 de geheime code voor het berichtenverkeer van de top van de SS. Daardoor waren zij tot eind 1943 volledig op de hoogte van de dagelijkse berichten, die de commandanten van Auschwitz en tien andere concentratiekampen uitwisselden met  de hoogste leiding in Berlijn. Ze onderschepten onder meer hoeveel transporten er dagelijks in Auschwitz aankwamen, met hoeveel mensen, hoeveel er Auschwitz verlieten, waar naartoe, hoeveel er in Auschwitz achterbleven, hoeveel er waren gestorven. De Britse intelligence officier die de leiding over GCHQ had, Hinsley, verklaarde dat: daarin niet één keer sprake was van vergassingen, of zelfs maar de geringste aanwijzing daarvoor. Bijna alle doden werden veroorzaakt door tyfus en andere ziektes. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten