dinsdag 18 februari 2014

Jood geeft toe dat Holocaust bedrog is!

Zondag, 5 augustus 2012

Picture
Zelfs een geit kan begrijpen, dat de complete Holocaust een grote leugen is!
John Friend's Blog,
11 juli 2012

Een verbazingwekkende bekentenis van een Joods-Amerikaanse psychologe is te vinden in een artikel, dat in het huidige nummer van "Inconvenient History" staat van de afgelopen zomer van 2012. Het is getiteld "Op de weg naar de waarheid" door Klaus Schwensen. Daarin vertelt Schwensen over een zekere "Warwick Hester", die in de jaren '50 kritisch schreef over de de 6 miljoen joden, die tijdens de Holocaust zouden zijn omgekomen.

"Warwick Hester" vond de stijging van de Joodse wereldbevolking met 3 miljoen tussen 1933 en 1950 opmerkzaam, die natuurlijk volledig in tegenspraak is met de 6 miljoen joden, die door de Nazi's zouden zijn vermoord. In dit verband gaf zij het volgende antwoord op mijn vraag of zij die toename ook niet vreemd vond en of zij in alle ernst geloofde, dat de Nazi's werkelijk 6 miljoen joden zouden hebben vermoord? Daarop antwoordde zij: “Natuurlijk niet, daarvoor hadden ze noch de tijd, noch de middelen. Wat ze uiteraard wel hadden, was de intentie en hier komen we op het terrein van de psychologische oorlogsvoering.

Met het oog op een vooropgezet getal, kan de uitkomst ieder willekeurig getal zijn. En we dachten, dat 6 miljoen niet te hoog gegrepen zou zijn en plausibel en voldoende om de mensheid voor een eeuw angst aan te jagen. Deze kans heeft Hitler ons gegeven en we hebben daar goed gebruik van gemaakt, zoals je ziet. Daarop antwoordde ik dat een politieke leugen als deze, zich in het licht van een later onderzoek zou keren tegen diegenen, die het bedacht hebben. Maar deze joodse psychologe ontkende dat, omdat deze propaganda te diep in het onderbewustzijn zou zijn verankerd, wat bijna door een individu met een gezond verstand bijna nooit kan worden uitgewist. 

Als bewijs noemde zij, dat reeds nu (in 1954!) na een relatief korte propaganda campagne er geen verdere discussie meer is over dat item. En ook de joden hebben er geen probleem mee, omdat de 6 miljoen inmiddels wordt gezien als een historisch feit en van nu af aan in de geschiedenisboeken van scholen is verwerkt, zoals de datum van een veldslag. 

Echt verbazingwekkende stof hier, beste mensen, hoe de Grote Leugen techniek van psychologische manipulatie en uitbuiting is gebruikt door het internationale jodendom voor hun superioriteits agenda van wereldoverheersing en onderwerping, zelfs toegegeven door nota bene een jood. Het herinnert mij aan de door Hitler genoemde vermelding van deze grondige Joodse tactiek, die als doel heeft de niet kritische massa (inclusief joden) te bereiken door op hun psyche en emoties in te spelen.

De joden staan er echter van oudsher om bekend, beter van wie dan ook, hoe zij onwaarheden en laster het beste kunnen benutten. Zelfs hun bestaan is gebaseerd op één grote leugen, namelijk dat zij een religieuze gemeenschap zijn, terwijl ze in werkelijkheid een ras zijn. En wat voor een ras! Een van de grootste denkers, die de mensheid heeft voortgebracht, heeft de joden voor eeuwig gebrandmerkt met een verklaring, die raak is en een schot in de roos. Hij (Schopenhauer) noemde de jood "De grote meester van Leugens". Diegenen, die de waarheid van die verklaring niet beseffen of willen geloven, zullen nooit in staat zijn om een handje te helpen bij het prevaleren van de waarheid. 
(-Adolf Hitler, citaat uit Mein Kampf – pag. 184-185).

Voor het volledige verhaal, zie deze link:
http://johnfriendsblog.blogspot.nl/2012/07/jew-admits-holocaust-is-fraud-and-psyop.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten