dinsdag 18 februari 2014

De ware feiten over Auschwitz onthuld!

Vrijdag, 15 oktober 2010

Picture
Eens zal de waarheid bekend worden!

Ofschoon ik ontelbare documenten van het Institute for Historical Review (IHR) heb doorgeworsteld, was deze link, Auschwitz: Myths and Facts wel een eye-opener. In dit verhaal wordt onweerlegbaar aangetoond, dat het verhaal over Auschwitz een mythe is en daarmee valt het gehele "holocaust" verhaal compleet in duigen. 

Het gehele verhaal, dat u op de hiervoor gegeven link kunt lezen, ga ik niet compleet vertalen, maar ik zal de belangrijkste punten daaruit nader toelichten. Tijdens het Neurenberg Tribunaal werd Duitsland verantwoordelijk gehouden voor 4 miljoen doden, die in Auschwitz zouden zijn omgekomen. Al snel bleek, dat sommige bekentenissen, o.a. van de voormalige Auschwitz commandant Rudolf Höss, door marteling waren verkregen.
Hij ging zelfs zover door te verkondigen, dat er mensen waren vergast in een kamp genaamd Wolzek, terwijl later bleek, dat er nimmer een kamp met die naam heeft bestaan. Ook beweringen, dat  mensen, die ziek of te zwak waren om te werken, direct zouden zijn vergast, bleek op geen enkel bewijs te berusten, maar waren zuiver en alleen gebaseerd op mondelinge verklaringen. Anne Frank en haar vader is daar een treffend voorbeeld van. Beiden werden met de naderende komst van het Russische leger, overgebracht van Auschwitz naar Bergen-Belsen, waar Anne als gevolg van typhus in maart 1945 overleed. Haar vader, die eveneens aan typhus leed, werd in het kamp-hospitaal verpleegd om te herstellen en overleed in Zwitserland in 1980, inmiddels miljonair dank zij het boek over Anne Frank.

Naarmate er meer informatie beschikbaar kwam over Auschwitz, werd duidelijk, dat het oorspronkelijk opgevoerde aantal van 4 miljoen doden, niet langer gehandhaafd kon blijven. In 1990 werd dit bijgesteld naar 1,5 miljoen, desondanks moest gehandhaafd blijven, dat er 6 miljoen joden door de holocaust zijn omgekomen. Wellicht speelt hier mee, dat al lang voor W.O. II er sprake was van 6 miljoen, ik vermeld slechts 1 voorbeeld van de vele publicaties, die er voorafgaand zelfs aan de 1e wereldoorlog in Amerika verschenen, waarin wordt gesproken door Dr. Paul Nathan over 6.000.000 joden, die in Rusland niet veilig meer zouden zijn.

Tenslotte wordt in het laatste IHR rapport het bestaan van gaskamers volledig onderuit gehaald. Een rapport van een specialist, waarvan ik al eerder kennis had genomen, Fred A. Leuchter, stelde dat het Auschwitz gaskamer verhaal absurd is en technisch onmogelijk. Ook andere onderzoekers, waaronder Dr. William B. Lindsey, heeft in 1985 verklaard tot dezelfde conclusie te zijn gekomen.

Interessant is ook het verhaal op deze link "bothsides" te lezen, waarin wordt verwezen naar de Zwitserse krant "Baseler Nachrichten", die in juni 1946 verscheen en schatte, dat er maximaal 1,5 miljoen joden als gevolg van de Duitse bezetting kunnen zijn omgekomen. Het wordt hoog tijd, dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar de werkelijke omvang van de holocaust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten