dinsdag 18 februari 2014

De Zyklon B Feiten - Deel 1

Donderdag, 10 maart 2011

Picture
Simpel een ontsmettingsmiddel tegen ongedierte sedert 1922!

Voorwoord

Sedert de publicatie van de Holocaust Feiten ben ik vanzelfsprekend regelmatig aangevallen, belachelijk gemaakt of simpelweg voor leugenaar uitgemaakt. Dat is de gebruikelijke methode vanuit joods oogpunt bezien. Ook op een niet nader te noemen site, heb ik wat moeizame discussies trachten te voeren, maar als men niet bereid is, kennis te nemen van de feiten en al helemaal geen pogingen doet de argumenten te bestrijden, heeft een discussie niet zoveel zin. Een paar punten van discussie wil ik even nader belichten, zo was er een vraag, waar zijn dan die 6 miljoen joden gebleven? Op zich al een rare vraag, want eerst zal moeten worden vastgesteld hoe men aan die 6 miljoen is gekomen. Als er onder de machtssferen van het Duitse Rijk nooit 6 miljoen joden hebben geleefd, dan kunnen er ook nooit 6 miljoen zijn verdwenen. En dan laten we de benadering vanuit het Judaïsme, dat al lang voor W.O. II sprak over 6 miljoen slachtoffers, maar even achterwege.

En ander advies was, dat ik maar eens een gaskamer moest bezoeken, dan zou ik wel even anders piepen, maar dan kan je gelijk als weerwoord stellen, welke gaskamer moet ik dan bezoeken, als de gaskamers, die men aanvoert niet hebben bestaan of na de oorlog zijn gebouwd voor propaganda doeleinden. Het is ook al uitvoering beschreven in de 6-delige serie over de Holocaust feiten. Er was er zelfs één, die van mening was, dat er 6 miljoen joden waren vergast, dus er waren dan geen joden omgekomen als gevolg van de tyfus. Ik zou nog kunnen verwijzen naar het interview van David Cole, maar dit artikel zegt meer over de moed van Holocaust revisionisten dan welk artikel ook. Lees vooral wat is vermeld onder Part 3 van dit verhaal, de schaamteloze methode, die o.a. het JDL toepast op diegenen, die gebaseerd op gedegen onderzoek, een afwijkende mening hebben over het bestaan van 'gaskamers'. Later zal er nog een publicatie volgen over het werk van revisionisten, waarvan sommigen zelfs zijn mishandeld of zijn omgekomen door de joodse maffia.

Zelf ben ik nu al bijna 2 jaar bezig met Holocaust onderzoek en ik kom nog regelmatig nuttige informatie tegen. Zo kocht ik het boek van Avraham Burg, "De Holocaust is voorbij" met als subtitel 'Afrekenen met Hitlers erfenis'. Ofschoon ik het boek nog niet uit heb, is mij wel duidelijk welke kant de strekking van het boek heeft, langzaam maar zeker wil men die 6 miljoen bewegen in de richting van een symbolisch getal, dat is immers ook het idee van het Judaïsme. Avraham Burg, wonend in Israël, die zelfs in 1999 voorzitter was van de Knesset, zal het niet in zijn hoofd halen, de Holocaust mythe als een leugen te bestempelen, zeker niet als hij het verhaal van Jack Bernstein zou kennen, die door de Mossad werd vermoord om zijn mening.

Het moet duidelijk zijn, dat er een vergelijking met de sport gemaakt kan worden, je kunt geen valse start maken en dan de wedstrijd maar door laten gaan. Allereerst zal vanaf het begin tot het punt, waarop we zijn aangeland, de waarheid moeten zegevieren. Ontelbare keren heb ik ook auteurs van artikelen, als er überhaupt een e-mail adres te vinden was, gevraagd om bepaalde punten nader toe te lichten. Zelfs het Yad Vashem museum in Israël heb ik tot tweemaal toe een e-mail gestuurd met de vraag om nadere informatie. Geen enkele keer heb ik antwoord gekregen. Dus rest mij niets anders dan door te gaan met het geven van niet te weerleggen informatie. En dankzij iemand, die reageerde op mijn Holocaust artikelen, kwam ik in het bezit van uitgebreide informatie over Zyklon B, dat al sedert 1922 bestaat en volledig ongeschikt is voor de zgn. 'vergassingen' in de concentratiekampen. En met het onderuit halen van het 'gaskamer' verhaal, valt in feite het gehele Holocaust verhaal.     In drie delen, waarvan dit de eerste is, zal ik u vertellen, waarom Zyklon B totaal ongeschikt was voor de doeleinden, die men aan 'vergassingen' stelt. En we vallen wederom in herhalingen, er is bij autopsie van omgekomen mensen in concentratiekampen, nooit en te nimmer vastgesteld, dat iemand door vergassing is overleden.

Zyklon B: Een normaal ontsmettingsmiddel

Tot tientallen jaren na de oorlog was het noemen van de naam "Zyklon B" voldoende om het grote publiek de rillingen over het lijf te jagen. Zyklon B was toch dat speciale dodelijke gas dat de Duitsers in de "gaskamers" gebruikten? Speciaal ontwikkeld om miljoenen Joden mee te vergassen?

Pas veel later kwam de werkelijkheid over dit product aan het licht. Het was helemaal niet ontwikkeld om mensen mee te "vergassen". Het was een veelgebruikt ongedierte bestrijdingsmiddel dat al vanaf 1922 in grote hoeveelheden werd geproduceerd door Degesch GmbH, (Deutsche Gesellschaft für Schädlingsbekämpfung, een Duitse Maatschappij voor Ongediertebestrijding) onderdeel van IG Farben. Het product bestond uit gipskorrels geïmpregneerd met hydrocyanide (HCN, blauwzuur; vandaar de 'B'in de naam). Het was verpakt in bussen of flessen van verschillende inhoud met op de etiketten in grote letters de naam van het product en de leverancier Degesch. Het werd geproduceerd om mensenlevens te sparen. Een zegen voor die tijd.

Zyklon B werd in het DDT-loze tijdperk bij tienduizenden tonnen geproduceerd en onder meer geëxporteerd naar Zwitserland, Noorwegen en Finland waar het werd gebruikt als ontluizingsmiddel en ongediertebestrijding: vlooien, wandluizen, teken, kakkerlakken, houtwormen, termieten, ratten, enz. Het was zeer efficiënt omdat het niet alleen luizen e.d doodde, maar ook de eieren, larven en cocons en het drong door op de meest moeilijke plaatsen, naden, kieren, zomen, enz. Grootafnemers waren de Duitse overheid (scholen, gebouwen, kazernes), scheepvaart (binnenvaart en zeeschepen), spoorwegen (treinstellen, trams en bussen), bedrijven (opslagplaatsen, silo's), de landbouw, enz. Op plaatsen waar veel mensen bijeen kwamen, concentratiekampen en in het leger, werd het hoofdzakelijk gebruikt tegen kledingluis, de overbrenger van de besmettelijke en vaak dodelijke ziekte tyfus.

Luizen waren een gevaar overal waar veel mensen bijeen leefden. De kledingluis nestelde zich in kleding, matrassen, dekens, enz. Ze gedijden onder slechte hygiënische omstandigheden in koudere gebieden. In Oost-Polen, Wit Rusland en Oekraïne was tyfus endemisch. In de Duitse kampen, waar tienduizenden mensen uit alle delen van Europa bijeen waren, was het gevaar voor epidemieën dan ook groot. Tyfus door luizen veroorzaakt, eiste in de tijd dat er nog geen penicilline bestond in korte tijd enorme aantallen doden. Hans Zinsser, een Amerikaans medisch-historicus schreef over tyfusepidemieën in Oost-Europa: "Tussen 1917 en 1923 kwamen dertig miljoen gevallen van tyfus voor, met alleen in Europees Rusland al drie miljoen doden".

Zyklon B werd dan ook niet ontwikkeld voor het uitroeien van mensen, het werd ontwikkeld om mensenlevens te redden.

Na de bevrijding in Duitse kampen gevonden bestelformulieren voor Zyklon B zijn dan ook niet, zoals de holocaustpropaganda triomfantelijk beweert, het "bewijs" dat er mensen mee werden "vergast". Officiële holocausthistorici hebben vastgesteld dat zeker 96% van alle Zyklon B in Auschwitz is gebruikt voor ontsmetting. Wij moeten geloven dat met de overige, niet getraceerde 4%, miljoenen mensen zijn "vergast".

Maar was Zyklon B eigenlijk wel geschikt om mensen mee te "vergassen"?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten