dinsdag 18 februari 2014

Leugens over Sobibor!

Woensdag, 18 mei 2011

Picture
Sobibor was geen vernietigingskamp!

Eigenlijk had ik dit verhaal kunnen toevoegen aan het vorige artikel "Doorzeiken over de Holocaust!", maar een apart artikel leek mij meer op zijn plaats. Nadat ik al eerder een verhaal schreef over de vraag of de Wereldkrant in joodse handen is, lijkt het verhaal van Rob Fransman, dat in de uitgave van 9 mei 2011 werd geplaatst, die vraag te beantwoorden. Het begint al direct onder de foto van Rob Fransman, waar te lezen is: "Rob Fransman loopt over de spoorlijk van het vernietigingskamp Sobibor, waar zijn ouders in 1943 zijn vermoord". Over de exacte dood van zijn ouders stelt diezelfde Rob Fransman vervolgens, dat zijn ouders in 1943 door de Nazi's zijn vergast.

Eigenlijk werd in deel 6 van de Holocaust Feiten al precies verteld, wat ik hier nog een keer ga vertellen. Er bestonden geen vernietigingskampen, wel werk- en strafkampen, waar behalve joden ook politieke gevangenen, criminelen en als a-socialen beschouwde mensen voor korte of langere tijd buiten de samenleving werden gehouden. Het regime was er - zoals in alle gevangenissen in de wereld - keihard, maar niet gericht op moord. Er was zelfs een speciale afdeling van het Reichskriminal Polizei Amt, dat belast was met onderzoek naar misdaden en onregelmatigheden in alle kampen. Inmiddels erkennen nagenoeg alle historici, maar ook figuren als bijv. Wiesenthal, dat er geen vergassingen hebben plaatsgevonden in de Duitse concentratiekampen. Dat er ook geen vergassingen hebben plaatsgevonden in de Poolse kampen, wordt uitgebreid aangetoond in het eerder opgevoerde deel 6 van de Holocaust Leugens. Er is trouwens nog nooit van één lijk aangetoond, dat de oorzaak van het overlijden kwam door vergassing.

Dan gaat de leugenaar Rob Fransman door met het volgende: "Hier werden de mensen doorheen gejaagd, het bospad was afgesloten met prikkeldraad. Aan het einde liep het zo de gaskamers in". En even verderop zegt hij: "Zodra er een transport binnenkwam, zetten de nazi's alles stil, omdat de Joden vermoord moesten worden. Dat moest snel gebeuren, voor een volgende ploeg arriveerde". Ten eerste mag je de vraag stellen, wat er dan werd stilgelegd, vervolgens insinueert dit verhaal, dat iedere groep, die in Sobibor arriveerde, gelijk werd vergast of vermoord, zodat er dan sprake moet zijn van een leeg kamp en je je opnieuw de vraag moet stellen, wat er dan precies moest worden stilgezet?

Het gehele verhaal van Rob Fransman is volledig in strijd met dat van Selma Wijnberg, dat op Wikipedia is te vinden en die de laatste overlevende van Sobibor is. Selma Wijnberg kwam op 9 april 1943 in het kamp Sobibor terecht. Bijna 6 maanden later wist zij met de Poolse jood Chajm Engel het kamp te ontvluchten en negen maanden lang op een zolder van een boerderij onder te duiken tot Polen in juli 1944 door het Rode leger werd bevrijd. Dus van het direct vermoorden of 'vergassen' van joden in Sobibor is helemaal geen sprake. Zij trouwde zelfs later met die Chajm Engel en minister Ab Klink bood Selma Wijnberg nog op 12 april 2010 excuses aan voor de destijds verkeerde houding van de Nederlandse regering, die echter niet door haar werden geaccepteerd, omdat zij die 'te laat' vond. Ook heeft Rob Fransman het over 200.000 joodse slachtoffers, die in Sobibor zijn omgekomen, terwijl de joodse historicus Pressac in 1995 stelde, dat er in Sobibor 30 tot 35.000 mensen zijn omgekomen, door uitputting en typhus. Ook van andere kampen kwam Pressac tot geheel andere aantallen en komt hij uit op een totaal van 510 - 620.000 in plaats van 2.180.000.

Op de site van de Wereldkrant heb ik nog een reactie geplaatst, maar die worden uiteraard gewoon verwijderd. Een 'andere' waarheid dan de voorgeschreven Holocaust leugens wordt niet geaccepteerd. Op andere sites als "NuJij" hetzelfde of wordt zelfs het verder plaatsen van reacties geblokkeerd. De waarheid mag beslist niet verteld worden. Rob Fransman besluit zijn artikel met deze tekst: 'Dat ik hier ben met mijn kleindochter, voelt als echte winst. De nazi's zijn weg, maar wij zijn er nog'.

Welnu meneer Fransman, de Nazi's zijn niet weg, maar zitten momenteel in het Zionistische Israël, waar ze bezig zijn de Nazi's te imiteren en de Palestijnen uit te moorden, helaas hebben ze daar geen Zyklon B ter beschikking. Overigens zouden ze dan tot de ontdekking zijn gekomen, dat Zyklon B niet werkt om mensen te vergassen, Zyklon B was ook bedoeld om mensen te redden.

1 opmerking:

  1. De Nazis worden dan toch als beesten door dit schrijven neer gezet, ze waren niet erger of minder erg dan de geallieerden! De allerergste massa moordenaars zijn de Marxistische bolsjewistische en zionistische joden!In Israel is al sinds de oprichting er van, dezelfde slachtpartij als in Rusland gaande.
    Het heeft niks nationaal socialisme, maar met communisme te maken!

    BeantwoordenVerwijderen