dinsdag 18 februari 2014

Doorzeiken over de Holocaust!

Zaterdag, 23 april 2011

Picture
Los het Zionistisch probleem op en de wereld wordt vredig!

Het is al weer enige tijd geleden, maar begin dit jaar heeft het Israëlische Holocaust museum zelfs een pagina op Youtube geopend, waar filmpjes over de 'Jodenvervolging' op staan, in het Farsi (Perzisch), de Iraanse taal. Want het moet natuurlijk koste wat het kost vermeden worden, dat bekend wordt, dat het nep-Joden waren, die aan de basis van de Holocaust stonden. Wordt dat eenmaal duidelijk, dan komen miljarden inkomsten voor de Zionistische staat Israël in gevaar.

Daarom is natuurlijk de rechtszaak tegen Jeroen de Kreek wegens zijn sites Het Zuur, Nazitruth en Holocaustles, gepland voor na de zomer, ineens naar donderdag 28 april 2011 verschoven. Blijkbaar hebben die criminele organisaties als het CIDI en het MDI een grote vinger in de pap bij het bepalen, wanneer een aanklacht in behandeling moet worden genomen. Zei Gretta Duisenberg het reeds, de Nederlandse overheid is verziekt met Zionistische joden, laten we maar even die groep scheiden van andere joden. Een waarheid als een koe, wat doen we met zo'n oetlul als Uri Rosenthal op Buitenlandse Zaken? Je mag denken wat je wilt van Jeroen de Kreek, het mag dan een eersteklas eigenheimer zijn, wat hij zegt en schrijft komt bij mij als niets dan de waarheid over.   Want hoe zat het ook al weer?

Het waren de Khazars uit het voormalige Khazaria, gelegen in Zuid Rusland, die het Judaïsme als hun geloof aannamen om strategische redenen en hadden in feite geen enkele relatie met de oorspronkelijke joden van 'het beloofde land'. De staat Israël is voor 90% verziekt met Zionistische joden, die dankzij de leer van Theodor Herzl de Holocaust van Zionisten op schijnjoden kon organiseren. De tijdens de 'Holocaust' vermoordde Europese Joden zijn geen echte Joden. Net zoals de kruisiging en de dood van Jezus Christus een schijnvertoning was, is de Holocaust een gebeurtenis waarbij schijnjoden gebrandofferd zijn. Daarom is het zo vreemd, dat het CIDI en het MDI een aanklacht indienden tegen Jeroen de Kreek en de behandeling graag vóór 4 mei zagen plaatsvinden. Het maakt eigenlijk duidelijk, dat deze criminele organisaties ook helemaal niks ophebben met echte joden, want de ontkenning van de Holocaust doet meer recht aan Joden en het Jodendom dan de jaarlijkse dodenherdenkingen. Het zal echte joden plezieren als ze vernemen, dat de massamoord op de schijnjoden bij en tijdens de vermeende Holocaust een slachting onder Nazi's zelf is geweest. Want in feite hebben de Ashkenazi joden zich als Nazi's verkleed, die uitsluitend als doel hadden onder Israëlische vlag bezit te nemen van Palestina. Hun ideologie noemde zij Zionisme, modern communisme, eigenlijk door Karl Marx uitgevonden. Dachten velen, dat Karl Marx een Duitser was, maar hij had joodse 'roots' en zijn oorsprong moet ook gezocht worden bij de Khazars.

In het boek "The Thirteenth Tribe" van Arthur Koestler, uitgekomen in 1976, toont de auteur duidelijk aan, dat de Ashkenazi joden geen afstammelingen zijn van de oorspronkelijke joden, maar van de Khazars, in feite een Turkse volksstam, die leefde tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee. Uiteraard hebben de Ashkenazi joden er, zoals gebruikelijk, alles aan gedaan om dit boek in diskrediet te brengen, maar Ashkenazi joden kunnen letterlijk worden beschouwd als verklede Nazi's, die het Jodendom naar zich toe wilden trekken om als de Romeinen over de aarde te heersen. Maar echte Joden komen niet uit Europa of Amerika. De massa's Duitse en Poolse en andere 'joden', die vermoord zijn door de Nazi's zijn nakomelingen van een stam der Schijnjoden, die zichzelf in 740 n.C. uitgevonden heeft om te kunnen heersen in andere gebiedsdelen dan de Kaukasus, het huidige Georgië. Op enig moment hebben zij zich joodsonbewust door hun koning laten bekeren en zijn zij als oud nomadenvolk over Europa uitgewaaierd, waarbij zij zich vooral in Duitsland en Oostenrijk vestigden en ook rollen speelden in de Russische revolutie en de Italiaanse fascistische organisatie van Mussolini. De grootste moordenaar van de 20e eeuw was, hoe kan het ook anders, een JOOD. Genrikh Yagoda, de oprichter van de NKVD (de voorloper van de KGB), moordde er onder Stalin lustig op los. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van tenminste 10 miljoen mensen.

Het zijn deze mensen, die nietsontziend en handig in handel en bancaire zaken (Rotschilds, etc.), onder elkaar Nobelprijzen verdelen en eventueel de rest van de mensheid een troostprijs toekennen. Echte joden bezitten dat voordeel niet, omdat zij zuiverheid willen betrachten in het belijden van hun geloof. Echte Joden zijn Sefardische joden, Joden uit Portugal en Spanje of Arabische landen, zoals Turkije en Iran. Vandaar ook dat men niet zo blij is met hetgeen de president van Iran zegt over de Zionistische plannen van Israël. In feite heeft het echte Jodendom amper bestaan in Europa, het waren altijd de als Nazi verklede joden, die getracht hebben de wereld extra onder druk te zetten door ook in grote getale naar de VS te verhuizen en vandaar uit via het 'World Jewisch Congres' hun Nazi-ideeën uit te dragen. Het anti-semitisme in Europa ontstaat in gebieden, waar Ashkenazi joden zich onhebbelijk gedragen door onder andere meer voor zichzelf te willen dan voor anderen. De helaas nog in Nederland wonende Zionistische rabbi Evers is daar een sprekend voorbeeld van.

De Zionistische tak der AshkeNAZI heeft daar handig gebruik van gemaakt door Nationaal Socialisten gek te maken met rassenhaat en hufterige politiek uit te voeren, zoals samenspanningen met Nationaal Socialisten en weigeren hulp te verlenen aan geslachtofferde schijnjoden. De mensheid heeft het regiem van Adolf Hitler vooral te danken aan de bereidwillige voorbereidingen der Zionisten, aka AshkeNAZI aka schijnjoden, die met hun wil Palestina te bezitten de wereld op hun kop hebben gezet. Zij zijn ook de enige, die grof geprofiteerd hebben van de Holocaust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten