dinsdag 18 februari 2014

Deel 6 - De Holocaust Hoax De door marteling verkregen bekentenissen van Rudolf Hoess

Maandag, 4 november 2013

Picture
S.S. Obersturmbannführer Rudolf Hess in Auschwitz
AART LIBERTY
4 NOVEMBER 2013


Op 6 april 1946 verscheen er een document, die de bekentenissen van voormalig Auschwitz SS commandant Rudolf Hoess moesten voorstellen en welke werden aangeboden aan het team van USA aanklagers bij het Neurenberg oorlogstribunaal. Negen dagen later verscheen Hoess zelf ten tonele om te vertellen, dat hij persoonlijk getuige was geweest van het feit "dat er minstens 2,5 miljoen slachtoffers waren geëxecuteerd en omgekomen door vergassing en verbranding" in de periode van mei 1940 tot december 1943 en hij stond erbij en keek ernaar. Had intussen natuurlijk het aantal slachtoffers geturfd, omgebracht door vergassing en verbranding, terwijl iedereen nu behoort te weten, dat er nimmer gaskamers hebben bestaan in Auschwitz.

Verder dient te worden opgemerkt, dat Hoess de enige persoon was bij de Neurenberg processen, die persoonlijk kennis heeft genomen van het "levend verbranden en vergassen van joden". Nu, 68 jaar na de oorlog zijn er nog steeds hele kudden, die zijn verhaal geloven. Hoess, in zijn rol als SS commandant, baseerde zich bij zijn  bekentenissen ook op zijn bezoeken aan Belzec en Treblinka in juni 1941. Maar in tegenstelling tot zijn verhaal was Belzec niet eerder operatief dan in maart 1942, terwijl Treblinka pas in juli 1942 open ging. Hoess verklaarde ook getuige te zijn geweest van het ombrengen van slachtoffers in een kamp met de naam Wolzek, een kamp, dat in het geheel niet blijkt te hebben bestaan. Ook historici hebben het kamp tot op de dag van vandaag niet kunnen vinden. De bekentenis van Hoess was volledig uit de duim gezogen.

In aansluiting op voorgaande verklaring beschreef Hoess hoe er 2.000 joden per keer in de Krema II gaskamer van Auswitz werden gepropt. Nog even los van het feit, dat er natuurlijk niet alleen joden in Auschwitz te werk waren gesteld en er dus gemakshalve andere nationaliteiten aan het aantal joden werden toegevoegd. Het probleem is echter, dat deze smalle kamer slechts een vloeroppervlak van 210 vierkante meter had. Ooggetuigen uit latere jaren deden er nog een schepje bovenop en verklaarden, dat er probleemloos 3.000 tot 4.000 slachtoffers in Krema II konden worden gepropt. Zelfs bij 6 personen per vierkante meter, kom je niet verder dan 1200 slachtoffers.

Wat alles nog belachelijker maakt, is dat Hoess verklaarde, dat na slechts 10 minuten, nadat duizenden mannen en vrouwen in deze kamer waren geperst en aan Zyklon B waren blootgesteld, rokende Nazi bewakers de deuren openden om de lijken te verwijderen. Terwijl de fabrikanten van Zyklon B stelden, dat er minimaal 24 uur geventileerd moest worden nog even los van het feit, dat roken in zo'n explosieve omgeving af te raden was. De vraag is ook, waarom Hoess zulke belachelijke, ridicule verklaringen heeft afgelegd? Die bovendien zo gemakkelijk konden worden weersproken? Het antwoord is simpel, hij heeft helemaal geen bekentenissen afgelegd en zeker niet op grond van zijn eigen vrije wil.

In plaats daarvan martelde een Britse militaire officier, genaamd Bernard Clarke, samen met 5 andere Britse soldaten, Hoess net zo lang tot hij een verklaring zou afleggen. Het afranselen van Hoess door een team van folteraars ging zelfs zover, dat Hoess er zelfs aan zou kunnen bezwijken. Ook bedreigde het team zijn vrouw en kinderen. Rupert Butler omschreef dit weerzinwekkende proces in zijn boek "Legions of Death". De folteringen waren zo hevig, dat een medisch officier het team verzocht de folteringen te stoppen, tenzij zij een lijk wilden meenemen. Hoess heeft later de martelingen zelf omschreven en stelde, dat zij hem zwaar mishandelden om bewijs te verzamelen en hem drank gaven, terwijl zij hem met een zweep bewerkten. Hoess stelde, dat het zelfs voor hem te veel was om te verdragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten