dinsdag 18 februari 2014

Holocaust overlevenden vertellen de waarheid!

Vrijdag, 24 augustus 2012


Hiervoor staat al een artikel over een jood, die toegeeft, dat de gehele Holocaust bedrog is en langzaam begint het duidelijk te worden dat de leugens niet langer verborgen kunnen blijven. Het committee voor een open debat over de Holocaust (CODOH) ijvert al heel lang voor zo'n debat, maar vindt uiteraard van joodse organisaties alleen maar tegenwerking. Even een korte opsomming van de inhoud van de hierboven geplaatste Youtube video, die weergeeft, dat er o.a. in Auschwitz, dat immers model staat voor de Holocaust, heel veel aan ontspanning werd gedaan. Er was een theater, men had een eigen orkest, er was een zwembad en een voetbalveld. Ook mensen van buiten het kamp kwamen naar muziek uitvoeringen. Het moge duidelijk zijn, dat na het zien van deze video, dat Auschwitz helemaal geen vernietigingskamp was.

Ik beschikte al veel eerder over gelijksoortige informatie, omdat er om de site van Stormfront al lange tijd een compleet verhaal staat met plattegronden van Auschwitz. Maar was ik daar maanden geleden mee aan komen zetten, dan had men natuurlijk Stormfront weggehoond. Maar als je lang genoeg wacht, dan komt altijd de waarheid boven tafel. De Zionistische joden zullen zich natuurlijk met hand en tand verzetten tegen een open debat, want ze hebben enorm veel te verbergen. Om nog maar niet te praten over terugbetaling van ten onrechte ontvangen "Wiedergutmachung". Misschien moet Israël wel zijn door Duitsland geleverde onderzeeëers teruggeven aan Angela Merkel, die voortdurend op haar knieën kruipt voor die criminelen uit Israël.

Inmiddels is de boven dit artikel staande Youtube video in korte tijd al meer dan 100.000 keer bekeken en zullen de Holocaust fanaten zich wel op het hoofd zitten te krabben wat er tegen te doen. Youtube heeft inmiddels al gewaarschuwd voor het bekijken van de video met de volgende tekst:

The following content has been identified by the YouTube community as being potentially offensive or inappropriate. 

En graag hebben ze, dat je ervan afziet om van deze video kennis te nemen. Het is duidelijk, dat ze niet weten wat ze ermee aan moeten. Het beste is het vakje daarna aan te klikken, dat je van Youtube waarschuwingen verder verschoond wenst te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten