dinsdag 18 februari 2014

Het Holocaust Probleem!

Woensdag, 20 juli 2011

Picture
Hitler was de loopjongen voor de Zionisten!

Het Holocaustprobleem is de kwestie waarbij de waarneming is dat de geschiedenis over de Holocaust zoals die in het algemeen gedoseerd wordt zeer zeker niet de waarheid is en dat de feiten openbaren afgestraft worden ten titel van Jodenhaat of antisemitisme of dergelijke. Het is onjuist te veronderstellen dat de drijvende kracht achter de holocaust slechts de zieke geest van Adolf Hitler was. De holocaust was een breed gedragen zionistisch / elitair idee. Het correcte feit over de holocaust is dat het een voorzienbaar en zelfs gewild onderdeel is van het plan van de Zionisten om Palestina te koloniseren. Joden protesteerde daartegen in der tijd, al sinds 1895 en daarvoor. Naar hen werd niet geluisterd want Zionisten waren de rijke en machtige aristocraten op aarde. Bovendien waren Joden benadeelde partij, dus op voorhand propagandistisch en/of anderszins monddood gemaakt. De Nazi’s hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen en doen nu alsof zij de altijd benadeelde Joden in Israël zijn. Er zijn zelfs serieus te nemen aanwijzingen dat feitelijk vastgesteld hoort te worden dat er géén sprake geweest is van industriële vergassingen van mensen. Bekend is dat Zyklon B gretig aftrek vond als desinfectie-middel, omdat de tyfus epidemie miljoenen slachtoffers maakte.



De Tweede Wereldoorlog is een ander soort oorlog dan iedereen onderwezen wordt. Achter de schermen speelden andere belangen een hoofdrol dan de racistische ideeën van Hitler en de zijnen. Hitler kon zijn ruimte nemen, omdat Zionisten in de decennia daarvoor propageerden, dat er inderdaad een Jodenvraagstuk was en dat dit alleen opgelost kon worden door Europa jodenvrij te maken. Deportatie per trein komt uit het zionistische brein van de oprichter van de Zionistische beweging en grondlegger van Israël: Theodore Herzl. Herzl sprak over arbeidsverhoudingen als een slavendrijvers over zijn blanke slaven. Dat Joden het slechter moesten krijgen in Europa was in de eerste plaats de wil van de Zionisten, ver voordat Hitler er over begon hadden de Zionisten het Jodenvraagstuk opgelost. Hitler heeft de Zionistische oplossing uitgevoerd. De gruwelijke waarheid over de holocaust is dat het een opzettelijk door Zionisten aangestoken brandoffer is als opmaat naar de in bezit name van Palestina. Zionisten zijn de hoofdschuldigen van de Holocaust. Hitler en zijn gewillige beulen werden voor een Zionistisch karretje gespannen. Dat zijn de feiten over de Holocaust. Een zionistisch project, omdat Joden geen zionisten zijn en  Zionisten geen Joden. Jodendom en Zionisme zijn onverenigbaar met elkaar, omdat Zionisten de grootste vijand van de Joden. Zionisten zijn Jodenhaters die de Joodse traditie niet handhaven en Joodse symbolen misbruiken en daarmee misleiden. Israël is geen Joodse staat. Israël is een Zionistische staat. Zionisten zijn de elite nazi. De mensen voor wie Hitler werkte. Hitler is aangezet door Zionisten en Amerikanen. Eerst waren de Zionisten en Amerikanen betrokken bij Hitler voordat hij doorbrak in Europa.

Het is te hopen dat het kwartje een keer gaat vallen. De holocaust is niet het enige onderwerp waar iedereen collectief en massief over voorgelogen wordt. Oorlogen in Irak, Afghanistan en Libië zijn van eenzelfde pak. Wie de feiten omtrent de holocaust op een rijtje heeft, ziet ook die illegale oorlogen helder(der). De oorlogen in Irak en Afghanistan en Libië zijn een voortzetting van de Tweede Wereldoorlog. De betrokkenen komen uit dezelfde kring als de betrokkenen die de Tweede Wereldoorlog georganiseerd/gedoogd/gefaciliteerd hebben. Het racistische en nationalistische denken van Hitler zat ook in de hoofden en harten van prominente Amerikanen zoals de familie Bush. Die familie heeft via de grootvader van de laatste VS-president Bush relevante manager diensten aan het Naziregime geleverd. Geen Zionist heeft het daarover omdat de gang van de geschiedenis in overeenstemming is met de Zionistische wil van de ‘so called’ Joden die feitelijk aristocratische Ashkenazi zijn die niet voor niks AshkeNAZI genoemd worden. Het Joodse woord voor Europese Joden is Ashkenazi en die komen uit Duitsland, Polen, Oostenrijk en Zuid-Rusland. Het speciale is dat de nakomelingen van het volk Israël wat bij en tijdens de Romeinse overheersing Palestina verlaten heeft, niet uit Duitsland, Polen of Oostenrijk komen.

De wezenlijke Joodse gemeenschappen komen net als Sinterklaas uit Spanje. Verder komen Joden uit Portugal of Arabische landen. De Israëlieten, zij die tot 740 na Christus bekend stonden als Joden, hebben niet gediend als basis voor de grote populatie Joden in Europa. Dat waren bekeerlingen waar in ieder geval een aanzienlijke populatie Khazars toe behoort die in 740 na Christus door hun Koning tot het Jodendom bekeerd zijn. Die bekering heeft het aantal Israëlieten onder de Joden tot een minderheid terug gebracht. De Europese Joden, de Ashkekanzi, stammen dus niet af van de Spaans/Europese/Arabische Joden die nakomelingen zijn van het oorspronkelijke volk Israël. Hoofdzakelijk Ashkenazi zijn naar de concentratiekampen gedeporteerd door Zionistisch opgehitste Nazi. Ashkenazi zijn zevenhonderdveertig jaar na de verwoesting van de tweede tempel tot Jiddischkeit bekeerde populatie Kahzars (Euro Aziaten) die Europa ingetrokken zijn en zich in Oostenrijk, Polen, Duitsland en Zuid-Rusland gevestigd hebben, en die dus de Zionisten en derhalve de Nazi geleverd hebben en onder zichzelf een Shoa hebben aangericht in de ijver Palestina in bezit te krijgen, ook al wordt dit door hen ontkend.

Kortom: De holocaust is de massa moord van de rijke aristocratische Zionistische Ashkenazi op het arme Ashkenazi klootjesvolk in verband met de kolonisatie van Palestina. Deze geschiedenis is te kennen door de literatuur/lectuur/geschriften van de Zionisten te bestuderen waarin zij zelf de bondgenootschappen met het antisemitisme uitspreken; zeggen dat het leed der Joden erger moet worden om joodse rijkdommen te liquideren zodat de deportaties betaald kunnen worden; en aangeven dat zonder de Zionisten geen oorlog gevoerd worden kan. Zionisme is naast christenheid de grootste bedreiging voor de vrede en veiligheid van iedereen.

Bron: http://www.hetzuur.nl/artikel/9890/het-holocaustprobleem/

(De site www.hetzuur.nl is inmiddels door toedoen van het Cidi en het MDI, met medewerking van een joodse Officier van Justitie, van het internet verwijderd.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten