dinsdag 10 juni 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN deel 31 - Adam sprak Kwando en Diets (Dutch and Deutsch) (3.0)

Adam2, allerzielen/allerheiligen, halloween en shamhain
Nou sorry voor de rommelig gesorteerde afleveringen van de afgelopen weken, maar ik kon dat ene deel over Adam2 niet vinden en de afgelopen week moest ik noodzakelijkerwijs het verhaal van de zondvloed inlassen omdat het werken aan het beoogde artikel van de vorige week niet lekker ging en steeds vastliep op toetsenfuncties die niet correct werkten. Het verhaal over Allerzielen/Allerheiligen en Halloween en Shamhain lag al klaar en paste ditmaal mooi in de reeks voor Niburu. Uiteraard komt de zondvloed later nog een keertje voorbij in het totale verhaal, maar niet zo uitgebreid; eigenlijk heb ik alles erover al laten voorbijkomen in deze reeks.
De dagen vóór de vloed, de 'paradijselijke' omstandigheden op onze planeet, het ontbreken van zomer en winter, van dag en nacht en de seizoenen zoals we die nu kennen. De planeet was hermetisch afgesloten door de dikke wolkenlaag. Deze regende in één lange duistere nacht naar beneden. Het zeeniveau steeg tenminste 120 meter en op sommige plaatsen zelfs 200 meter... en zodoende zien we bij Bimini, Portugal en aan andere kuststreken dan ook wegen de oceaan in gaan. Ze zakken weg in de diepte... waar eens havens lagen aan de kust op de toenmalige landdelen van de continenten. Aan de oevers van het Aralmeer is heeft omgekeerde plaatsgevonden.
Daar moet je verder en verder van de kust af om het resterende meer te vinden... vanaf de oude kustlijn, met dorpjes en havenstadjes die je passeert zie je schepen liggen als aangespoelde Walvissen, roestende karkassen van wat eens schepen waren en uiteindelijk kom je aan de vloedlijn van het meer dat nog over is. Dat doet water... euh de zee en de oceaan als deze zich terugtrekt... of andersom; zich uitbreidt en in hoogte stijgt. Dus liggen talloze havens van vóór de zondvloed op een diepte van 200 tot 120 meter en zijn landoppervlakten verdwenen zoals Lemurië, Mu en Atlantis (de bekendste) en dan tel ik het 'Verdronken land van Reimerswaal' niet mee en ook niet dat van 'Saefthinge'...


Adam2 de nieuwe mens; man en mannin
'De zappende onbenul op de bank, zijn aan wiet- en gamesverslaafde zoon en diens sletterige zusje met tags op de onderrug als zijnde sexslavin van een banggang uit de buurt en hun idealistische moeder die met de Viva en yoga, vriendinnendag en de introductie van 'superfood' tracht de familie normaal en bijeen te houden, is het voorlopige eindresultaat van Enki's schepping'... was een korte samenvatting van de mens als wezen. Kroon op de schepping van de schepper God en Vader Enki. Tja wat moet ik daar nog aan toevoegen; in de Nederlanden (België en Nederland...) wonen twee stammen Israëls en dat zouden de stammen Issachar en Zebulon zijn.
De rest van de 10 stammen Israëls zouden in de andere noordwest-Europese landen wonen... maar alle stammen zijn uiteindelijk naar dit deel van de wereld getrokken... en inmiddels weer zijn uitgewaaierd over de wereld, door emigratie naar Canada, de Verenigde Staten van Amerika, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Als we het spoor terugvolgen van het huidige Nederland, via de 'lage landen' en het maagdelijke Europa van 6.000 jaren geleden, kunnen we het spoor terug volgen naar Sumer en Akkad en Babylon. Daar leefden de blanken, als eliteklasse, tussen de goden en de slavenvolken. Deze blanken; lees withuidigen met lichte ogen en wit, blond, rossig en rood haar, stamden van de bloedlijnen van Noach en zijn genetisch 'opgewaardeerd' door Enki en zijn team, door aan deze soort meer Anunnaki-DNA toe te voegen en hen genetisch meer op hen te doen gelijken. Vergeet niet dat Enki van meet af aan al werkte aan een tussenvorm, 'mense' zou zijn naam zijn, om deze te gebruiken voor de latere 'veredelings-programma's' om zijn eigen soort; de amphibische reptielen - te kunnen opwaarderen en hen meer warmte, emotie, empathie en liefde mee te geven; iets dat zijn soort onderweg tijdens de evolutionaire reis waren kwijtgeraakt door zich meer op de technologische ontwikkeling te richten dan de spirituele. Hoewel de Nephilim vrij kunnen zijn, zijn zij 'gevangenen' van zichzelf.

AN UN NA KI versus de Loeloe Ameloe, de oerwoudmens
Door te kiezen voor de weg van de technologie en niet van de ratio en geestelijke vrijheid, liepen ze steeds vaker vast in hun eigen grids, structuren. Enki constateerde dat zijn eigen soort bepaalde kwaliteiten miste, die hij wel ontdekte bij de 'aardse' soorten. Tijdens de vele expedities over de planeet, met als doel het observeren van de levende soorten en zoeken naar geschikte kandidaten voor verdere veredeling, kloning en kruisen... ontdekte zij in de wouden wezens die eventueel in aanmerking kwamen voor het programma in het Bit Shimti. Eén van de benamingen voor een 'nederig primitief' is Loeloe Ameloe en toen ik vaag vermoedde dat ons moderne Nederlands mij duwde in de richting van het Soemerische spijkerschrift van de kleitabletten,was dit dan ook het eerste woord dat ik trachtte te vertalen via de 'taalsleutel' zoals ik die meende ontdekt te hebben. Ik vertaalde Loeloe Ameloe naar mijn LU LU> AM LU>, met de betekenis; 'bos-bos' en 'wortelen-bos'. Tja wat moest ik hier mee?! Verder ploeteren natuurlijk! Bos bos wortelen bos... Ach nee! Loe kan ook 'loo' zijn en dat is een open plaats in het bos. Meestal een vennetje maar als ik kijk naar de Braziliaanse regenwouden in de Amazone, Mato Grosso of de dichte wouden van Papoea Nieuw-Guinea, van Kalimantan en Sumatra... dan denk ik aan primitieve bewoning. Leden van een stam hakken de bomen om, bouwen er langhuizen van en vormen er een dorp mee, met in het midden een open vlakte. Een plein. En zo kan een 'loo' een open plek zijn in het woud en die 'bewoonde' plek kan zelfs een dorp zijn. Kennelijk was de Loeloe Ameloe een primitief levende humanoïde, geen Aap meer maar ook nog geen Homo Sapiens. Laten we dit wezen de Homo Erectus noemen, misschien een Neanderthaler, maar die schijnt te intelligent te zijn voor een 'aap-status'. Enki en zijn team vonden in de oerwouden hun 'nederig primitief' en dat was waarschijnlijk een simpel wezen, net het 'aapstadium' ontgroeid, maar nog geen gevorderd sociaal en met kennis begiftigd wezen; wel geschikt voor veredeling.
124 2
Ik verdenk Enki er van te kiezen voor warmbloedige wezens, met de kenmerken van een creatief en zelfdenkend karakter. Totaal anders dan de koudbloedige amphibische reptielen. Enki zou het kool/waterstofwezen van de planeet kruisen met het zwavel/waterstofwezen dat hij zelf was. Hij zou een zoogdier met een amphibisch reptiel mixen en de uitkomst ervan zou dienen als slaaf voor de goden... en voor Enki zelf als opstap voor verdere veredelingsprocessen. Dit is in grote lijnen ook het verhaal dat ik ga vertellen op het Earth&Beyond Event in de Utrechtse Jaarbeurshallen op zaterdag 21 juni aanstaande. Het verhaal van de 'Hollander' als kroon op de schepping.
As finishing touch, God created the Dutch
En de weg terug naar Adam die reeds Diets sprak met God in de Hof van Eden. Jaren terug kreeg ik van Herman Hegge (van Frontier Magazine...) een wit T-shirt dat hij had opgeduikeld op de Amsterdamse Vrijmarkt op koninginnedag. In oranje staat het volgende te lezen; 'As finishing touch, God created the Dutch'... en zo is het ook! Als deel van de 12 stammen Israëls kunnen we stellen dat Nederland mensen herbergt die tot de 'uitverkorenen' behoren en verwant zijn aan de oer-Nederlanders of de proto-Friezen die 500 tot 800 jaren daarvoor al vertrokken uit de landen Babylon, Sumer en Akkad. Niet vrijwillig maar gedwongen. De Babyloniërs vanwege wateroverlast en de anderen vanwege de atoombommen op Sodom en Gomorrah, op de Sinaï en de Baälbek (raketbasis in de Beka-vallei in de Libanon...). Zo weken tal van volken uit het Midden-Oosten uit naar het noordwesten van Europa. Maar dat begon bij Adam2. God zei in Genesis;
2:18 Ook had de HEERE God gesproken: Het is niet goed, dat de mens alleen zij; Ik zal hem een hulpe maken, die als tegen hem over zij.
2:19 Want als de HEERE God uit de aarde al het gedierte des velds, en al het gevolgelte des hemels gemaakt had, zo bracht Hij die tot Adam, om te zien, hoe hij ze noemen zou+ en zo als Adam alle levende ziel noemen zoude, dat zou haar naam zijn.
2:20 Zo had Adam genoemd de namen van al het vee, en van het gevolgelte des hemels, en van al het gedierte des velds; maar voor den mens vond hij geen hulpe, die als tegen hem over ware.
2:21 Toen deed de HEERE God een diepen slaap op Adam vallen en hij sliep: en Hij nam een van zijner ribben, en sloot derzelfder plaats toe met vlees.
2:22 En de HEERE God bouwde de ribbe, die Hij van Adam genomen had, tot een vrouw, en Hij bracht haar tot Adam.
Adam ontdekte zijn alleenheid en als 'Data' en 'het monster van Frankenstein' hunkerden zij naar een andere helft die hen compleet zou maken. Een helft in de vorm van een vrouwelijke tegenhanger. Adam1 had honderden jaren de dieren geobserveerd, maakte verslagen en zag hun leven; de paringsdans, het burlen, de Hanengevechten en de paringen zelf en de geboorte van jongdieren. Adam1 keek zijn ogen uit en leerde de flora en fauna kennen, doorgronden en begrijpen en zo kwam hij tot de slotsom, zittende op een klapstoeltje naast God... dat hij, hij Adam - helemaal alleen was. God zag dit en maakte hem een mannin. Mooi verhaaltje maar zo ging het niet helemaal!
2:23 Toen zeide Adam: Deze is ditmaal been van mijn been, en vlees van mijn vlees! Men zal haar Mannine heten, omdat zij uit den man genomen is.
Enki en zijn team hadden voorzien in de aanmaak van 'slaven', en wast specifieker 'mense', met het DNA van Enki zelf, maar met de makke dat ze zich niet zelfstandig konden voortplanten. Steeds als Enki nieuwe slaven wilde, moesten 14 broedgodinnen worden bevrucht, die na negen maanden draagtijd 2 x zeven kinderen persten; zeven jongentjes en zeven meisjes. Door Adam1 in coma te brengen en deze te opereren en hem een rib af te nemen, kon Enki met dit materiaal een nieuwe Adam en ook een Adammin maken; een man en wijf. Zecharia Sitchin schijft in zijn boek; 'Geneis revisited' hoe deze stappen gemaakt zijn, hoe in het lab met kweekjes een nieuwe vorm aangemaakt kan worden.
Het resultaat is een 'hulpe' voor Adam, iets wat onze Viva-lezende, tennisspelende en spilzieke vrouwen kennelijk helemaal zijn vergeten. Hulp zijn en helpen wil zeggen 'gedienstig' aan/naar de man, zich dienstbaar opstellen dus en hem helpen staande te blijven in het moeizame en zware leven als slaaf van de Anunnaki. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zwoegen in de mijnen, in de havens, de hoogovens, op de velden en in de fabrieken... en dan uitgeput door het drukke verkeer huiswaarts keren, alwaar blijkt dat moeder de vrouw een 'vriendinnedag' heeft en zijn prakje al in de magnetron staat. Kijk zo heeft God Enki het niet bedoeld. 
Vrouwen kennen hun plek niet meer en mijn vader heeft altijd gezegd; 'Vanaf het moment dat wij toestonden dat meisjes mochten leren lezen en doorleren, was dat het begin van ons einde'... en zo is het ook. Waar vindt je nog vrouwen die echt een 'hulpe' zijn voor hun man?! In strenggelovige kringen wellicht, bij de Amisch in Amerika, bij de Mennonieten misschien en diep in Polen, Rusland, Mongolië en het westen van China. Voor ons mannen is hier de koek op en zoals het gedicht van enkele weken geleden; begon het met het eten van de Appel. Dat is natuurlijk de verboden vrucht van de verboden boom en die boom is de mannelijke penis. Boom staat ook voor stamboom en nageslacht.
De mens kon zich eindelijk zelf voortplanten; Adam2 en Eva1 waren de perfecte modellen voor het opzetten van een stamboom. Nazaten en kinderen zijn via de lijn Seth voortgezet. De lijn Kaïn werd weggezonden en bevolkte de wereld. Abel werd vermoord en zodoende verscheen Seth, als vervanger van Abel en die bloedlijnen werden uiteindelijk opnieuw herzien en veredeld en daaruit kwam uiteindelijk de lijn van Noach tevoorschijn. Dat komt nog aan bod als we opnieuw bij de zondvloed uitkomen. Ik wil graag aantonen dat de schepping van de mens niet alleen voorzag in de aanmaak van slaven voor de Anunnaki, maar dat tevens door Enki een lijn werd uitgezet een 'tussenras' te maken teneinde zijn eigen soort te dienen. 

Zo is de 'adamsappel' het genetisch residu van het stukje Appel dat Eva Adam liet opeten en dat bleef steken in zijn keel en mist de man een rib, die hem ooit ontnomen is door God. Eva''s bestaan kost Adam een 'rib uit zijn lijf' en de volgende keer meer en dan over de taal die Adam1 en Adam2 spraken, de taal van de goden, de taal van Enki ook... een taal meegenomen door de astronauten die we kennen als de Anunnaki en een taal die wellicht honderden miljoenen jaren oud is. Jan van Gorp noemde deze taal Diets en dat heeft verwantschap met Duyts/Dutch uiteraard en Deutsch. Ben ik van 'Dietsen bloed' wil zeggen; 'ben ik van d'oudsten bloedlijnen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten