dinsdag 18 februari 2014

Misvattingen over de Holocaust!

Woensdag, 2 maart 2011

Picture
Niet alle concentratiekampen waren achter prikkeldraad.

De bedoeling van deze pagina Holocaust leugens is geenszins bedoeld om het leed, dat slachtoffers in de 2e Wereldoorlog hebben ondergaan, te ridiculiseren. Maar het moet niet betekenen, dat men niet bewezen feiten als waarheid gaat verkondigen. Vandaar, dat eerst zal worden aangetoond, dat er geen 6 miljoen joden in de 2e Wereldoorlog kunnen zijn omgekomen en dat dit aantal al lang voor deze oorlog vaststond, omdat 6 een mythisch getal is in het Judaïsme.

Reeds op 31 oktober 1919 verscheen dit artikel in "The American Hebrew", dat bij herhaling wordt geciteerd met de volgende tekst: "From across the sea, six million men and women call to us for help (....), six million human beings (....) Six million men and women are dying (....) in the threatened holocaust of human life". En verdomd, 26 jaar later wordt tijdens de Neurenberger processen vastgesteld, dat er inderdaad 6 miljoen joden in de 2e wereldoorlog zijn omgekomen, hoe is het mogelijk, dat de joden, dat al in 1919 konden voorspellen? Zo verschijnt ook in de "Daily Telegraph" op 25 juni 1943 (pag. 5) het bericht, dat er 700.000 Poolse joden door de Duitsers zijn afgeslacht, de grootste massamoord in de wereldgeschiedenis. Het artikel heeft als kop "TRAVELLING GAS CHAMBERS". In een 'geheim' rapport wordt zelfs het gebruik van gifgas onthuld aan Mr. S. Zygielboim, Joods vertegenwoordiger van de Pools Nationale Raad in London, door een actieve Poolse groep. Geen enkele link, wie de groep ook mag zijn, wordt gegeven, natuurlijk om de groep 'niet in gevaar' te brengen. Zie ook deze link voor meer informatie.

In een aantal artikelen zal worden aangetoond, dat er nooit en te nimmer zes miljoen joden kunnen zijn omgekomen in W.O. II. Het is ook niet verwonderlijk, dat het Yad Vashem Museum, nu 2011, toevallig 66 jaar na het einde van de W.O. II, wanhopige pogingen doet, met de teller op 3 miljoen, de andere helft te vinden. Iedere jood, die al of niet in een concentratiekamp heeft gezeten, zal toch op de hoogte zijn van dat museum. Dat men bij dat museum al op de helft is aangekomen, is blijkbaar niet alleen het gevolg van optimistisch tellen, maar veel eerder zal het veelvuldig wijzigen van joodse namen, daar een oorzaak van zijn. Zo blijkt bijv. een jood, wonend in Frankfurt, Dr. Kingsberger na de oorlog, geëmigreerd naar Amerika, ineens Dr. Kingsley te heten. Wellicht is Dr. Kingsberger in de archieven opgenomen als slachtoffer, terwijl hij onder de naam van Dr. Kingsley gewoon nog leeft.

Nog even een slotvermelding van Richard Lynn, Professor Emeritus van de Universiteit van Ulster, die op 5 december 2005 het volgende verklaarde na zes volumes van Churchill over de 2e wereldoorlog, totaal 4.448 pagina's, de kruistocht van Eisenhower in Europa met een omvang van 559 pagina's en de memoires van De Gaulle van 2.054, in totaal dus 7.061 pagina's, te hebben gelezen. Nergens in deze pagina's wordt melding gemaakt van Nazi 'gaskamers', genocide op de joden of 'zes miljoen' joodse slachtoffers.

In de volgende artikelen gaan we eerst, in 6 afleveringen, aantonen, dat er nimmer 6 miljoen joden kunnen zijn omgekomen in de 2e wereldoorlog, bewezen op feiten en niet op 'aangenomen', niet-geverifieerde getuigenverklaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten