dinsdag 18 februari 2014

De Holomodor, de Oekraïnse holocaust door de Joden!

Woensdag, 5 oktober 2011

Picture
Was de Holomodor de blauwdruk voor de joodse holocaust?

Al eerder besteedde ik (veel te weinig) aandacht aan de massamoorden, die de joden ten tijde van het bewind van Stalin hebben gepleegd op Russische Christenen. Het totale aantal omgebrachte mensen kwam met voorzichtige schattingen uit op 60 miljoen, het maximum op 66 miljoen. Het maakt de joden de grootste massa-moordenaars van de 20e eeuw. Ook bij het surfen op het internet zie je, dat men uit joodse kringen voortdurend tracht de joodse inbreng te verdoezelen of op Wikipedia helemaal te laten verwijderen. Maar de Talmoed is daar zeer duidelijk over, alleen joden zijn mensen, iedere andere niet-Jood is geen mens, maar een beest. Joden zijn de uitverkorenen, terwijl een ieder bij wat nauwkeurig onderzoek tot een geheel andere conclusie komt.

Voordat Joden heel lang geleden Joden werden, waren het Arabieren. Zij die traditie getrouw de ongeschreven Islam volgden. Islamieten werden Joden omdat zij zich tot het Jodendom bekeerden, doende alsof zij het uitverkoren volk zijn. Joden komen uit Irak. Mesopotamië, tussen de Eufraat en de Tigris vandaan. Toen de Joden voor het eerst in Palestina kwamen, woonden er al mensen. Dat waren Islamieten. De nakomelingen van Ismael: de verbannen zoon van Abraham. De eerste zoon. Die van een slavin, Hagar. Israël rijmt in verband met zijn naam. De bloedlijn van Isaak, de tweede zoon van Abraham en zoon van Sara, werd pas Joods na Jacob. De oudste gebouwen in Palestina zijn meer dan tienduizend jaar oud, van ver voordat er Joden bestonden. Joden nu doen vaak alsof Palestina een land zonder volk is om hun kolonisatie te rechtvaardigen. Joden komen niet uit Palestina. Joden komen uit Irak. Irak is het thuisland der Joden. Palestina hebben zij ontvreemd van de oorspronkelijke bewoners.

Maar waar we ditmaal de aandacht op willen vestigen is de Holodomor, ofwel de gedwongen hongerdood van 6 miljoen Oekraïense Christenen, georganiseerd door joden als Lazar Kaganovich, Genrikh Yagoda en Nikolai Yeshov, die ten tijde van het bewind van Stalin verantwoordelijk waren voor moord, doodslag en genocide. Ze stoppen pas met moorden als ze minimaal de 6 miljoen hebben bereikt. Nogmaals, joden zijn de grootste massamoordenaars van de 20e eeuw, waar de joodse gelogen holocaust een lacher bij is.

Lazar Kaganovich: Hij was het leidinggevende politieke figuur van het Centrale Committee. Kaganovich leidde in 1928 de verwezenlijking van het eerste Vijfjaren Plan van Stalin in de Oekraïne.
Genrikh Yagoda: Oprichter van de NKVD (De geheime Sovjet politie), als opvolger van de Cheka, die assisteerde in het eerste Vijfjaren Plan door Oekraïense boeren uit te hongeren.
Nikolai Yezhov: Aangesteld door Yagoda (soort zoekt soort) als hoofd van de NKVD. Assisteerde eveneens in het eerste Vijfjaren Plan bij het uithongeren van Oekraïense boeren. (Yezhov nam een “Russische” naam aan, zoals de meeste van de Bolshevik joden. Zijn vrouw was eveneens een actieve joodse).

Het doel van Stalin’s eerste Vijfjaren Plan in de Oekraïne was om de familie boerderijen door uithongering te vernietigen, waardoor de boeren hun land kwijtraakten, terwijl tegelijkertijd gemeenschappelijk landbouw werd ingevoerd, waardoor de Oekraïense boeren in dienst kwamen bij de staat. Deze gedwongen uithongering bereikte zijn hoogtepunt in 1932. De voornoemde Bolshevik joden namen alle levende have in beslag, de oogsten, graan en landbouw werktuigen van de Oekraïense boeren. Iedere Oekraïense burger, die weerstand bood, werd doodgeschoten. Wanhopige Oekraïense geestelijken aten alles om maar te overleven: insecten, gras en zelfs leren schoenen. Zelfs het Israëlische Ynetnews wijdde een artikel aan “Stalin’s Jews”.

Hoewel de Zionistische joden in Israël wel alles in het werk stellen, de door henzelf georganiseerde Armeense genocide in de schoenen van de Turken te schuiven, willen zij de Oekraïense genocide niet erkennen. In 2007 erkenden niet meer dan een twee dozijn landen de Holomodor als genocide. De joden in de Oekraïne en de joden verspreid over de gehele wereld weigeren dat echter, immers zij hebben hun eigen veel ‘belangrijkere’ holocaust en zijn bovendien bezig met een holocaust onder de Palestijnen. Joden zijn eigenlijk nooit het slachtoffer geweest van welke holocaust dan ook, sterker nog, ze waren betrokken bij vrijwel iedere holocaust in de geschiedenis. En met behulp van vrijwel alle regeringen wereldwijd, kunnen ze opnieuw hun zakken vullen met geld uit ‘Wiedergutmachung’, handel in organen, drugshandel, georganiseerde misdaad of noem maar op. Ook Nederland heeft zo’n crimineel op de post van buitenlandse zaken en de nodige ‘sayanims’, o.a. Wilders, Verhagen en Voordewind, die op elk moment de Zionistische joden te hulp kunnen schieten. Zullen ze nou niet willen weten, dat joden de grootste massamoordenaars van de 20e eeuw zijn en misschien straks ook van de 21e eeuw?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten