dinsdag 18 februari 2014

De Holocaust trollen op de site van Micha Kat!

Dinsdag, 15 november 2011

Picture
De joden hadden reeds in 1914 een zeer vooruitziende blik!
De bovenstaande advertentie stond in de New York Times van 2 december 1914 en op 31 oktober 1919 verscheen dit artikel in "The American Hebrew", dat bij herhaling wordt geciteerd met de volgende tekst:

     "From across the sea, six million men and women call to us for help (....), six million human beings (....) 
                   Six million men and women are dying (....) in the threatened holocaust of human life".

En verdomd, 26 jaar later tijdens de Neurenberg processen wordt vastgesteld, dat er inderdaad 6 miljoen joden in de 2e wereldoorlog zijn omgekomen. Maar inmiddels begint de kritische lezer er achter te komen, dat de gehele holocaust op drijfzand is gebouwd en langzaam maar zeker worden de leugens ontrafeld. Mijn site was natuurlijk al een ramp voor de Holocaust gelovigen, die beseften, dat er weinig kan worden gedaan aan een site, die vanuit Thailand wordt gerund, temeer omdat Thailand net als vele andere logisch denkende Europese landen als bijv. Denemarken, Noorwegen en Zweden, om er een paar te noemen, het ontkennen van de Holocaust niet strafbaar stellen. De ramp werd natuurlijk nog groter, toen Micha Kat, nota bene zelf met een joodse achtergrond, vanuit Laos de waarheid over de Holocaust op zijn site Klokkenluideronline aan de orde begon te stellen. Want er moet natuurlijk niet vergeten worden, dat er miljarden euro's en dollars aan Israël zijn betaald om voor de daar wonende Zionistische joden het leed enigszins te verzachten. Zionistische joden, die overigens totaal niet tot het zgn. 'uitverkoren volk' kunnen worden gerekend en behoren tot de Ashkenazi joden uit het voormalige Khazaria in Zuid Rusland. Om de mentaliteit van de Ashkenazi joden weer te geven, hieronder een citaat van Micha Kat, toen zijn oom uit Israël op bezoek kwam toen hij 13 jaar oud was:

    Palestijnen zijn kakkerlakken die je met de zool van je voet moet vertrappen. Hij zei ook: De oorlog was de  
                            mooiste tijd van mijn leven en ik verlang er nog dagelijks naar terug.

In dat licht bezien is het begrijpelijk, dat er steeds meer trollen op zijn site verschijnen, die alles, wat echte onderzoekers te berde brengen afdoen als leugens, of zelfs een dreigende houding aannemen en proberen je reacties te laten blokkeren, omdat het antisemitisch zou zijn. Een voorbeeld van zo'n trol is Bluespaceoddity, die zich op 25 oktober jl. voor het eerste meldde op de site van Micha Kat en gelijk al uitpakte met het verhaal, dat het gedegen onderzoek van David Cole een verdraaiing van de feiten was, terwijl er tussen het interview,dat David Cole had met Dr. Franciszek Piper, Directeur van het Auschwitz Museum, geen speld tussen te krijgen is. Maar of David Cole nog leeft is nog de vraag, ik heb zo nu en dan contact met Ingrid Rimland, de vrouw van Ernst Zündel, maar die heeft al vele jaren niets meer van hem vernomen. Dat zijn de gevolgen, als je de waarheid spreekt, dan krijg je fascistische joodse groeperingen op je dank. Vervolgens heeft Bluespaceoddity het over de moordinstallaties in Treblinka, waar oorspronkelijk 870.000 mensen zouden zijn vergast. Maar een grondonderzoek door middel van radar door Richard Krege gedurende 6 dagen in oktober 1999 bracht geen enkel bewijs aan het licht, dat er mensen zouden zijn verbrand. Geen lichaamsresten, geen as, niets van dat alles. Ook een gedegen onderzoek van professor Robert Faurisson leverde een zelfde resultaat op. Het was tenslotte zelfs een joodse historicus, Pressac, die het aantal omgekomen slachtoffers in Treblinka tussen de 200.000 en 250.000 schatte.

Een 2e trol, die zich inmiddels nadrukkelijk meldt op de site van Micha Kat is onrecht2011, die in eerste instantie Micha Kat liet weten 'Keep up the good work' om vervolgens als een idiote Holocaust fanaat alles aanvecht wat met Holocaust ontkenning te maken heeft. Door mij op 7 november geplaatste reacties, geplaatst om 5.13 uur, als het in Thailand al 11.13 uur is en vrijwel geheel Nederland nog in diepe slaap vertoeft, werden door deze trol in no time beiden van 5 rode duimen voorzien, gevolgd door een reactie van hem om 7.43 uur. Het is toch niet zo, dat heel Nederland 's morgens rond die tijd op de site van Micha Kat springt om mijn reacties van rode duimen te voorzien? Wat hij of zij verder zegt, is totaal onbelangrijk, niets is onderbouwd met bewijs.

Spijtig dat beide trollen niet meer terugkomen op het feit, dat het aantal slachtoffers in Auschwitz, het boegbeeld voor de Holocaust, is bevestigd voor joodse slachtoffers op ruim 60.000. De site, waarop Dr. Germar Rudolf en medewerkers met gedegen cijfers komt, is natuurlijk weer bedrog en de site, waarop zijn rapport is geplaatst, antisemitisch. Als je vervolgens verwijst naar het Internationale Rode Kruis, dan is volgens de hiervoor genoemde trol Bluespaceoddity 'al lang bewezen' dat het hier om vervalste cijfers gaat. Moet ik je een link geven, voegt hij er nog aan toe. Niet moeilijk natuurlijk, want er zijn op het internet honderden linken te vinden, gemaakt door joodse trollen. Maar het vervelende voor hem is, dat het hier om een verklaring gaat vanCharles Biedermann in de rechtszaak tegen Ernst Zündel in Canada in 1988. En mocht dat niet afdoende zijn, kan ik nog verwijzen naar een Youtube video, uitgezonden in het bioscoopjournaal op 8 januari 1948 vanuit de intacte München Bavaria Studios. Deze video bewijst bovendien, dat er van massavergassingen van miljoenen joden in Auschwitz, totaal geen sprake is geweest. En als het boegbeeld van de Holocaust, Auschwitz, al samenhangt van bedrog, dan is dat niet anders voor de andere kampen. Ik schreef al eerder een artikel over Sobibor, waar ook onbewezen wordt aangevoerd, dat joden met treinen werden aangevoerd en direkt de gaskamer in werden geleid. Klopt allemaal voor geen meter. Begrijpelijk, dat voornoemde trollen ook niet meer ingaan op Auschwitz en proberen de aandacht te verleggen naar vergassingen d.m.v. autogassen, aangetoond onmogelijk. Derhalve op deze site het complete verhaal, het zou een te zware belasting zijn, dat allemaal op de site van Micha Kat te mikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten