dinsdag 18 februari 2014

Zelfs Wikipedia liegt over de Holocaust!

Zaterdag, 9 oktober 2010

Picture
De werkelijke cijfers van de joodse bevolking wereldwijd liegen niet!
Met het nieuws, dat de jood Uri Rosenthal de positie van Minister van Buitenlandse Zaken zal krijgen, moeten we niet blij zijn. Naast de Zionistische loopjongen Rutte, die al de Zionist Verhagen naast zich krijgt als vice-premier, wordt er ook nog eens een partijdige Israƫl supporter toegevoegd aan de toch al wankele regering, waarbij Wilders en zijn PVV handenwrijvend zit toe te kijken. Als je vervolgens informatie zoekt over Rosenthal en je klikt op de link, dat hij van joodse komaf is, kom je op de Wikipedia info over Joden, waarop de volgende informatie wordt gegeven:

Voor de Tweede Wereldoorlog bedroeg het aantal Joden wereldwijd naar schatting ongeveer 18 miljoen. Na de massamoord (Holocaust) door de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog waren daar nog ongeveer 12 miljoen van over. Iedereen zal begrijpen, dat dit betekent, dat er 18 minus 12 = 6 miljoen joden zijn omgekomen. Je moet toch wat doen om alles kloppend te houden. Ik begrijp nu ook, waarom mijn eerdere Blog moest worden verwijderd, er stonden te veel bewijzen, dat die 6 miljoen nooit kon kloppen. Heel wat linken zijn verwijderd en zelfs bedreigingen worden niet geschuwd om de leugen in stand te houden. Maar niet alles is te manipuleren, want ik vond deze link.

Zoals daaruit kan worden afgeleid, bedroeg de joodse bevolking wereldwijd in 1940: 15.319.359. Dus hier gaat Wikipedia al in de fout door er bijna 2,7 miljoen meer op te voeren. Als we dan aannemen, dat het merendeel der joden moet zijn omgekomen tussen 1940 en 1946, dan zou die 15,3 miljoen in 1940 op ca. 9,3 miljoen moeten uitkomen in 1946. Maar wat geeft de World Almanac aan op 1946? Een joodse wereldbevolking van zelfs ...... 15,8 miljoen. Dus zelfs een toename.

Dat de joodse gemeenschap met deze informatie behoorlijk in zijn maag zit moge blijken uit het feit, dat alle 5 linken, die in het begin van de site worden gegeven, niet meer werken. Alleen de site zelf, die blijkbaar vanuit Noorwegen wordt gerund, kan niet worden geblokkeerd. En zo gaat het dagelijkse Zionistische bedrog gewoon door.

1 opmerking:

  1. Je moet het boek van Mike King "the bad war" lezen. Heb een PDF hiervan voor geinteresseerden. In de NY Times van 1906 staat een artikel dat zou beweren dat er 6 miljoen Joden gedood werden door de Russen????? Het getal 6 miljoen was dus al 10-tallen jaren voor WO2 al in gebruik voor fake-news.

    BeantwoordenVerwijderen