dinsdag 18 februari 2014

Interview met een Griekse Holocaust ontkenner.

Dinsdag, 2 april 2013

Picture
Hitler zag het goed, dat je de joden het land uit moet flikkeren!
THE BARNES REVIEW
31 maart 2013
met toevoegingen.

Dit is een verkorte en bewerkte versie van een interview met de Griekse Holocaust ontkenner Konstantinos Plevris, de eerste holocaust-ontkenner in de geschiedenis om te worden berecht in een rechtbank, maar de rechter oordeelde "NOT GUILTY" - tot grote en gebruikelijke woede en tot ontzetting van het georganiseerde jodendom. Het volledige interview kan worden gelezen bij The Barnes Review onder de titelInterview with a Gutsy Greek Patriot, vanaf pagina 26. 

De Griekse nationalistische advocaat en zelfbenoemde anti-semiet, Konstaninos Plevris, auteur van "De Joden, The Whole Truth", werd in eerste instantie schuldig bevonden voor het aanzetten tot rassenhaat tegen joden in december 2007, een uitspraak volledig gebaseerd op uitgesproken citaten, gevonden in het hiervoor genoemde boek van 1400 pagina's. Zo beschreef Plevris in zijn boek Joseph Goebbels als "een van de knapste koppen van de 20e eeuw, een filosoof met een diep begrip van massapsychologie". Hij noemde het Zyklon B gas "slechts een giftig gas, dat werd gebruikt om in de concentratiekampen zaken te ontsmetten en beslist niet als het gas, dat werd gebruikt om joden mee te doden in speciale gaskamers, die tot op heden niet zijn gevonden. Immers, van de aangedragen gaskamers is bekend, dat ze na de oorlog zijn gebouwd.

Tenslotte had Plevris lof voor Adolf Hitler, die door de joden wordt beschouwd als de meest kwaadaardige man in de geschiedenis, na Jezus Christus natuurlijk, die nu wordt verbrand in hete uitwerpselen in de hel, alles volgens de joodse Talmoed, waarin de meest schandalige uitspraken staan. "De tragische leider van het Duitse Derde Rijk is zeker de meest indrukwekkende leidersfiguur van de moderne tijd", aldus Plevris, die enthousiast is over Hitler en er spijtig aan toevoegt: "Hij had Europa kunnen ontdoen van de joden, maar deed het niet".
Andere klachten over Plevris hebben betrekking op zijn zienswijze over 'de mythe van de Protocollen van de Wijzen van Zion' en dat hij joodse kinderen in de concentratiekampen kenmerkt als "zeer vet en goed gevoed" en dat hij de joden als "doodsvijanden" en als "Untermensch" beschouwde". (Zie hier).

Plevris ging in beroep tegen de uitspraak van de rechter en op 27 maart 2009 heeft de rechtbank van beroep alle aanklachten tegen hem verworpen. Zijn volledige vrijspraak door de meest vooraanstaande juridische knappe koppen inzake de Griekse jurisprudentie was vragen om boze reacties uit joodse bronnen, die direct meenden dat er sprake was van een "gerechtelijke dwaling". Het was echter niet gemakkelijk te bewijzen, dat die bewondering voor Adolf Hitler of het hebben van twijfels over de Holocaust, dat die aan zouden zetten tot geweld tegen joden.

Interview van Peter Papaheraklis (TBR) met Plevris

Picture
Konstantinos Plevris

Peter Papaheraklis (TBR):
Ik ben hier ten huize van Mr. Konstantinos Plevris om hem te interviewen en om kennis te nemen van zijn overtuigingen. Speciaal over zijn zeer omvangrijk en belangrijke boek "The Jews, The Whole Truth", dat helaas nog niet in het Engels beschikbaar is. Mr. Plevris heeft enkele introductie opmerkingen ...
Konstantinos Plevris:
Drie jaar geleden publiceerde ik in Athene mijn boek "The Jews: The Whole Truth" dat 1400 pagina's omvat. Dit boek is vol met feiten, bewijzen, refereert aan 270 auteurs, schrijvers en andere boeken en bevat ook talloze foto's. Onmiddellijk na de publicatie van mijn boek, startte de Centrale Raad van Joden in Griekenland en het Europese Joodse Congres een campagne tegen mij. Ze gingen naar de Minister President van Griekenland met het verzoek om mij te veroordelen. Zij gingen naar het departement van Justitie en na een drie jaar durend juridisch gevecht, heb ik tenslotte voor 100% gewonnen voor het Hooggerechtshof van Athene. Recht heeft gezegevierd, de rechtbank heeft bewezen, dat het onafhankelijk is en niet onder joodse controle staat.

TBR: Wat denk je van de joodse "Holocaust" hypothese?

PLEVRIS: Ik geloof niet in de "Holocaust". Natuurlijk zijn er veel joden gedurende de 2e Wereldoorlog overleden, maar er geen bewijs, dat de Duitsers een plan hadden om hen om te brengen.

TBR: We begrijpen, dat je niet gelooft in de Joodse "Holocaust" in de 2e wereldoorlog. Maar is er een moment in je leven geweest, dat je er wel in geloofde?

PLEVRIS: Nee, ik heb nooit geloofd in de "Holocaust". Om die redenen heb ik de getallen onderzocht, die zij hebben gegeven. In 1968, meer dan 40 jaar geleden, publiceerde ik een boek over dit onderwerp met de titelThe Myth. Volgens de bewijzen, die we hebben, was het onmogelijk om 6 miljoen joden te vermoorden - omdat in alle landen, die door Hitler waren bezet, er volgens de officiële statistieken er slechts 4,2 miljoen jodenleefden. Zelfs als Hitler ze allemaal zou hebben laten arresteren, zou het nog niet aan 6 miljoen zijn gekomen. Maar Hitler had ook nooit een plan om de joden om te brengen. Hij wilde hen alleen maar naar Madagascar transporteren of een gebied elders. In ieder geval hebben bijna 3,3 miljoen joden geld ontvangen van West Duitsland in het verleden, omdat zij beweren te zijn gearresteerd en in concentratiekampen te zijn geplaatst.

TBR: Ben je ooit zelf in Auschwitz of andere soortgelijke kampen geweest?

PLEVRIS: Natuurlijk. Ik ben in Dachau, Auschwitz en vele andere kampen geweest. In geen van die kampen zijn gaskamers te vinden.

TBR: Is het in Griekenland illegaal om de "Holocaust" theorie in twijfel te trekken?

PLEVRIS: Nee, absoluut niet. In Duitsland en in Oostenrijk voelen ze zich schuldig m.b.t. de joden en is het daar dus illegaal. Niet in Griekenland. Hier hebben we de vrijheid van meningsuiting. Je bent vrij om je ideeën te verkondigen en je mening te geven.

TBR: Waren het niet de Grieken, die de vrijheid van meningsuiting hebben uitgevonden?

PLEVRIS: Ja, inderdaad. Maar vergeet ook niet, dat wij hier in Griekenland geloven in dialoog. Jij spreekt ergens over, ik geef mijn mening en we bespreken de zaken. Ik heb de joden vele keren gevraagd om in mijn TV programma te verschijnen om hun mening in het openbaar te verkondigen, een vrije dialoog, maar zij weigeren dat. Waarom? Omdat ze weten, dat ze fout zitten en ik gelijk heb. En dan hebben we het niet alleen over de joodse "Holocaust" of W.O. II. De meeste van mijn boeken hebben betrekking op de misdaden van de joden, begaan tegenover de Grieken in de loop van de geschiedenis.

TBR: W.O. II was een verschrikkelijke tijd. Hoeveel Grieken zijn er gedurende die oorlog omgekomen?

PLEVRIS: Een half miljoen, om precies te zijn 520.000.

Het complete interview kan worden gevonden op de navolgende link:

http://www.darkmoon.me/2013/nterview-with-a-greek-holocaust-denier/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten